as canim gelen giden olmadı topige...tesbihat icinde icraat yok
as canim gelen giden olmadı topige...tesbihat icinde icraat yok
cvp için tesekkur ederim canım yaa...çok ilginç ve ilk kez duydum yaaa ins faydasını görürsün canım...acaba buralarda yapan var mi ki ben ilcedeyim de sen merkezde misin:26:
canım kısmet olursa yarın başlıyacağım
canım 3 ay önde pko başlangıcı teşhisi konmuştu büyükşehir belediyesi hastanesinde havcer hanım...ama bebeğe engel durum yok dedi..hamile kal dedi..
3 aydır hormonlarıma baktırıyorum..bu ay herşey düzenli şükür..
1 yıldır evliyim 5 aydır bebek deniyorum..
sende durumlar ne?
canım ben tıp fak. çalışıyorum..ali acar konusunda çok iyi bir doktordur kendisi..ama çok kalabalık ya..hastalarını hatırlayabileceğini zannetmiyorum..
bende şimdi kendime doktor arıyorum...
bende varim kızlar yasin suresi okursak
toprak comlekler ne kuzum ysaaa:26::26: bende bisey bilmiyorum hee
ne ise yariyo yani kuzummm ya onu sordum
nimetciğim ne okuyalım yasin suresi olabılır başka sence sonra duamızı yaparız hep bırlıkte ? ben hafta sonu gırınce bakamadım buraya
canım dün ben tesbihata başladım 1000 tane la ilahe illahlah çektim yasin de okunabilir
sen bütün arkadaşlar ıcın mı başladın tesbıhata pekı ne nıyetle cekıyorsun canım
e vet canım hepiniz için başladım allah bebiş isteyenlere nasip etsin diyerek
valla ilk kez duyuyorum canım daha bilmedigim neler neler var kim bilir
Bende konyalıyım bir yıllık evliyim ilk denemede bebişimiz oldu sekiz haftalık hamîleyim ama sıkıntılıyız bebişim bırakacak beni diye çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar hamilelerin duaları kabul olurmuş bende bebek bekleyen isteyen tüm arkadaşlarıma dua ediyorum tez zamanda bebişlerine kavuşsunlar inş...
hadi kızlar yokmu yasin okuyan hepımız ıcın dua yapacağız bu cuma son yanı cuma gunu yapacağım duamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?