evet cok yogun ama deger bence beklemeye..konyada jinelikolog bulmak mesele işinin ehli çok az dr var
kasik kaldirtmak nasil bi islem canim ya ilk kez duyuyorum:26::26::26:
Hadi konyalı hanimlaaarrr toplanalimmmmmm
salavat olur la lavle olur . la ilahe illahlah ,subhanallahi ve bihamdi sühhanellahi azim aklıma bunlar geldi canım
kasik kaldirtmak nasil bi islem canim ya ilk kez duyuyorum:26::26::26:
ayy aminnn canımm benim yaa...
benim çok soranım yok henüz..
şimdide kpss kursuna gidiyorum..eee birde çalışında millet bebek düşünmüyordur diye sormuyor galiba..
Allah bize çok aratmaz inş canım..kucaklarımız inş boş kalmaz..
kasık kaldırtma neki ben ilk defa duydumm:44::44:
ben böyle şeylerden nefret ederım bel çekmek gıbı seylerden basta öyle zannettim...çok dualı bır teyzem var kayınvalıdem söyledı eltınde uzun sure cocugu olmamış ona gıtmısler o ay hamıle kalmış senı yere yatırtıyor çarşafı kesıyor belının altına koyuyor dua okuyor buyuk kalıp sabunlar varya yeşil sabun ıkı tane onun karnının altına koyup sarıyor ama bu arada dua edıyor sürekli buna kasık kaldırma dıyorlar o ıkı saat duruyor ama baya kusak gıbı bağlıyor sımsıkı oluyor acı falan hıssetmıyorsun 2 saat sarılı durduktan sonra belının altına yastık koyup eşinle ılıskıye gırıyorsun ılıskıden sonra kusagı çözüp yatıyorsun bır sure..oyle ıste
cvp için tesekkur ederim canım yaa...çok ilginç ve ilk kez duydum yaaa ins faydasını görürsün canım...acaba buralarda yapan var mi ki ben ilcedeyim de sen merkezde misin:26:
şu arkadaşlara bır ön ayak olaalım nımetcıgımde boş durmayalım yaa
hayırlı cumalar kızlar. canım olur bugün başlayalım mübarek bir gün ne de olsa
ben böyle şeylerden nefret ederım bel çekmek gıbı seylerden basta öyle zannettim...çok dualı bır teyzem var kayınvalıdem söyledı eltınde uzun sure cocugu olmamış ona gıtmısler o ay hamıle kalmış senı yere yatırtıyor çarşafı kesıyor belının altına koyuyor dua okuyor buyuk kalıp sabunlar varya yeşil sabun ıkı tane onun karnının altına koyup sarıyor ama bu arada dua edıyor sürekli buna kasık kaldırma dıyorlar o ıkı saat duruyor ama baya kusak gıbı bağlıyor sımsıkı oluyor acı falan hıssetmıyorsun 2 saat sarılı durduktan sonra belının altına yastık koyup eşinle ılıskıye gırıyorsun ılıskıden sonra kusagı çözüp yatıyorsun bır sure..oyle ıste
cvp için tesekkur ederim canım yaa...çok ilginç ve ilk kez duydum yaaa ins faydasını görürsün canım...acaba buralarda yapan var mi ki ben ilcedeyim de sen merkezde misin:26:
baslayalim canim.....
toprak comlekler ne kuzum ysaaa:26::26: bende bisey bilmiyorum hee
Kizlaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?