Cevap için teşekkürler tatlım yukarıda bir arkadaş muayenenin 150 lira olduğunu yazmış, cidden öyle mi? Bir de doğum ücretleri hakkında bilgin var mı?
Yok öyle bir şey emekli sandigi calisani değilsen 56 TL ayrıca tahlilde para almiyorlar hastaneye tel acip ogrenebiliyorsun doğum ucretide astronomik değil yanlis hatirlamiyorsam 600 kusurluk bir rakam sezeryan ücreti özel odasi biraz pahali geceliği 150 ama bu benim 4. Gezdigim hastane diğerlerine gore iyi gibi gerçi odalari gezmedim bu hafta gittiğimde gezeyim 150 TL ilk neyi var aktaririm ama dr u ve hastanenin labaratuvar ve nst çekilen yeri oralarda ki ebenin ve calisanlarin tavrini çok begendim aksilik her yerde olabilir Allah im hepimizi korusun bizlere güzel doğumlar ve.isteyen herkese de evlat sahibi olmayi nasip etsin...
tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz, ben de doğuda öğretmenim inşallah mayısta gelicem Konyaya doğum için
canım hospital de doğum ücreti ne kadar acabaselam kizlar ben geldim konyali diilim ama konyada yasiyorum 17 haftalik hamisim ve doktor soranlara net tavsiyem hospital de aysel hanim var cok samimi bi doktor her sorduğunuz soruyu bikmadan cevaplar cok memnunum ben. Muayenesi de cok pahali diil öyle. .bu arada bebek isteyen arkadaslar hamile kalmaya ugrasmayin. Kendiliginden olacaktir unutun:)))
canım hospital de doğum ücreti ne kadar acaba
Yok öyle bir şey emekli sandigi calisani değilsen 56 TL ayrıca tahlilde para almiyorlar hastaneye tel acip ogrenebiliyorsun doğum ucretide astronomik değil yanlis hatirlamiyorsam 600 kusurluk bir rakam sezeryan ücreti özel odasi biraz pahali geceliği 150 ama bu benim 4. Gezdigim hastane diğerlerine gore iyi gibi gerçi odalari gezmedim bu hafta gittiğimde gezeyim 150 TL ilk neyi var aktaririm ama dr u ve hastanenin labaratuvar ve nst çekilen yeri oralarda ki ebenin ve calisanlarin tavrini çok begendim aksilik her yerde olabilir Allah im hepimizi korusun bizlere güzel doğumlar ve.isteyen herkese de evlat sahibi olmayi nasip etsin...
Aynı fuat bey degıl o zaman bahsettıgımız cunku konyadakı meshur fuat bey kendı hastanesı olan hanı 150 tl alıyor ssk gecmıyor ayda 2 kez kontrole gıdıyorsunuz o ucrete. Hatta hastanede degıl kadın saglık kurulusu mu neydı adı onun gıbı bır yerı var orda muane edıyor.
Doğrudur..bahsettiğiniz dr.duymadim hiç.. Allah kimseyi muhtaç etmesin ama dr.lari da basimiizdan eksik etmesin...saygilarimla
bnde 36.haftalık hamileym özel Selçuklu hastanesinde hikmet karabacak doktorum şimdiye kadar hiçbi skıntı yaşamadm doğumda da yaşamam inş c.tesi kontrole gittik normal doğum olcak inş.
MEDLINE Fuat demir beye git...yardimci olacagini düşünüyorum .28 şubatta doğum yaprim sağ olsun iyi bir rehber iyi bir dr.tuevet öncelikle çok bekletiyor önce muayene ediyor yarım saat sonra görüşüyor benim bildiğim önce sorununu doktora anlatırsın sonra muayene olursun bu tam tersi ve hiç konuşmuyorben 2 bebeğimi kaybettiğim için gittim 3. hamileliğimde gittim beni doktor olarak rahatlatmadı çünki bişey anlatmıyor güler yüz falan beklemiyorum ama en azından ne yapmam lazım bu konuda bilgi verebilir.En önemlii ise hiç hijyenik bi ortam degil hatta çok kötü ve kirli bi ortam 150 tl muayene parası alıyorlar ama muayenehane çok iğrenç kontrolede tıpa çağırıyor koyun sürüsü gibi muayeneye alıyorlar yanında bi kça asistan küçücük oda hiç mahremiyet yok .Ha sonuçta bebeğimi 10 haftalık kaybettim bana yaşın genç yine olur dedi bi profdan beklediğim cevap bu değildi.
