konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

geç döllenme ihtimali var tabi canım bir hafta sonra yine gelmezse test yatıptir canim rabbim gönlüne göre versin

Amin cumlemizin insALLAH canim benim.bekarken bile adetim gec olmadi hani bazi arkadaslarda gec olma sorunu olur bende o olmadigindan bu ay boyle olunca ne bileyim 1ci gun 0.01cikmisti bugun 9.gun 0.73 bir hafta daha beklyim sonra artik doktor yolu gozukecek galiba (

mrb canim dun karnimda cok kasilma oldu gobusum dusecek gibiydi surekli idrarim varmis gibi hissettim yatinca gecti sukur korktum biraz randevum haftaya canim önce burda devlet hast gidicem ona gore randevu alxam... Senin ne zaman

Ben bu hafta hep öyleyim kasilma degilde alt tarafa baski ve sürekli idrar var gibi. Benim 17 . Randevum mrk ediyorm ne kadar büyüdü. Artik sabırsızlanıyorum odasi falan olunca zmn gecmio.

Tesekkuler canim benim moralim sifir resmen eve geldim uzandim hic birsey yapaaim yok .belirtilerde o kadar cokki bu ay hic kafama takmadim hicviraeyi derken gecikme oldu ve aimdi boyle hayirlisi olsun Rabbimin bi bildigi vardir

Benim adet gunum kan tahlilinde 1100 falan çıkmıştı. Dedigim gibi hic takilma beklemedigin anda geliyor melekler. Moral bozacak bişiy yok canim bu ay olmasiyaa önümüzde ki ay olur ins.

Benim adet gunum kan tahlilinde 1100 falan çıkmıştı. Dedigim gibi hic takilma beklemedigin anda geliyor melekler. Moral bozacak bişiy yok canim bu ay olmasiyaa önümüzde ki ay olur ins.
InsALLAH canim bur cok arkadasin 10-13gun sonra pozitif olmus gec dollenme .bendede ilk defa bu kadar gecikme olduguna gore ya gercektwn gec dollenme yada ciddi bir rahatsizligim kenduni bu ay belli etti bir hafta daha sabir etmem lazim hayirlisiyla bakalim .RABBIM saglikli kucagina almayi naaip etsin insALLAH canim bebegini

anladim canim ins batina yakin yumurtlama olmustur bir hafta sonra olmazsa kesin git dr canim hormon tahlili yaptir bi nedeni olması gerekir bu gecikmenin

Bat neki canim benim?adete yakinmi?bende adetten birkac gun once kaldiysam diye dusunuyorum.arkadaslar var 10-13gun sinra negatif olan pozitif olmus insALLAH hayirlsiyla biraz daha bekleyeyim RABBim hepimizin gonlune gore versin canim benim

kızlar kan verdim yarın sonucu alıcam ama yüksek ihtimal hamileyim gittim en kalitelisinden bir test daha aldım 20 saniyede çizgi çıktı bu sefer..Allah isteyen herkese versin..benim kasıklarım baya rahatsız edicek şekilde batıyor..birde üstüne omuuzm mu tutuldu ne bıçak kesiği gibi acıyor sol kolumu kaldıramıyorum..yapı itibari ile çok terlerdim..şimdi hamileliğim kesinleşirse doktorlar ona göre bakarlar mı annenin kalbine ve akciğerlerine..siz bilirsiniz.

Canım ilk defa mı gecikme yaşadın ?

Saol canim.arkadasinin nasil gecmisti film cekimi. Kolay mi olmus. Iki gundur bu dusunce aklima geldikce istemsiz aglamaya basliyorum.rabbim sonumuzu hayreylesin

Canım şimdi rahim filmi kimine zor geliyor kimine kolay o konuda bir şey söyleyemem . Ama şöyle düşünmek lazım sonuçta bu olacak kendini önceden korkutmanın bir manası yok . Düşünme git oraya otur sonrası çorap söküğü gibi gelir Allah'ın izniyle

Ben bu hafta hep öyleyim kasilma degilde alt tarafa baski ve sürekli idrar var gibi. Benim 17 . Randevum mrk ediyorm ne kadar büyüdü. Artik sabırsızlanıyorum odasi falan olunca zmn gecmio.

Zaten idrar torbası alt tarafa kalıyor bebişlerde büyüyor maşallah gerçektende baskı yapıyorlar boşalt şunu sıkıştım diye :) kaç aydır alıştılar tabi geniş alan

rabbim daha fazla bekletmesin ins beklemek çok zor bende 18ay bekledim pkoluydum

Ah canimmm ALLAHim senelerce bekleyenlerin en kisa zamanda guzlerini guldursun insALLAH:) Rabbim seninde adina en guzelini verain canim benim.Yaptinmi dogum hala bebeginin gelmesinimi bekliyorsun?:)

Evet canim ,bekarkende adetim hic gec olmazdi evlendim adetim 31gunde olmaya basladi 5aydirda boyle.bu gecikme ilk defa oluyor.

Ben bu ay pek ümitlenme derim çünkü aynısını bende yaşadım ama şöyle bir durum olabilir doktorum bana vücut kendini hamileliğe hazırlıyor demişti senin ki de hayırlısıyla öyledir inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…