ahh artikbirde yerleri daha fazla daralmadan dogum pozisyonunu alsalar benim ki yan yatiyo kafa bi kasikta ayaklar bi kasikta
Hayirlisi olsun o zaman diyelimBen bu ay pek ümitlenme derim çünkü aynısını bende yaşadım ama şöyle bir durum olabilir doktorum bana vücut kendini hamileliğe hazırlıyor demişti senin ki de hayırlısıyla öyledir inşallah .
evet canim kolunu bacagini hissediyorum karnimi resmen dalgalandiriyo esim bunu gorunce bi sevindirik oluyo cosuyooo bi seviyo bi seviyo ask yasiyolar resmen
aminn canimmm.. Ben 28 haftalik hamileyim canim gun sayiyoruz artik
Zaten idrar torbası alt tarafa kalıyor bebişlerde büyüyor maşallah gerçektende baskı yapıyorlar boşalt şunu sıkıştım diye :) kaç aydır alıştılar tabi geniş alan
Ben bu ay pek ümitlenme derim çünkü aynısını bende yaşadım ama şöyle bir durum olabilir doktorum bana vücut kendini hamileliğe hazırlıyor demişti senin ki de hayırlısıyla öyledir inşallah .
amin ins canim ins darisi sana olsun... Gunler yaklaştıkça köylü heyecan artiyoaminn canimmm.. Ben 28 haftalik hamileyim canim gun sayiyoruz artik
InsALLAHHH RABBim saglikli kucagina almayi nasip etsun canim benikorkuk guzel:)) sende hic stres yapma kensine cokk dikkat et
canim şimdiden hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
kuzum aysel hanımla doğum hakkında konuştunuz mu hic
amin ins canim ins darisi sana olsun... Gunler yaklaştıkça köylü heyecan artiyo
evet canim kolunu bacagini hissediyorum karnimi resmen dalgalandiriyo esim bunu gorunce bi sevindirik oluyo cosuyooo bi seviyo bi seviyo ask yasiyolar resmen
Doluda degil aslinda değişik bişi yahu:) daraldi evt ayaginida sag gogus altima dayadi sipa gerilip duruyor. Anaya vurulurmu aaa benim oglan tepinip duruyor icerde:)
Peki tatlim sendede oldu dedin sondaki ay hamilemi kaldin?
annelik bizim ruhumuzda var eger iyi bi anne olabilir miyim diye simdiden düşünüyorsan emin ol çok iyi bir anne olacaksın
hahaa ne guzel yaa benim kide onaylattiyo kendini oglum soyle mi boyle mi hadi bi çak diyo atiyo bi tekme sipam
annelik bizim ruhumuzda var eger iyi bi anne olabilir miyim diye simdiden düşünüyorsan emin ol çok iyi bir anne olacaksın
ben bir yil ali acara gittim en iyisi diye ama cokkalabalik olduğu için ilgi az
ben bir yil ali acara gittim en iyisi diye ama cokkalabalik olduğu için ilgi az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?