konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Zaten idrar torbası alt tarafa kalıyor bebişlerde büyüyor maşallah gerçektende baskı yapıyorlar boşalt şunu sıkıştım diye :) kaç aydır alıştılar tabi geniş alan

Doluda degil aslinda değişik bişi yahu:) daraldi evt ayaginida sag gogus altima dayadi sipa gerilip duruyor. Anaya vurulurmu aaa benim oglan tepinip duruyor icerde:)

Peki tatlim sendede oldu dedin sondaki ay hamilemi kaldin?

amin ins canim ins darisi sana olsun... Gunler yaklaştıkça köylü heyecan artiyo

Bende sey dusunuyorum cocik oldugunda acaba nasil bakacagim cocuga uzermiyim iyi bakarmiyim sonucta bir can emanet vriliyor annelere
:))))panik atagim anlayacagin :)))) elsen kucagina alinca yasayacagin o mutlukugu dusun sadece canim benim :))

evet canim kolunu bacagini hissediyorum karnimi resmen dalgalandiriyo esim bunu gorunce bi sevindirik oluyo cosuyooo bi seviyo bi seviyo ask yasiyolar resmen

Benimki de kucağıma alıp sevmek istiyorum artık diyor . Geçen gün maç izliyordu bende oğlum sen maç izlemeyeceksin değil mi dedim tık yok .babası geldi izleyeceksen anneye bir şut çek dedi vurdu sıpa .

kuzum aysel hanımla doğum hakkında konuştunuz mu hic

Bu arada kizlar konyada bildigibiz iyi doktor varmi?ben Ali tiptabirde husnu vakifta diger bir kacina gittim iyi cikmadilar 21ne aluden randevu aldim eger gebeysemde ona gitmeyi dusubuyorum degilsemde muayenemi tedavimi o dusunuyorum.Daha iyisi varmidir bildigibiz?

Peki tatlim sendede oldu dedin sondaki ay hamilemi kaldin?

Canım ben 3 ay yaşadım bunu ilkinde 10 gün geciktim . Ikincide bir hafta falan son olarakta bir kaç gün . Sonra yine gecikince ben doktora gitmek istemedim kan vere vere bir hal oldum diye eşim zorla götürdü ve sonuç pozitif Rabbim sanada nasip eder inşallah bol dua et hayırlısından iste .

annelik bizim ruhumuzda var eger iyi bi anne olabilir miyim diye simdiden düşünüyorsan emin ol çok iyi bir anne olacaksın

:))))insALLAH canim :)) bugun hastanede bi bebek srvdim MASALLAH neydi o oyle tombik tombk yanaklar eller :))) cocugun yanagina dokundum icim gitti yok oyle bir mutluluk bide kendi bebegi olunca insanin nasil olur :)))

kuzum aysel hanımla doğum hakkında konuştunuz mu hic

Bu randevuda konuscaz insallh canim. 30 dn sonra konuşuruz demişti 31 olcaz ins. Normal gibi duruyor aimsilik o zmn bakariz gene demişti. Ben doğumu xok düşünmüyorum akiaina biraktim. Normal diye bekleyip kontroldr bi anda kendisi ni sezeryanda bulanlar var onun icin hayırlısı bebegim icin hangisi uygunsa o olsun diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…