hadi bakalım canım benim inşallah hayırlısı olur.senin bebiş varmı yoksa ilk mi olacak? sağol yardımların içinde şimdilik ilaçları içiyorum bakalım ama yine bu gebeliğimde fosss çıkacak gibi.yani kürtaj yaparlar galiba.diğer ikisinde kürtaj falan olmamıştım kendiliğinden düşmüştü.ama bunda olurum gibime geliyor.korkuyorum da.ama herşey allahın takdiri.rabbim ne dilerse o olur.bana ve benim gibi herkese rabbim bi mucize yaratır inşallah... allahım sana da tez zamanda bebiş versin hayırlısıyla.kib
hamile değilim olmaktan da korkuyorumkonya beyşehir :)
merhaba bende konyalıyım, 1,5 senelik evliyim ve 11 haftalık hamileyim. Allah herkese nasip etsin, bende çok zor zamanlar geçirdim ama şükür şimdi iyiyim. Bu benim 3. bebeğim. Kan pıhtılaşması hastasıyım, şimdi günlük iğnelerle hamileliğime devam ediyorum. Doktorum Eurofertil Tüp Bebek merkezinde Ali Sami Gürbüz, kendisinden de merkezden de çok memnunum. Ben normal yolla hamile kaldım ama riskli olduğu için ve Ali Sami Bey'in hastaları ile çok fazla ilgilendiğini bildiğimden böyle bi seçim yaptım. Daha önce konyada alanında çok iyi 3 doktora gittim ama olumlu sonuç alamadım. Muayene ücreti 150 TL ayda bir kere ödeyip, 2 kere muayene olabiliyorsunuz, Ultrasonları 4 boyutlu ve doktora gece gündüz 24 saat ulaşabiliyorsunuz. Ben daha önceki doktorlarımda acil anlarda ulaşamamaktan dolayı çok sıkıntı yaşamıştım. Şimdi isteğim zaman hemen arayıp kafama takılanı sorabiliyorum. Tek sıkıntı merkezin SGK ile anlaşması yok, test ve reçeteleri aile hekimliği yada doğum evinde yaptırıyorum. Benim gibi doktor ilgisizliğinden yada teşhis konulamamasından şikayet edenlere tavsiye ederim. İlk muayene ücretsiz zaten, gidip görüşebilirsiniz rahatlıkla.
canım ilk olcak ama netten loboquick die bi test almıştım hem gebelik testinde hemde ovülasyon testinde negatif çıktı adetimde hala gelmedi bence hamiş degilim stresten gelmiyo sence
stres yapıyosan ondan olabilir canım ya.bak hem bana diyosun hemde kendin stres yapıyosun.bazen varya herşeyi oluruna bırakmak gerekiyor.heleki konu bebekse sen ne kadar çok istersen o kadar zor oluyor.çünkü ben yaşadım aynısını.tabi senin stres sebebin bebişseadet düzenin nasıl ?
hamile değilim olmaktan da korkuyorumkonya beyşehir :)
ooo bi beyşehirli daha hoş geldin korkma caım yaradan verirse rızkıyla bereketiyle verir sarı civiciv çakma behlüll seniiii
hoşgeldin civciv nie korkuyosun
öle cnım hoşbulduk( benım eşimden yana şansım yok o yuzden hamıleliği istemıyorum :)) ama Rabbım olana olmayana herkese nasip etsın
yonnulu selam hemşom nasılsın gittin bir doktora ya inşallah düşündüğün gibi değildir canım ya inşallah sağsalim kucağına alırsın canım
canım ben ne sandım bilionmu yeni evli borçlu sandım canımözür dilerim ne diyim oda ayrı bi kötü allahım hakkında hayırlısnı vesin allahıma sığın eğer ayrılmayı felan düşünüyorsan korun dreim canım inşallah düzelir
slm canım iyiyim çok sağol sen nasılsın? evet gittik bir dra bakalım ne olacak? ama bana pek güzel şeyler olur gibi gelmiyor.çünkü bebek konusunda biraz daha çekeceğe benziyorum.tabi orasınıda rabbim bilir.hayırlısı.sen hemilemiydin?bebiş varmıydı
öle canım korunuyorum zaten önemli degıl canım borca bıle razıyım adam snır küpü ne dersem bagırıyorher sölediğimi suratıma vuruyor aldattı da geberesı boşansam ailem istemıyor mecbur dayanıyoruz
nerde canım 7 yıldır evlat özlemi çekiyom inşallah hepimizin olacak inşallahhh
sen güzel düşün bebeğini kucağına alacagın düşün eşin le mutlu olacağını düşün yani pozitif düşün[/QU
