konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Cevap için teşekkürler tatlım yukarıda bir arkadaş muayenenin 150 lira olduğunu yazmış, cidden öyle mi? Bir de doğum ücretleri hakkında bilgin var mı?

Yok öyle bir şey emekli sandigi calisani değilsen 56 TL ayrıca tahlilde para almiyorlar hastaneye tel acip ogrenebiliyorsun doğum ucretide astronomik değil yanlis hatirlamiyorsam 600 kusurluk bir rakam sezeryan ücreti özel odasi biraz pahali geceliği 150 ama bu benim 4. Gezdigim hastane diğerlerine gore iyi gibi gerçi odalari gezmedim bu hafta gittiğimde gezeyim 150 TL ilk neyi var aktaririm ama dr u ve hastanenin labaratuvar ve nst çekilen yeri oralarda ki ebenin ve calisanlarin tavrini çok begendim aksilik her yerde olabilir Allah im hepimizi korusun bizlere güzel doğumlar ve.isteyen herkese de evlat sahibi olmayi nasip etsin...

Son düzenleme:

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz, ben de doğuda öğretmenim inşallah mayısta gelicem Konyaya doğum için

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz, ben de doğuda öğretmenim inşallah mayısta gelicem Konyaya doğum için

O zaman %30 indirim var mayis a sürdürürler mi bilmiyorum ama ben de öğretmenim memura sendikali üyelere indirim yapıyorlar muayene ücreti 42 TL ye düşüyor benim en fazla 4 haftam kaldi.tesekkur ederim güzel dileğin için...Allah bütün hamislere :) guzel haberler nasip etsin saglikla sihhatla.bu arada sezeryan ücreti de indirime dahil ama oda ücreti değişmiyor.telefonda bu detayları anlatmiyorlar gidince hastaneye bilgi veriyorlar telde sadece 56 TL ilk muayene ücreti hakkında bilgi veriliyor.sevgi ve saygilarimla...

kızlar ben suan konya hospitalda tulin yamana gidiyorum cok memnunum aslında ama bende kan pıltılasması oldugu için ali acara mı gitsem düsünceleri basladı bende bu durumu yasayan yada cevrenizde bu sorunu yasayıp bu doktora gidenler var mı?

Selam kizlar ben geldim konyali diilim ama konyada yasiyorum 17 haftalik hamisim ve doktor soranlara net tavsiyem hospital de aysel hanim var cok samimi bi doktor her sorduğunuz soruyu bikmadan cevaplar cok memnunum ben. Muayenesi de cok pahali diil öyle. .bu arada bebek isteyen arkadaslar hamile kalmaya ugrasmayin. Kendiliginden olacaktir unutun:)))

canım hospital de doğum ücreti ne kadar acaba

bnde 36.haftalık hamileym özel Selçuklu hastanesinde hikmet karabacak doktorum şimdiye kadar hiçbi skıntı yaşamadm doğumda da yaşamam inş c.tesi kontrole gittik normal doğum olcak inş.

Aynı fuat bey degıl o zaman bahsettıgımız cunku konyadakı meshur fuat bey kendı hastanesı olan hanı 150 tl alıyor ssk gecmıyor ayda 2 kez kontrole gıdıyorsunuz o ucrete. Hatta hastanede degıl kadın saglık kurulusu mu neydı adı onun gıbı bır yerı var orda muane edıyor.

Doğrudur..bahsettiğiniz dr.duymadim hiç.. Allah kimseyi muhtaç etmesin ama dr.lari da basimiizdan eksik etmesin...saygilarimla

MEDLINE Fuat demir beye git...yardimci olacagini düşünüyorum .28 şubatta doğum yaprim sağ olsun iyi bir rehber iyi bir dr.tu

slm kızlar nasılsınız? epeydir topiğe yazamadım. 14 şubatta doğum yaptım oğlum oldu.oğluşum 3 gündür hastanade neyi olduğunu genüz söylemediler havicim sen nasılsın ?

arkadaşım sen de şükran zedesin birçok kişi gibi. Herkes hayatında mutlaka hata yapar hatasız kul olmaz derler ya o hesap mutlaka bir şükran doğruya gidip bir daha gitmem diyen o kadar insan tanıyorum ki.
Çok ukala. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. İçini karartmada bir numara.
Konya da "testere" diye de ünü varmış. Önüne geleni sezeryan yaptığı için.

hoşgeldin canım allah yar ve yardımcın olsun bebeğini size bağışlasın sağ salim

Sekiz haftalıkken yazmıştım şimdi okuyordum eski mesajlarımı dileğinizi gördüm çok sagolun şükürler olsun 35 haftaya ulaştık ama normal istememe rağmen sezeryan olmam lazımmış bebeğimin suyu azalmış bu yüzden kanıma mikrop bulaşmış acil sezeryan dedi pazartesi bakacağız tahlillere bi daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hayırlısıyla doğum yaparsın inş.allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim.

Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.

Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.

Hayırlı olsun canım hangi doktora gidiyon ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…