sen aspirin kullanmyosun o zaman acaba benim kanamm hem aspirin hem clexane kullandığım için miki oldu nihal hanımım bilgisi nasıl bu konuda ?? peki progestanı her gün kullanıyomusun yoksa kanaman gecince bıraktın mı ? bide medicana nın ücreti ne kadar bilgin varmı cnm ,bnde kanamam olunca yatıyorum şimdi pek kalkmamaya çalışıyrum birde son sorum diyet yapıyomusun yoksa herseyi rahatlıkla yiyormusun ????
asprin kullanmıyorum evet.. senin gebelik daha 3 haftalıksa daha çok erken safhada belki yerleşme kanaması falan olabilir... progestanı hala kullanıyorum çünkü kahverengimsi bişiler geliyo hala.. nihal hanım bişey demedi ama tamamen geçerse bırakırım heralde.. zaten metin hoca kullanmana gerek yok bile demişti.. bu pıhtılaşma konusunda için rahat değilse metin hoca iyidir ona gidebilirsin muayene ücreti 80 lira... ben diyet flnda yapmıyorum cnm... canmın istediğini yiyorum....
evet ya bi perinatoloji uzmanı bulsam iyidir metin hoca değilde medicanaya narin türkmen gitmiş galiba bilgilerini okudumda riskli gebelik uzmanı perinatoloji uzmanı yazıyor ne kullanmam gerektiği konusunda yardımcı olması için ona gidebilirim sanırım,kan pıhtılaşması olanların paylaşım alanı var biliyosundur muhtemelen ordaki arkdaşların çogu diyet ypıyo bende tırstım o yüzden onların dediklerine göre hiç bişeyi yememezlik yapmıyorm ama dikkat etmeye calısıyrum özellikle et konusunda ,,bide dediğin gibi yerlesme kanaması olablir cnm
evet medicana ya yeni bi doktor gelmişti önceki gün gittiğimde gördüm ama adına dikkat etmedim.. perinatoloji uzmanı derken? ne demekki o?? evet o paylaşım alanından haberim var ama artık okumuyorum :) diyet olayı baya yaygın orda ama benim pek yapmaya niyetim yok açıkcası... evet tedbir almak lazım zaten tedbirlerimizide alıyoruz, iğneler ilaçlar.. gerisi Allahın takdiri, o ne derse o oluyor sonuçta.. tevekkül etmek lazım bnce birazda....
canım sema hanım çok iyi birisi en son doğum evindeyidi ben ona 2006 ve 2007 yılı arasında sık sık gittim tabi o zamanlar doğum evindeydi ama geçenlerde araştırdık yok tu doğum evinde nerede şu an
aslında eşimi ikna edebilsem gene gidesim var bu kadına
ayşecim slm canım çooook uzun bi ara oldu ama inan aklımdasın neler yaptın özelden msjlaşalım bu arada sema hanım medline galiba
arkadaşlar ben konyalı değilim 7 aydır burda yaşıyorum ve doktorlar hakkında pek bilgimde yok. anlaşmalı hastane olduğu için fuat beye gitmek istiyorum. ilgili birine benziyor. medline hastanesinde ki fuat beyi tanıyan var mı??
fuat demir süper bi doktordur ben ilaç yazdırcaktım evine gidiyormuş benim için yoldan dönmüştü kırmadı ilaçlarımı yazdı çokk iyi allah ondan razı olsunnnnnn tavsiye edrim
slzar kızlar nasılsınız? epeydir giremedim topige.zeynep yağmuruma kardeş geliyor kısmetse 16 haftalık iyi geceler
nimet ne çabuk büyüttün sen yağmurcugumuzu hatırladın mı benı uzun zamandır yazışmıyoruz nasılsın canım ? bende bu arada bır düşük yaptım hala bebıs beklerım.
slm canım hatırladım seni. çok şükür iyiyim seni sormalı? Geçmiş olsun canım allah yenisini nasip etsin. Düşükten sonra hamile kalmak kolay olurmuş.inş. Hayırlısıyla hamile kalırsın.yağmur 14 aylık oldu teyzesi. Bugün bebişimin cinsiyeti belli oldu oğlum olcak hayırlısıyla
allahım analı babalı buyutsun ınsallah canım benım..tesekkur ederım canım ınsallah şu kasık kaldırtıyorlar ya onu yaptıracam bu hafta ınsallah belkı faydası olur canım benım
merhaba kızlar bende konyalıyım fakat adanada yaşıyorum nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?