- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
aa böyle bi topik mi varmış. Ben de varım
Akademi hastanesinde Şükran Doğru Hanım' a muayene oluyorum. Aranızda doğuma en az kalan ben miyim yoksa.
Kızlar bi kaç gün yazamadım bebeğimin heyecanıyla sıkıntılı bi hamilelikten sonra mucizemi sağlıkla aldım kucağıma darısı tüm gün sayan annelere:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin tatlim hayirli olsun insallah. Kac haftaliksin?
31. haftadayım, hoşbuldum.
Sizin telaşlar nasıl gidiyor. Kaçıncı haftandasın kaçıncı bebek ne çok sordumBen daha doğru dürüst bişey yapmadım. Annemler saolsun alıyorlar bir iki.
Çalışıyor olunca hafta sonları temizlik yemek geçip gidiyor. Bebek şekerini bile hazır alıcam bu gidişle
27. Haftamdamyim canim valla bende pek bisi almadim annem ve ablam saolsun hallettiler bi oda aldik biz.ivir zivir falan işte. Ilk cocuk canim. Bebek sekerini aldim icine şeker koyacam bende sadece.. ohh valla senin biai kalmamis 30 u geceni dogurmus sayiyorum ki ben:))
dur ayol deme öyle daha 2 ayım var korkutma beni. Hastane çantam bile hazır değil
Hahahah sancin tutunca hazirlarsin cantani :)) tamam tamm sakin ol var daha var
Yavrun sağlıcakla buyusun insallah. Allahim bi avazda bizlerede o günleri gostersin ins.
Amin bitanem kontrole gelmiştik sarılık olmuş ışın alıyor dua ediyorum değeri düşsün yoksa tıp fakültesine sevk edeceklermiş istemiyorum oraya gitmeyi
Canim cok gecmis olsun bebişine rabbim bi an evvel sağlık versin inşallah.
Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.
Kizlar günler hiza geciyor ama ben de hala hastane cantami hazirlamadim sanki hep icimde kacamis gibi rahatim:))
Bu unutma durumu bende de var ama allahtan hastane merkezde:))
Hangi hastaneye gidiosun canim?
konya hospitale gidiyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?