Kopamamış anne oğul

fatma tokez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
15
-24
1
30
Cocugumuz için birşeyler yaparken kocamla, annesi geldi ve ben kocamla bişey konuşurken geldi kocamın özel bölgesine elini dokundu ve ben o an sinirle pes artık bukadarda olamaz kendine gel nabıyosun sen her şeyin bi sınırı olmalı diye tepkimi koydum eşşm ne oldugunu anlayana kadar ama sonrasında hiç ses etmeden annesiyle birşeyler yapmaya devam etti güle oynaya ve bu benim çok zoruma gitti gururum incindi . anneside bu durumda bişey olmadıgını oglunu istediği gibi sevebileceklerini benim engel olamayacagımı söyledi görümcemde bunda bişey yoktu ki o ( ben yani ) çok büyüttü dedi sizce ne yapmalıyım

Anlamadim nasil yani? Anne ogul ensest mi? bacim napiyon sen topla delilleri bosan kendi cocugunu bu aileden kurtar.

Ben şok iptal

Yeni üye ilk mesaj tam kaosluk konu.. ilginç

Tövbe bismillah yani daha ne duyabilirim ki derken oha falan oldum şuan .
Küçüklüğünden beri böyle sevilmiş benle evleneceği güne kadar annesinin memesinde yatmış ve ben ne anneci oldugunu ne böyle bi ilişkileri oldugunu evlendikten sonra öğrendim heryerde her ortamda oglum benim memelerimi okşar uyurdu evlenene kadar evlendi gitti şimdi diye herkesin içinde beni küçük düşürüyor ve herkes bunu çok normal karşılıyor ama ben böyle görmedim böyle eğitilmedim her gün ayrı bi şok geçiriyorum

Napti yani elledi mi, cücük hareketi mi yapti, eli mi carpti?
Bu derece iç içelerse ilk kez boyle bir sey gormus olamazsiniz.

heryerde her ortamda oglum benim memelerimi okşar uyurdu evlenene kadar evlendi gitti şimdi diye herkesin içinde beni küçük düşürüyor
Konu inandiriciligini su an yitirdi.

Yeni uye, sansasyonel konu, ad-soyad kombinli kullanici adi.

Iyi eglenceler.

E nie çocuk yaptınız o zaman bundan ?Nie evliliği devam ettirdiniz ?

Ay çok korkunç kocaman adamın ana memesi okşayarak uyuması.
Süt emen bebek mi bu.
Ya konu gerçekse sizin boşanmak için çok geçerli sebepleriniz var. Bunlar kabullenilebilecek şeyler değil konu sahibi.

Napti yani elledi mi, cücük hareketi mi yapti, eli mi carpti?
Bu derece iç içelerse ilk kez boyle bir sey gormus olamazsiniz.
Daha öncesinde kocamın annesinin götüne vurdugunu memesine dokundugunu gördüm ve kavga ettim sürekli ilk evlendiğimden beri bacaklarından yukarısına doğru sürekli elleri gidip geliyodu ama dokunmuyodu ilk defa yanımda dokundu o gün

Senin yalanını yesinler, yalancı sapık seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…