konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

merhaba arkadaşım sıkıntı varmı hangı doktora gıdıyorsun ?kac yıllık evlısın ?
canım 3 ay önde pko başlangıcı teşhisi konmuştu büyükşehir belediyesi hastanesinde havcer hanım...ama bebeğe engel durum yok dedi..hamile kal dedi..
3 aydır hormonlarıma baktırıyorum..bu ay herşey düzenli şükür..
1 yıldır evliyim 5 aydır bebek deniyorum..
sende durumlar ne?

slmm canlar bende konyaliyim pkoluyum ali acara gidiyorum bir yıldır ama hala bebişim gelmedi

canım ben tıp fak. çalışıyorum..ali acar konusunda çok iyi bir doktordur kendisi..ama çok kalabalık ya..hastalarını hatırlayabileceğini zannetmiyorum..
bende şimdi kendime doktor arıyorum...

hospitalde kuzenim doğum yaptı...sezeryan oldu..
memnunum demişti bana tatlım

anladım canım teşekkür ederim.bi sorum daha olacak doktoru kimdi ve hastahane nasıl bu konuda? yani küvezi filan varmıymış? bana özellerde küvez olmuyor,ilgilenmiyorlar vs. diyen oldu da..

anladım canım teşekkür ederim.bi sorum daha olacak doktoru kimdi ve hastahane nasıl bu konuda? yani küvezi filan varmıymış? bana özellerde küvez olmuyor,ilgilenmiyorlar vs. diyen oldu da..

tülindi tatlım.. küvez yok..bende o yüzden önermiyorum..küvez olan bir hastane bence şart...sonuça doğumda herşey olabilir..

ayy aminnn canımm benim yaa...
benim çok soranım yok henüz..
şimdide kpss kursuna gidiyorum..eee birde çalışında millet bebek düşünmüyordur diye sormuyor galiba..
Allah bize çok aratmaz inş canım..kucaklarımız inş boş kalmaz..
kasık kaldırtma neki ben ilk defa duydumm:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…