konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

cvp için tesekkur ederim canım yaa...çok ilginç ve ilk kez duydum yaaa ins faydasını görürsün canım...acaba buralarda yapan var mi ki ben ilcedeyim de sen merkezde misin:26:

konya merkezdeyim canım buradada okumuştum faydasını gören hersey rabbimden öncelıkle bunlar vesıle tabıkıde

bende başkentte ayla üçkuyu ya gittim iki ay sonra bebeğim oldu ilk ay denemedik bile.. ama teşhis olarak bişey demedi doktorum.. çok yoğun bir doktor seni her gördüğünde ilk defa görüyormuş gibi davranıyor ama bu konuda ii bir doktor bende tavsiye üzerine gitmiştim..
Allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah

ne ise yariyo yani kuzummm ya onu sordum

canım hani sırtına beline şişe çektirirlerya aynı onun gibi önce yağlı pamuklu çöpü yakıyor onu karnına koyup çömleği kapatıyor o ateş hemen sönüyor,çömlek karnını sanki için çekiyor sonra kadın çıkarıyo,bu işlemi bi kaç kez yaptı...offff çok zormuş anlatması

e vet canım hepiniz için başladım allah bebiş isteyenlere nasip etsin diyerek

amın canım ozaman bende arkadaslara yasın dağıtayım dur sen bu arada bu yazıyı okuyan arkadaşlarım yasın sayınızı mesaj olarak yazarsanız sevınırım eşinize dostunuza rıca edelım hadı hamıs kalmak ısteyen arkadaşlarım

Bende konyalıyım bir yıllık evliyim ilk denemede bebişimiz oldu sekiz haftalık hamîleyim ama sıkıntılıyız bebişim bırakacak beni diye çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş bende bebek bekleyen isteyen tüm arkadaşlarıma dua ediyorum tez zamanda bebişlerine kavuşsunlar inş...

sağol canım amınn allah razı olsun..

hadi kızlar yokmu yasin okuyan hepımız ıcın dua yapacağız bu cuma son yanı cuma gunu yapacağım duamızı

hadi kızlar yokmu yasin okuyan hepımız ıcın dua yapacağız bu cuma son yanı cuma gunu yapacağım duamızı

bu arada bana hamıle kalmak ısteyen sıkıntısı olan arkadaşlar adlarınız özelden yazarlarsa duanın ıcınde ısımlerımıde okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…