konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

canım ilk olcak ama netten loboquick die bi test almıştım hem gebelik testinde hemde ovülasyon testinde negatif çıktı adetimde hala gelmedi bence hamiş degilim stresten gelmiyo sence

slm canım bende ali sami gürbüzün iyi bir dr olduğunu duydum ama yeni duydum tabi.bende 2 defa düşük yaptım.tıpa git arartırılsın dediler.selçuklu tıpa gittim.3-5 stajyerin elinde oyuncak oldum.bin kere pişmanım.doğru düzgün ilgilenip şundan şundan düşük yapmışın bile demediler.sadece genetik raporunda heterozigot olabilir yazıyordu.onun içinde gebeliğin ilk 10 haftası aspirin önerilir diye not yazmışlar.şimdi 3.defa hamileyim ama dr mol gebelikten şüpheleniyor.zannedersem bunuda kaybedicem.bulup bulup kaybetmek ne kadar zor ya... allahım kimseye yaşatmasın.isteyen herkesede sağlıklı bi şekilde nasip etsin inş.sende inş.hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kucağına alırsın bebğini.canım bu drun adresini tam olarak detaylı yazabilirmisin bana.birde tel? şimdi ben düşük yaptım nedenlerini öğrenmek istiyorum diye gitsem bu dra acaba benimle yakından ilgilenirmi? dr dan yana hiç şansım yaver gitmedide...

canım ilk olcak ama netten loboquick die bi test almıştım hem gebelik testinde hemde ovülasyon testinde negatif çıktı adetimde hala gelmedi bence hamiş degilim stresten gelmiyo sence

stres yapıyosan ondan olabilir canım ya.bak hem bana diyosun hemde kendin stres yapıyosun.bazen varya herşeyi oluruna bırakmak gerekiyor.heleki konu bebekse sen ne kadar çok istersen o kadar zor oluyor.çünkü ben yaşadım aynısını.tabi senin stres sebebin bebişse adet düzenin nasıl ?

yonnulu selam hemşom nasılsın gittin bir doktora ya inşallah düşündüğün gibi değildir canım ya inşallah sağsalim kucağına alırsın canım

ooo bi beyşehirli daha hoş geldin korkma caım yaradan verirse rızkıyla bereketiyle verir sarı civiciv çakma behlüll seniiii

öle cnım hoşbulduk ( benım eşimden yana şansım yok o yuzden hamıleliği istemıyorum :)) ama Rabbım olana olmayana herkese nasip etsın

öle cnım hoşbulduk ( benım eşimden yana şansım yok o yuzden hamıleliği istemıyorum :)) ama Rabbım olana olmayana herkese nasip etsın

canım ben ne sandım bilionmu yeni evli borçlu sandım canımözür dilerim ne diyim oda ayrı bi kötü allahım hakkında hayırlısnı vesin allahıma sığın eğer ayrılmayı felan düşünüyorsan korun dreim canım inşallah düzelir

yonnulu selam hemşom nasılsın gittin bir doktora ya inşallah düşündüğün gibi değildir canım ya inşallah sağsalim kucağına alırsın canım

slm canım iyiyim çok sağol sen nasılsın? evet gittik bir dra bakalım ne olacak? ama bana pek güzel şeyler olur gibi gelmiyor.çünkü bebek konusunda biraz daha çekeceğe benziyorum.tabi orasınıda rabbim bilir.hayırlısı.sen hemilemiydin?bebiş varmıydı

öle canım korunuyorum zaten önemli degıl canım borca bıle razıyım adam snır küpü ne dersem bagırıyor her sölediğimi suratıma vuruyor aldattı da geberesı boşansam ailem istemıyor mecbur dayanıyoruz​

nerde canım 7 yıldır evlat özlemi çekiyom inşallah hepimizin olacak inşallahhh
sen güzel düşün bebeğini kucağına alacagın düşün eşin le mutlu olacağını düşün yani pozitif düşün

ne dmek canım ailem istemiyor kızlarının gözleri önünde perişan olmasına razı kalıyorlar galiba ne diyim canım öyle birşey ne biliyim insan onunla aynı yatağa filanda giresi gelmez
yanlış mıyım kızlar canım ben neyden çok korkuyorum bilionmu hani şu son günlerde haberlerde asmalar kesmeler benim onları dinledimmi resmen psikoljim bozuluyor
iyide hem suçlu hem güçlü çalışıyormu evdemi niye bağırıyor her şeye peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…