konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Doktor Büyükşehir hastanesinde Ayşe günenç arkadaş tavsiyesi araştırmadım memnun kalmazsam değiştirecek gibiyim,ilk izlenim iyi sayılır ama hastaneyi sevmedim küçücük 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktoru tanımıyorum canımda hastaneyi biliyorum küçük:) bende farabiye gidiyorum doktorumdan çok memmunum 35 bitirdik ama normal istiyordum sezeryan olacam biraz sıkıntılı geçiriyoruz erken doğum riskim vardı suyum gelmiş herkese sordum olur dediler sağlık ocağındaki ebede olur normal dedi sancıyla bi gittim küçük tontişimin suyu azalmış ve dönmemiş kanımda mikrop değerim yüksek çıktı heran doğurabilirim belki yarın alırlar hastaneye heyecanlıyım

farabi de kime gidiyorsunuz?

Aynur bacak çok araştırdım ben canım kuzenim doğum yaptı 10 ay önce onun eşinin yegenleri yeni doğum yaptılar bide sezeryan pek tercih etmiyor sıkıntı olmadığı sürece daha tanıdığım biçok kişi biraz sert duruşlu gibi duruyor ama çok tatlı bi kadın anlayışlı ve her soruna cvp veriyor telefonla bile sorabiliyorsun en ufak şeyi çok memmunum

Evet ilk daha kese görünmedi benim heyecan yaptım görünmesse diye😞

İlk hamilelikte öyle oluyor merak etme vardır bebişin annesi dört ayı doldur kıpırdasın o zaman daha iyi anlayacaksın hamile olduğunu bende hastanede tahlil sonucu bekliyorum bide canım karnını belini yanlarını şimdiden duştan çıkınca bebek yağı sür hergünde menlendirici sürki yırtılmasın ben hepsürdüm hiç yok şimdi hamile arkadaşla nst cektirdik karnında parmak kadar mor renkte yırtıklar var bebişin bi görünsün ben her konuda yardımcı olurum yaşaya yaşaya tecrübe sahibi oluyorum artık:)

Saat ikide doğuma giriyorum canım dualarını eksik etme tanımıyoruz birbirimizi ama hamilelerin duası kabul olur muş

Saat ikide doğuma giriyorum kızlar dualarını eksik etmeyin inş sağ salim bebişimle mrb deriz tekrar size

Aaa maşallah Allah kolay getirsin,sağlıkla inş

Aaa maşallah Allah kolay getirsin,sağlıkla inş

Çok iyiz canım allaha şükür bebişimde sağlıklı günü olmamasına rağmen küveze gitmedi allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.

Canim hayırlı olsun bende 27 haftalik hamisim hospital de aysel hanima gidiyorm cok memnunum. Sende sağlıklı haberlerini alirsin ins. Habetdar et bizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bebeğin hayirli olsun saglikli ömrü uzun olsun ins.

Bende konyaliyi arkadaßlar 24 haftalik hamilyim konya hospital tülin hanima gidiyorum cok da memnunum ilgi ve güler yüzünden dolayi allah nasip ederse doğumu da orada düşünüyorum

Bende konyaliyi arkadaßlar 24 haftalik hamilyim konya hospital tülin hanima gidiyorum cok da memnunum ilgi ve güler yüzünden dolayi allah nasip ederse doğumu da orada düşünüyorum

Hoşgeldin canim hayirli olsun cok yakinmisiz bende 27 haftaligim. Hospital de aysel hanima gidiyorm. Hazirliklara basladin mi?

Kızlar bi kaç gün yazamadım bebeğimin heyecanıyla sıkıntılı bi hamilelikten sonra mucizemi sağlıkla aldım kucağıma darısı tüm gün sayan annelere:))

aa böyle bi topik mi varmış. Ben de varım

Akademi hastanesinde Şükran Doğru Hanım' a muayene oluyorum. Aranızda doğuma en az kalan ben miyim yoksa.

aaaayy şok olsum bunları duyunca. Pek güler yüzlü değil, dominant ve asker tipli bi kadın ama ben çok memnunum. Deneye deneye en son bu doktorda karar kıldım. Üstelik ağzından normal doğum çıkıyor başka bişey demiyor. Bana sezeryanı aklından bile geçirme dedi ki ben de normal doğum istediğim için bu doktoru seçtim. Tülin hanıma da nihal hanıma da gittim ama onların da gereksiz cıvık bi samimiyetleri olunca hoşuma gitmediler. Üstelik onlar çok yoğunlar kaç saat randevu filan bekliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…