konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

hoşgeldin canım allah yar ve yardımcın olsun bebeğini size bağışlasın sağ salim

herkese merhaba..7 haftalık bir kürtajım oldu. ikinci gebeliğimde doktorum bebek aspirini verdi.4 te 3 ünü içmemi söyledi.ilk 3 ay şeker yok dedi.şeker olayı tamamen tedbir dedi.yani şekerle hiç bir sorunun yok aslında riske atmamak için dedi.35 artı 4 le kızım doğdu.erken doğum olmasına rağmen 3 kiloydu..kızım şuan 5 yaşında hamdolsun..3. gebelişimi geçtiğimiz mayıs ayınd.a yaşadım..8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.çünkü kalp atışı ilkindeki gibi yoktu.buarada bu bebekte coraspin kullanıyordum.sonra kromozom ve genetik testlerim yapıldı.kromozom eşimin ve benim normal çıktı.
FAKTÖR 5 LEİDEN HETEROZİGOT,
MTHFR A1298 C HOMOZİGOT çıktı.gebe kalırsam iğne kullanacağım söylendi.bu arada rahmim de septum vardı.hani perde dedikleri..ağustos 2013 te konya medicana prof.dr. metin çapar a birsürü para dökerek ameliyat oldum.perdem alındı.ameliyattan 2 ay sonra yine gebeydim.dr metin çapar HİBOR 5000 IU/0.2 ml iğne ve b12 hap ve folik asit başladı.coraspin gerek yok dedi..bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişiyordu.kalp atışları kesesi harikaydı.fakat 12.haftada karnımda öldü..kürtaj olalı 3 gün oldu..şuan kafayı yemek üzereyim çok acı çekiyorum..Rabbime sonsuz inancım var.bir hikmet vardır diyorum fakat.içim yanıyor...yani sevgili arkadaşlar dr a çok kızgınım.. konya medicana prof.dr. metin çapar bu isimin ünvanına hastanenin lüksüne bakıp gitmiştim.bir muayenesi 112 tl muhasebe ameliyatlar için çıkardıkları fiyatlar dudak uçuklatıyor..2 defa ameliyat oldum.kürtaja 1500 tl istediler.zaten bebeğim ölmüş..acısı ciğerimde birde bu fiyatı duyunca bağırıp kızdım.800 tl ye indiler..perde ameliyatıma 2500 tl istediler..vazgeçtim diyince 800 tl aldılar.kürtaja alındığım gün bile dr 112 tl sini istedi...yani kesinlikle bu hastaneyi bırakıcam ama herkes bilsin istedim.metin bey 5 dk sını bile hiç bir muayenesinde bana ayırmadı..sonuçta 3 kürtajım oldu en sonuncusu iğneye rağmen durmadı. ben ağlarken doktor bana üzülme bir daha ki sefere iğnenin dozunu artırırız dedi.işte onun için fare deneğinden başka bir şey değilim...Rabbim herkesleri yavrusuna kavuştursun inşallah..konya da tavsiye edebileceğiniz dr varsa çok sevinirim..herkesin Allah yardımcısı olsun.
Şimdi sorunlu gebelik tecrübesi olan bir doktor arıyorum.Kızlar lütfen yardım...

Mrb canim cok cok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin bende sorunlu bir gebelik gecirdim kurtaj oldum sana kesinlikle hospital de aysel Kamer i tavsiye ediyorum cok ilgili ve içten bir doktor. Tekrar gecmis olsun.

Mrb canim cok cok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin bende sorunlu bir gebelik gecirdim kurtaj oldum sana kesinlikle hospital de aysel Kamer i tavsiye ediyorum cok ilgili ve içten bir doktor. Tekrar gecmis olsun.

canım çok teşekkür ederim..yarın 2 doktordan randevu aldım.selçuklu hikmet karabacak ve akademi hastanesi şükran doğru...bakıcam ne diyecekler..sonra aysel kameri de denerim...yani artık hayırlı bir gebelik yaşamak ve bebeğimi hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah..çok teşekkürler canım..

slm kızlar bende konyalıyım online olan var mı suan?

Bende aynı dertlerden muzdaribim iki defa düsük yasadım kan pıltılasması var troid cıktı ikinci hamileligimde yumurtalık kistim var yok yok yani( rabbim beterinden korusun ins ne diyelimm... kimseyle konusamıorumm cevreden birisine anlatmaya kalksam sacma sapan teselliler canımı daha cok acıtmaya basladı artık en cokk bu uzuor sanırım benii anlamak istemiorlarr .. dillerine dolamıslar bi cumlee komsunun gelinide soyle olmuss ayse sole fatma solee hepp daha kotusunu anlatma çabası rabbim düsmanımın basına vermesinn sadece ceken bilior yasananları.. ohhh beee yazdıkcaa yazasımm geliorrr konusamasam bilee yazmakk yazdıklarımınn birilerinin okuyor olmasını bilmekk bile ii geliormuss megerr insanaaa henüz tanısmamıs olsakda iiyiki varsınızz!!!!

merhabalar nasılsınız kızlar :) mevlana üniversitesi hastanesinde (vakıf hastanesi) dr hüsnü alptekin e gidiyorum bende şimdilik sorunumuz yok insallah ta olmaz 15+2 deyim şuan hamileligim zor geciyo mide gazı ile başım dertte 6 şubatta kontrole gidicem cinsiyetinide ögrenecegim insallah :)

Merhaba hemşolarım, hamiş arkadaşlara bir sorum olacak, doğumu nerede hangi doktorda düşünüyorsunuz? Ben başka bir şehirde yaşıyorum fakat doğuma konyaya geleceğim, yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bayanlar

Bende konya merkezde oturuyorum. 9 haftalık gebeyim. Henüz belirli bir dr'a başlamadım. Dr Fuat Ali beye başlamak istiyorum ama sgk geçmiyor 150 tl aylık beni aşar o yüzden ona gidemeyeceğim. Anıt hastanesinde Sibel hanımı duydum ona gitmeyi planlıyorum. Sibel hanımı duyan fikri olan varmı acaba?

Medline Fuat Bey hakkında bilgisi olan var mı?

fuat demir gördügüm en mükemmel doktorlardan biri kendisine hsg çektirmiştim allah razı olsun çok yardımcı oldu canım hiç yanmadı birde ilaç yazdırmak için aramıştım benim için yoldan geri döndü hastaneye geldi hiç tereddüt etme süper bi doktor

Bugün gittim 34 haftalık gebeyim şimdiye kadar neden diğer dr.lara gittim diye kendime kizdim.ben simdilik çok memnun kadim Allah utandirtmasin ve yardimcim olsun ben medline Fuatbeyde ddoğuma karar verdim

Cevap için teşekkürler tatlım yukarıda bir arkadaş muayenenin 150 lira olduğunu yazmış, cidden öyle mi? Bir de doğum ücretleri hakkında bilgin var mı?

Tamam canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…