Kopamamış anne oğul

1 ay nişanlı kaldım hep çok iyi mesafelilerdi

Anlatamıyorum sanırım 5 yılık ilişkimde hiç böyle değildi annesinden bile nadir bahseden çok iyi düşünceli biriydi nişanlıyken bile hiç bişey farkettirmediler ama evlendim hamile kaldım ve ondan sonra bu olayları ortaya çıktı tahminim hep oluyodu ama baba göstermiyolardı şimdi açık açık yapıyorlar

Evlendikten sonra kv zaten ilişkilerinin boyutunu her yerde anlatıyormuş,illa gözünüzle görmeniz gerekmiyordu.Bu kadar ilişkiyi vıcık vıcık yaşayanlar ve normalleştirenler mutlaka bir şekilde bunu göstermiştir,siz görmek istememiş , evliliğin devamında herşeye rağmen cocuk yapmak istemişsiniz.O evde durdukça bu iğrençliği tasdik edip onayladığınızı düşünecekler .Ama ,lakin,fakat bu hikayede olmaması gereken kelimeler.....

Ya ne anladın şimdi bu uydurma olayı anlatınca ?

Konu yalansa eğer sevdiğim insanların sizin zihniyetinizde insanlarla karşılaşmaması için dua edeceğim,eğer doğruysa yorumlarda yazdıklarınız,iğrenç.Ben doğru olmamasını ümit ediyorum.İğrenç,mide bulandırıcı...

Haklısın Bende sıkıntı bukadar olacagını tahmin bile edemezdim edemedim de
Ee sonuç? Ne yapacaksınız, evliliğe devam ve istenmeyen 2. gebelik mi yoksa boşanma mı? 5 sene sevgili olduğunuz adamın huyunu suyunu nasıl bilmezsiniz? Ana oğul devamlı elleşirken siz nasıl bu adamla aynı yatağa girdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…