geç döllenme ihtimali var tabi canım bir hafta sonra yine gelmezse test yatıptir canim rabbim gönlüne göre versin
mrb canim dun karnimda cok kasilma oldu gobusum dusecek gibiydi surekli idrarim varmis gibi hissettim yatinca gecti sukur korktum biraz randevum haftaya canim önce burda devlet hast gidicem ona gore randevu alxam... Senin ne zaman
Tesekkuler canim benim moralim sifir resmen eve geldim uzandim hic birsey yapaaim yok .belirtilerde o kadar cokki bu ay hic kafama takmadim hicviraeyi derken gecikme oldu ve aimdi boyle hayirlisi olsun Rabbimin bi bildigi vardir
anladim canim ins batina yakin yumurtlama olmustur bir hafta sonra olmazsa kesin git dr canim hormon tahlili yaptir bi nedeni olması gerekir bu gecikmenin
bende çok merak ediyorum ozledim oglusumu ne kadar uzadi kac gr oldu
InsALLAH canim bur cok arkadasin 10-13gun sonra pozitif olmus gec dollenme .bendede ilk defa bu kadar gecikme olduguna gore ya gercektwn gec dollenme yada ciddi bir rahatsizligim kenduni bu ay belli etti bir hafta daha sabir etmem lazim hayirlisiyla bakalim .RABBIM saglikli kucagina almayi naaip etsin insALLAH canim bebeginiBenim adet gunum kan tahlilinde 1100 falan çıkmıştı. Dedigim gibi hic takilma beklemedigin anda geliyor melekler. Moral bozacak bişiy yok canim bu ay olmasiyaa önümüzde ki ay olur ins.
anladim canim ins batina yakin yumurtlama olmustur bir hafta sonra olmazsa kesin git dr canim hormon tahlili yaptir bi nedeni olması gerekir bu gecikmenin
bat beklenen adet tarihi canim... Evet bende çok okudum adete yakin yumurtlayip hamile kalani ins seninde öyle olur kac aydır istiosun
bat beklenen adet tarihi canim... Evet bende çok okudum adete yakin yumurtlayip hamile kalani ins seninde öyle olur kac aydır istiosun
Merhaba arkadaslar bende Konyadan yaziyorum benimde adetimden9gun gecti ve ilk defa boyle bisey oluyor bugun kan tahlilim negatif cok canim sıkıldi acaba gec sollenme ola bilirmiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol canim.arkadasinin nasil gecmisti film cekimi. Kolay mi olmus. Iki gundur bu dusunce aklima geldikce istemsiz aglamaya basliyorum.rabbim sonumuzu hayreylesin
Ben bu hafta hep öyleyim kasilma degilde alt tarafa baski ve sürekli idrar var gibi. Benim 17 . Randevum mrk ediyorm ne kadar büyüdü. Artik sabırsızlanıyorum odasi falan olunca zmn gecmio.
rabbim daha fazla bekletmesin ins beklemek çok zor bende 18ay bekledim pkoluydum
Canım ilk defa mı gecikme yaşadın ?
rabbim daha fazla bekletmesin ins beklemek çok zor bende 18ay bekledim pkoluydum
canim şimdiden hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
ahh artikbirde yerleri daha fazla daralmadan dogum pozisyonunu alsalar benim ki yan yatiyo kafa bi kasikta ayaklar bi kasikta
Evet canim ,bekarkende adetim hic gec olmazdi evlendim adetim 31gunde olmaya basladi 5aydirda boyle.bu gecikme ilk defa oluyor.
aminn canimmm.. Ben 28 haftalik hamileyim canim gun sayiyoruz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?