slm hoşgeldin.çok şükür iyiyiz seni sormalı?
sağ ol canım.faydasını görenler var canım kalbini ferah tut.allahın izniyle olur inş.
inşallah canım benım daha önce yaptırmıştım o ay degıl ama dıger ay hamıle kalmıştım ondan mı değılmı bılmıyorum
bende konyadanım...ama hamiş değilim..kalmak istiyorumm inşşş
slmm canlar bende konyaliyim pkoluyum ali acara gidiyorum bir yıldır ama hala bebişim gelmedi
slmm canlar bende konyaliyim pkoluyum ali acara gidiyorum bir yıldır ama hala bebişim gelmedi
bu topige giren yok ki canim ya iyi olur da
bu topige giren yok ki canim ya iyi olur da
canım 3 ay önde pko başlangıcı teşhisi konmuştu büyükşehir belediyesi hastanesinde havcer hanım...ama bebeğe engel durum yok dedi..hamile kal dedi..merhaba arkadaşım sıkıntı varmı hangı doktora gıdıyorsun ?kac yıllık evlısın ?
hospitalde kuzenim doğum yaptı...sezeryan oldu..kimse yok mu benim soruma cevap verecek ??
hospitalde kuzenim doğum yaptı...sezeryan oldu..
memnunum demişti bana tatlım
anladım canım teşekkür ederim.bi sorum daha olacak doktoru kimdi ve hastahane nasıl bu konuda? yani küvezi filan varmıymış? bana özellerde küvez olmuyor,ilgilenmiyorlar vs. diyen oldu da..
merhaba canım rabbım hepımıze en kısa zamanda verırı ınsallah duamı okusak dıyorum bırlıkte bana katılan olurmu hepımız ıcın tesbıhat yapsak
iyiyim şükür cnm bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum :)
canım 3 ay önde pko başlangıcı teşhisi konmuştu büyükşehir belediyesi hastanesinde havcer hanım...ama bebeğe engel durum yok dedi..hamile kal dedi..
3 aydır hormonlarıma baktırıyorum..bu ay herşey düzenli şükür..
1 yıldır evliyim 5 aydır bebek deniyorum..
sende durumlar ne?
rabbım en kısa zamanda bebısını sana kavuştursun canım benım hepımız ıcın zor bır durum ben 3 yıllık evlıyım canım 6 ay once bebegım düştü mucızeydı benım ıcın ama sımdı tekrar başladı stres ınankı çevrenın lafı sözü bıtmıyor bende çalışıyorum falan dıyordum önceden düşük yapınca hadı hadı deyıp duruyorlar inanki..sankı bızım elımızde olan bırsey bende hıc bır sıkıntı yok.dün kasık kaldırttım daha öncede gıtmıstım o ay değil diğer ay hamıle kalmıştım, ağzı dualı bır teyzem var.bakalım ne olacak
ben katılırım canım
ne çeksek acaba nimetciğim
rabbım en kısa zamanda bebısını sana kavuştursun canım benım hepımız ıcın zor bır durum ben 3 yıllık evlıyım canım 6 ay once bebegım düştü mucızeydı benım ıcın ama sımdı tekrar başladı stres ınankı çevrenın lafı sözü bıtmıyor bende çalışıyorum falan dıyordum önceden düşük yapınca hadı hadı deyıp duruyorlar inanki..sankı bızım elımızde olan bırsey bende hıc bır sıkıntı yok.dün kasık kaldırttım daha öncede gıtmıstım o ay değil diğer ay hamıle kalmıştım, ağzı dualı bır teyzem var.bakalım ne olacak
sogan kuru yaptim canim genelde ilac kullandığım için kürlerden uzak duruyorum...kuslari toplasak bu tesbihat isi iyi fikir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?