cnm bende ikinci bebişimi istiyorum hayırlısıyla ben oğluma hamileyken doktorum şükran doğruydu ama ben pek memnun kalmadım cnm benim 5 aylıkken bi susuzluk problemim oldu oğlum susuz kalmış bende sordum ne olacak dedim çünkü ilk defa duymuştum ne olacak ölecek çocuk dedi ve ben baygınlık geçiriyodum ağlamaktan helak olmuştum bide doğumda beni muayane diye çağırdı doğuma aldı bide beni sanki doğuma çağırmış gibi niye hazırlıklı gelmedin diye azarladı hemen hiç sormadan fikir vermeden konuşmadan sezeryana aldı bana ameliyathanede anestezi uzmanı sordu seni hepten bayıltıyım mı yoksa yarım mı uyuşturalım diye ben zaten şaşkınım bide ayrıca hiç bilgim de yok bayıltın dedim korkudan ne yapıyım sonra şükran hanım geldi niye bayılt dedin diye kızdı tam bayıltacaklarında neyse mecbur bayılttılar öyle hazırlamışlardı çünkü sonra ameliyathaneden çıktım kendime gelip ayağa biraz kalkınca aman iyiki yarım uyuşturmamışlar başın ağrırdı yoksa dedi yani dengesiz gibi biraz neyse sonra sütüm gelmedi bebğim ağlıyo ne yapacağımızı şaşırdık annem yazık perişan oldu geldi bide ona bağırdı ne bakıyon bakarak mı doyuracak çocuğun karnını diye annem o gitiikten sonra dakikalarca ağladı yani ben o doktoru hiç sevmedim hastane desen ayrı gıcık ameliyathanede yaırdılar beni ilaç sürcez diye tamamen açtılar üstümü anadan üryan durdum kaç dakika içerde birsürü erkek en son biri gelip ne muhabbet ediyosunuz üstünü örtün hastanın diye kızdıda öyle örttüler bidaha tövbe ne akademi hastanesi nede şükran doğru rabbim nasip ederde tekrar bebiş verirse farabi hastanesinde mehmet bardakçı var çok çok çok iyi bi doktor ve iyi bi hastane orayı düşünüyorum cnm seni korkutmak üzmek istemem ama yaşadıklarımı anlatmak istedim ben mehmet bardakçıdan sonra hiç bi kadın doğumcuyu düşünmem zaten süper bi adam ve dediğim gibi hastanede iyi ben geçen sene safra kesesi ameliyatı oldum orda çok memnun kaldım hemşireler de çok güler yüzlüydü akademininkiler utanmasalar kovacaklardı yani... cnm uzun oldu ama yazmak istedim okuyunca tabi yine sen memnunsan denecek bişey yok hayırlısı olsun hakkında cnm senin ikinci bebişin cinsiyeti ne birinci kız heralde...
hoşgeldin canım allah yar ve yardımcın olsun bebeğini size bağışlasın sağ salim
Sekiz haftalıkken yazmıştım şimdi okuyordum eski mesajlarımı dileğinizi gördüm çok sagolun şükürler olsun 35 haftaya ulaştık ama normal istememe rağmen sezeryan olmam lazımmış bebeğimin suyu azalmış bu yüzden kanıma mikrop bulaşmış acil sezeryan dedi pazartesi bakacağız tahlillere bi daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlısıyla doğum yaparsın inş.allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim.
Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?