konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Neguzel birkonu:))

Bende kizlar sibel hn.gdyrdum fakat son kontrolumde medline gittim ve nasip olursa orada karar kildim insallah tabi...

günaydın arkadaşlar. ne güzel hepiniz tatli telaşlar peşindesiniz. darısı basıma ınsallah. ben hala hamile kalmaya çalışmakla ugrasıyorum ve bu ay rahim filmi (hsg) çektirmek zorundayım. acaba aranızda hiç çektiren oldu mu. nerde kaça çektirdiniz. ben medicana hast.gidiyordum ama orda çekmiyorlarmış. yardımcı olursanız cok mutlu olurum. çünkü konyadan çok fazla kişiye ulaşamadım :26:

Sen çantayı hazırlamamışsın ben daha bir iğne almadım ne bebişime ne kendime

canım bende kendime tam birşey almadım daha onun alışverişini yapıcam birde konyanın ilçesinde oturuyorum eşimin işinden dolayı mahrumiyet yeri gibi burası,ikimizin ailesi de konya da ben ne yapacağımı şaşırıyorum konyaya gidince dr ama gidiyim ailellere mi vakit ayırıyım bu aralar konyaya gidince stres olup geliyorum((

merhaba kızlar bende konyalıyım ama bursada yaşıyorum..annemler kovanağzında...gebelik durumum var sonuçları yarın alacağız..Allah nasip ederde böyle bir durum varsa bende doğumumu memleketimde yapmak istiyorum...Şöyle başlığı görünce selam vermek istedim..Burnmda tütüyor oralar..Dua edinde tayinimiz konya ya çıksın..siz hamilelerin duaları kabul olur..

Ben merkezdeyim ama bir şey almadım nasipse bu ay halledeceğim iyice sıcaklar bastırmadan halletmek lazım . Zaten arada sıcak basıyor artık bunalıyorum zor nefes alıyorum öyle zamanlarda .

Kızlar Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah . Ben hiç rahim filmi çektirmedim canım ama arkadaşım farabide çektirdi . Telefon açıp öğren istersen ne kadara çekiyorlar .

Ne güzel konu canlanmis bende ufak tefek aldım ama tam anlamiyla haftaya toplu bi sekilde konyadan yapicam alisverisi bende ilcedeyim.... Zaman geçtikçe beni telas sariyoo alisveristen sonra hast cantami hazirlayip koymak istiyorum....

He bu arada bi ark hsg sormus ben ali acarda bir yil tedavi gördüm en son tipta hsg cektirdim sonra hamile kaldim bi ücret te ödemedim

Ben merkezdeyim ama bir şey almadım nasipse bu ay halledeceğim iyice sıcaklar bastırmadan halletmek lazım . Zaten arada sıcak basıyor artık bunalıyorum zor nefes alıyorum öyle zamanlarda .

allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden sıcaktan bunalıyoruz temmuzu düşünemiyorum

Brn alışverişi isini bitirdim cogu annem ve ablamsan geldi.. yikafim utuledm odasini yerleştirmek kaldi. Canta hazirliginada basliyorum ins. Eksik bişiler kalacakmis gibi hissediyorum nednse
Cok da heyecanliyim yaa günler gecmiyor gibi.

Merhaba arkadaslar bende Konyadan yaziyorum benimde adetimden9gun gecti ve ilk defa boyle bisey oluyor bugun kan tahlilim negatif cok canim sıkıldi acaba gec sollenme ola bilirmiki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Napiosun canım? Gorusemedik bayadir.Buyudumu pasa :) ben oturmakta falan cok zorlaniyorm artik ayagi tam gogus altimda kaburgama dayanmış sipa. Randevun ne zmn?

Arkadaslar hoşgeldiniz.
Fatmacim.. gec dollenme olabilir ama 9 gun geciken adetten sonra kanda cikardi diye düşünüyorum. Hakkinda hayirliai olsun. Stres yapma.

Kızlar Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah . Ben hiç rahim filmi çektirmedim canım ama arkadaşım farabide çektirdi . Telefon açıp öğren istersen ne kadara çekiyorlar .

Saol canim.arkadasinin nasil gecmisti film cekimi. Kolay mi olmus. Iki gundur bu dusunce aklima geldikce istemsiz aglamaya basliyorum.rabbim sonumuzu hayreylesin

Arkadaslar hoşgeldiniz.
Fatmacim.. gec dollenme olabilir ama 9 gun geciken adetten sonra kanda cikardi diye düşünüyorum. Hakkinda hayirliai olsun. Stres yapma.

Tesekkuler canim benim moralim sifir resmen eve geldim uzandim hic birsey yapaaim yok .belirtilerde o kadar cokki bu ay hic kafama takmadim hicviraeyi derken gecikme oldu ve aimdi boyle hayirlisi olsun Rabbimin bi bildigi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…