konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Yavrun sağlıcakla buyusun insallah. Allahim bi avazda bizlerede o günleri gostersin ins.

Hoşgeldin tatlim hayirli olsun insallah. Kac haftaliksin?

31. haftadayım, hoşbuldum.

Sizin telaşlar nasıl gidiyor. Kaçıncı haftandasın kaçıncı bebek ne çok sordum Ben daha doğru dürüst bişey yapmadım. Annemler saolsun alıyorlar bir iki.
Çalışıyor olunca hafta sonları temizlik yemek geçip gidiyor. Bebek şekerini bile hazır alıcam bu gidişle

Son düzenleyen: Moderatör:

27. Haftamdamyim canim valla bende pek bisi almadim annem ve ablam saolsun hallettiler bi oda aldik biz.ivir zivir falan işte. Ilk cocuk canim. Bebek sekerini aldim icine şeker koyacam bende sadece.. ohh valla senin biai kalmamis 30 u geceni dogurmus sayiyorum ki ben:))

dur ayol deme öyle daha 2 ayım var korkutma beni. Hastane çantam bile hazır değil

Yavrun sağlıcakla buyusun insallah. Allahim bi avazda bizlerede o günleri gostersin ins.

Amin bitanem kontrole gelmiştik sarılık olmuş ışın alıyor dua ediyorum değeri düşsün yoksa tıp fakültesine sevk edeceklermiş istemiyorum oraya gitmeyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok gecmis olsun bebişine rabbim bi an evvel sağlık versin inşallah.

Canim cok gecmis olsun bebişine rabbim bi an evvel sağlık versin inşallah.

Amin bitanem anne olmak çok zormuş 96 saattir toplasan üç saat uykum var yemeğe gelince hiç iştahım yok bebişim sağlığına bi kavuşsun başka bişey istemiyorum

Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.

Canım kendi telaşımdan unuttum doktora gidecektin kese göründü demi inş öyledir ben sıkıntılar çekerken sizinle konuşurken doğumum oldu :)) darısı sana inş

Kizlar günler hiza geciyor ama ben de hala hastane cantami hazirlamadim sanki hep icimde kacamis gibi rahatim:))

Kizlar günler hiza geciyor ama ben de hala hastane cantami hazirlamadim sanki hep icimde kacamis gibi rahatim:))

Ayy sorma valla bana hic geçmiyor günler gibi.. cantanin genel eşyalar hazir ama bi toparlama yapip cantayi ortaya koyamadim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…