- 25 Haziran 2025
- 15
- -25
- 1
- Konu Sahibi fatma tokez
-
1 ay nişanlı kaldım hep çok iyi mesafelilerdikeske az daha acikgoz olsaydin. ortamlarda bile "oglum mememi eller uyur" diyen anne ne kadar kendini gizlemiş olabilir ki? kadin yaptiginin ayip oldugunu düşünse gizlerdi düşünmediği icin bence gayet belli etmistir onca Nişanlilik surecinde, sizin aşktan, evlilik hevesinden göresiniz gelmemistir.
bir de evlendikten, iyice gorup bildikten sonra cocuk yapmissiniz.
kendi hayatiniza dair cok sacma kararlar almissiniz hep. ilginc
Anlatamıyorum sanırım 5 yılık ilişkimde hiç böyle değildi annesinden bile nadir bahseden çok iyi düşünceli biriydi nişanlıyken bile hiç bişey farkettirmediler ama evlendim hamile kaldım ve ondan sonra bu olayları ortaya çıktı tahminim hep oluyodu ama baba göstermiyolardı şimdi açık açık yapıyorlarALLAH aşkına neyi tahmin edemediniz? Sizde koca adamlar annesinin memesini okşayıp uyuyor,annesinin kıçına vurarak mı sevgisini gösteriyor? Sapık olsun ,çarpık zihniyeti olsun ne olursa olsun başımda erkek olsun,ona birde çocuk vereyim şanı yürüsün.....
oyun çıkan her şey ne?Bu evlendiğim 5 yıllık sevgilimdi ve ben bu yuzunu evlenince gördüm okadar üzülüyorum ki herşeyin oyun çıkmasına
Kendini yaşantısını nasıl bi anne oğul ilişkisi pldugunu gizlemiş oynamış resmen benimle daha 2 yıl dolmadı evlenelioyun çıkan her şey ne?
Evlendikten sonra kv zaten ilişkilerinin boyutunu her yerde anlatıyormuş,illa gözünüzle görmeniz gerekmiyordu.Bu kadar ilişkiyi vıcık vıcık yaşayanlar ve normalleştirenler mutlaka bir şekilde bunu göstermiştir,siz görmek istememiş , evliliğin devamında herşeye rağmen cocuk yapmak istemişsiniz.O evde durdukça bu iğrençliği tasdik edip onayladığınızı düşünecekler .Ama ,lakin,fakat bu hikayede olmaması gereken kelimeler.....Anlatamıyorum sanırım 5 yılık ilişkimde hiç böyle değildi annesinden bile nadir bahseden çok iyi düşünceli biriydi nişanlıyken bile hiç bişey farkettirmediler ama evlendim hamile kaldım ve ondan sonra bu olayları ortaya çıktı tahminim hep oluyodu ama baba göstermiyolardı şimdi açık açık yapıyorlar
Ya ne anladın şimdi bu uydurma olayı anlatınca ?Daha öncesinde kocamın annesinin götüne vurdugunu memesine dokundugunu gördüm ve kavga ettim sürekli ilk evlendiğimden beri bacaklarından yukarısına doğru sürekli elleri gidip geliyodu ama dokunmuyodu ilk defa yanımda dokundu o gün
Ee sonuç? Ne yapacaksınız, evliliğe devam ve istenmeyen 2. gebelik mi yoksa boşanma mı? 5 sene sevgili olduğunuz adamın huyunu suyunu nasıl bilmezsiniz? Ana oğul devamlı elleşirken siz nasıl bu adamla aynı yatağa girdiniz?Haklısın Bende sıkıntı bukadar olacagını tahmin bile edemezdim edemedim de
Anne ogul fantezisini yazarken heyecanlanmistir genco.Ya ne anladın şimdi bu uydurma olayı anlatınca ?
Bu erkek anaları iyice bokunu çıkardı bu işin
(Erkek annesi olarak yazıyorum) bu kadarına pes
okullar kapandı malum, havalar da çok sıcak, güneş geçiyor insanın başınaOdaya girdigimde bacaklarını oksuyordu diye erotik hikayeye baglamayacaksiniz umarim.
Ne bu, ergen fantezisi mi?
konunun gerçek olabilecceğine inandım çünkü benim de eski sevgilimin annesi yanımıza ÇIPLAK gelmişti nasıl ayrılacağımı bilemedim apar topar terk ettim. ilk kez evlerine kahve içmeye gitmiştim annesi çağırmıştı biz mutfakta otururken kadın bi tek külotla her şey ortada geldi yanımıza çocuk dedi ki şu evde çıplak gezmeyin. ben neyin ortasına düştüm lut kavmine mi düştüm dedim hala travmayı atlatamadım anlatırken bile kötü oldumCocugumuz için birşeyler yaparken kocamla, annesi geldi ve ben kocamla bişey konuşurken geldi kocamın özel bölgesine elini dokundu ve ben o an sinirle pes artık bukadarda olamaz kendine gel nabıyosun sen her şeyin bi sınırı olmalı diye tepkimi koydum eşşm ne oldugunu anlayana kadar ama sonrasında hiç ses etmeden annesiyle birşeyler yapmaya devam etti güle oynaya ve bu benim çok zoruma gitti gururum incindi . anneside bu durumda bişey olmadıgını oglunu istediği gibi sevebileceklerini benim engel olamayacagımı söyledi görümcemde bunda bişey yoktu ki o ( ben yani ) çok büyüttü dedi sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?