konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

asprin kullanmıyorum evet.. senin gebelik daha 3 haftalıksa daha çok erken safhada belki yerleşme kanaması falan olabilir... progestanı hala kullanıyorum çünkü kahverengimsi bişiler geliyo hala.. nihal hanım bişey demedi ama tamamen geçerse bırakırım heralde.. zaten metin hoca kullanmana gerek yok bile demişti.. bu pıhtılaşma konusunda için rahat değilse metin hoca iyidir ona gidebilirsin muayene ücreti 80 lira... ben diyet flnda yapmıyorum cnm... canmın istediğini yiyorum....

evet ya bi perinatoloji uzmanı bulsam iyidir metin hoca değilde medicanaya narin türkmen gitmiş galiba bilgilerini okudumda riskli gebelik uzmanı perinatoloji uzmanı yazıyor ne kullanmam gerektiği konusunda yardımcı olması için ona gidebilirim sanırım,kan pıhtılaşması olanların paylaşım alanı var biliyosundur muhtemelen ordaki arkdaşların çogu diyet ypıyo bende tırstım o yüzden onların dediklerine göre hiç bişeyi yememezlik yapmıyorm ama dikkat etmeye calısıyrum özellikle et konusunda ,,bide dediğin gibi yerlesme kanaması olablir cnm

evet medicana ya yeni bi doktor gelmişti önceki gün gittiğimde gördüm ama adına dikkat etmedim.. perinatoloji uzmanı derken? ne demekki o?? evet o paylaşım alanından haberim var ama artık okumuyorum :) diyet olayı baya yaygın orda ama benim pek yapmaya niyetim yok açıkcası... evet tedbir almak lazım zaten tedbirlerimizide alıyoruz, iğneler ilaçlar.. gerisi Allahın takdiri, o ne derse o oluyor sonuçta.. tevekkül etmek lazım bnce birazda....

perinatoloji uzmanı bizim gibi durumu olanlarla ilgilenen riskli gebelik uzmanı ...aslında dediğin doğru biz zaten tedbirimizi alıyoruz ama insan yinede bişeyler eksikmi acaba diye korkuyo,ne yaparsak yaplım nasipte ne varsa onu yaşarız aslında bu söylediğindede haklısın..

Selam arkadaşlar bende Konya'da yaşıyorum ve Kızılay Hastanesinde Jule Esenin hastasıyım. 16 haftalık hamileyim.

Merhabalar..
Bende Konyada yaşıyorum Aslen denizlili olduğum ve buraya henüz 8 ay önce geldiğimden Konya hakkında bilmediğim çok şey var...
yaşım 19, aslında üniversite okuyordum fakat eşimi çok sevdiğim için yarıda bıraktım
evlenir evlenmezde bebişimiz oldu.
şu an 30. haftamdayım ve Kontrollerim için Meram eğitim ve araştırma hastanesine Dr. Mustafa Gazi Uçar ' a gidiyorum.
İnanılmaz derecede sabırlı güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Muhakkak tavsiye ediyorum.
Tüm hamişlere sağlıklı kolay doğumlar dilerim...

ayşecim slm canım çooook uzun bi ara oldu ama inan aklımdasın neler yaptın özelden msjlaşalım bu arada sema hanım medline galiba

ayşecim slm canım çooook uzun bi ara oldu ama inan aklımdasın neler yaptın özelden msjlaşalım bu arada sema hanım medline galiba

slm kızlar..
bende konyadanım..1 yıldır evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz ama henüz gelen giden yok..
bende geneliğe engel bir durum varmı yokmu diye kontrol için büyükşehir belediye hastanesinde hacer hanıma gitmiştim..memnun kaldım ama hamile kalırsam kime giderim bilmiyorum

fuat demir süper bi doktordur ben ilaç yazdırcaktım evine gidiyormuş benim için yoldan dönmüştü kırmadı ilaçlarımı yazdı çokk iyi allah ondan razı olsunnnnnn tavsiye edrim

fuat demir süper bi doktordur ben ilaç yazdırcaktım evine gidiyormuş benim için yoldan dönmüştü kırmadı ilaçlarımı yazdı çokk iyi allah ondan razı olsunnnnnn tavsiye edrim

Canım valla sana özelden mesaj atayım dedim hep bişeyler çıktı ya giremedim
Bende napayım canım boynum bükük dolaşıyom çok zor bi bayram geçirdim çok ağrıma gitti
Eltim kız bebeği doğurdu ramaznlığın içinde zeynep reyyanı oldu çok tatlı bi kız sevmeye gidemiyom
yanımızda alıp geçiyo sevmeye öpmeye sanki ben götürdyüdüm çocuğu
daha doktorada gidemedim canım eşim izne ayrılamadı bende bu arada kış hazırlıklarına başladım epeyi doldurdum difrizimi
sanki okuldan bebeğim çocuğum gelecekte ona bişeyler hazırlayacakmış gibi hazırladım
sen napıyosun havvam çalışıyomusun rabbim kimsenin kucağını boş koymasın baksana 8 yıl oldu ama bende yoruldum
ama daha çoğu şansım duruyo hakkımı şimdiden kullanmak bitirmek istemedim belki gelir diye ama bu sıpada çok nazlı çıktı

slzar kızlar nasılsınız? epeydir giremedim topige.zeynep yağmuruma kardeş geliyor kısmetse 16 haftalık iyi geceler

nimet ne çabuk büyüttün sen yağmurcugumuzu hatırladın mı benı uzun zamandır yazışmıyoruz nasılsın canım ? bende bu arada bır düşük yaptım hala bebıs beklerım.

nimet ne çabuk büyüttün sen yağmurcugumuzu hatırladın mı benı uzun zamandır yazışmıyoruz nasılsın canım ? bende bu arada bır düşük yaptım hala bebıs beklerım.

slm canım hatırladım seni. çok şükür iyiyim seni sormalı? geçmiş olsun canım allah yenisini nasip etsin. düşükten sonra hamile kalmak kolay olurmuş.inş. hayırlısıyla hamile kalırsın.yağmur 14 aylık oldu teyzesi. bugün bebişimin cinsiyeti belli oldu oğlum olcak hayırlısıyla

merhaba kızlar bende konyalıyım fakat adanada yaşıyorum nasılsınız :)

merhaba arkadaşlar.. gittiğim doktor hastaneden ayrılınca doktor ve hastane değişikliği yapmak zorunda kaldım.. medicanada doğum yapan var mı??

allahım analı babalı buyutsun ınsallah canım benım..tesekkur ederım canım ınsallah şu kasık kaldırtıyorlar ya onu yaptıracam bu hafta ınsallah belkı faydası olur canım benım

allahım analı babalı buyutsun ınsallah canım benım..tesekkur ederım canım ınsallah şu kasık kaldırtıyorlar ya onu yaptıracam bu hafta ınsallah belkı faydası olur canım benım

sağ ol canım.faydasını görenler var canım kalbini ferah tut.allahın izniyle olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…