ay canım benim.inşallah rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.demekki zamanı var daha.dra falan gittnizmi canımbi problem varmı? yada sebepsizmi olmuyor? ne zor işlermiş bunlar yaaa
nerde canım 7 yıldır evlat özlemi çekiyom inşallah hepimizin olacak inşallahhh
sen güzel düşün bebeğini kucağına alacagın düşün eşin le mutlu olacağını düşün yani pozitif düşün[/QU
ay canım benim.inşallah rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.demekki zamanı var daha.dra falan gittnizmi canımbi problem varmı? yada sebepsizmi olmuyor? ne zor işlermiş bunlar yaaa
hemde ne zor iş bunlar öyle borca girip ev almaya araba almaya benzemiyor sadece dua ve sabır istiyor
sorun bende canım haşimato hipotiroidim var bide polikikistik over car yumurtlama sorunum var varda var işte
hemde ne zor iş bunlar öyle borca girip ev almaya araba almaya benzemiyor sadece dua ve sabır istiyor
sorun bende canım haşimato hipotiroidim var bide polikikistik over car yumurtlama sorunum var varda var işte
allahım şifa versin inş.pcos için bişey kullanıyor musun? bu polikistik over denen şeyden bende de vardı mayısta dra gitmiştim kaşıntım var diye hem mantar hemde pcos kisti çıktı.doğum kontrol hapı kullandım 4 ay geçti.sonra yine tekrarladı tekrar hap içtim 1 kutu daha sonra bıraktım.işte şimdide hamileyim malesef( yani mol gebelik şüphesi olmasaydı... birde canım soğan suyu iç o geçiriyormuş.ben doğum kontrol hapını bıraktım 10 gün falan soğan suyu içtim.ondan sonra adetim gecikti hamile kaldım.tabi sevinemedik bile ( ayrıca ben düzenli olarak da içemedim çalıştığım için öyle ne zaman denk gelirse yapıp içtim.yap sende herşey bir sebeptir.günde 2 defa aç karına içmen gerekir.
allahım şifa versin inş.pcos için bişey kullanıyor musun? bu polikistik over denen şeyden bende de vardı mayısta dra gitmiştim kaşıntım var diye hem mantar hemde pcos kisti çıktı.doğum kontrol hapı kullandım 4 ay geçti.sonra yine tekrarladı tekrar hap içtim 1 kutu daha sonra bıraktım.işte şimdide hamileyim malesef( yani mol gebelik şüphesi olmasaydı... birde canım soğan suyu iç o geçiriyormuş.ben doğum kontrol hapını bıraktım 10 gün falan soğan suyu içtim.ondan sonra adetim gecikti hamile kaldım.tabi sevinemedik bile ( ayrıca ben düzenli olarak da içemedim çalıştığım için öyle ne zaman denk gelirse yapıp içtim.yap sende herşey bir sebeptir.günde 2 defa aç karına içmen gerekir.
canım kistler için doktor doğum kontrol hapı verdi onu bıraktım adetlerim baya 1 sene düzenli oldu
ondan sonra bozuldu düzen
soğan kürünüde yaptım hemde 3 ay ama onun bana hiç faydası olmadı tatlım mantar benede vardı böyle kaşınıyor kaşınıyo bir gün dedimki aman soğanın hiç faydsaı olmadıya belki bunun olur diye 810 dal maydanoz sapının kaynattım içtim o iyi oldu o zaman akıntımı hissettim o zamana kadar gelmeyen akıntım sökülmeyen mantarım resmen söküldü kulağına kurşun o zamandan beride fazla değil hiç mantar filan kalmda
bak aklıma gelmişken bidaha deneyem şunu soğanda hayır yok maydanoz iyi geldi bana
beninanıyorum eğer bu gebeiliğin sağlıklı değilse inşallah sağlıklıdır hani derler ya düşüğün bi ayağı içerdedir diye inşallah doğal yoldan olur canım bak bana şimdiye kadar bi kez olsun normal olsun diye bekliyom o mucizeyi bende tatmak istiyommm
hoşgeldin canım topigime her zaman beklerim bu arada allah saglıklı sıhatli bi bebiş nasip eylesin cümleyle birlikle .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?