- 20 Kasım 2018
- 12.981
- 47.509
- 598
- 35
- Konu Sahibi fatma tokez
-
Odaya girdigimde bacaklarını oksuyordu diye erotik hikayeye baglamayacaksiniz umarim.Daha öncesinde kocamın annesinin götüne vurdugunu memesine dokundugunu gördüm ve kavga ettim sürekli ilk evlendiğimden beri bacaklarından yukarısına doğru sürekli elleri gidip geliyodu ama dokunmuyodu ilk defa yanımda dokundu o gün
Bunu kabullenemiyorum çok zoruma gidiyor oğlu benimle evlendi diye yas ilan etti kendine oglum yok diye deert yanıyo bunlarıda beni kıskandırmak için yapıyor ama kocama karşıda diksinme oldu herşeyleri gördükçeAy çok korkunç kocaman adamın ana memesi okşayarak uyuması.
Süt emen bebek mi bu.
Ya konu gerçekse sizin boşanmak için çok geçerli sebepleriniz var. Bunlar kabullenilebilecek şeyler değil konu sahibi.
Valla sadece kıskandığı için yapsa bekarken meme okşatarak uyutmazdı koca adamı.Hayır kabullenemiyorum ve boşanmayı istiyorum bu onlar için bi boşanma sebebi değil oğlunu benden kıskandıgı için bunu yapıyor sürekli bişeyler peşinde
Evet okadar normal karşılanıyorki bu durum ben buna inanamıyorum gerçektenValla sadece kıskandığı için yapsa bekarken meme okşatarak uyutmazdı koca adamı.
Kadın oğlunu kocası yerine koymuş resmen.
Hiç sağlıklı değil.
Onlar normal görmese böyle yapmaz zaten. O yüzden siz onları boşverin.
Kararınızı verin ve hızlıca uygulama aşmasına geçin.
Evet okadar normal karşılanıyorki bu durum ben buna inanamıyorum gerçekten
Cinsel organına yaniHangi özel bölgesine dokundu, insanların her yeri özel bölgesidir bence.
Sanırım çocuklarda mahremiyet kavramı 5- 7 yaş gibi oturmuş oluyor. Soyunurken elleriyle kendilerini kapamaya örtmeye çalışıyorlar.Cocugumuz için birşeyler yaparken kocamla, annesi geldi ve ben kocamla bişey konuşurken geldi kocamın özel bölgesine elini dokundu ve ben o an sinirle pes artık bukadarda olamaz kendine gel nabıyosun sen her şeyin bi sınırı olmalı diye tepkimi koydum eşşm ne oldugunu anlayana kadar ama sonrasında hiç ses etmeden annesiyle birşeyler yapmaya devam etti güle oynaya ve bu benim çok zoruma gitti gururum incindi . anneside bu durumda bişey olmadıgını oglunu istediği gibi sevebileceklerini benim engel olamayacagımı söyledi görümcemde bunda bişey yoktu ki o ( ben yani ) çok büyüttü dedi sizce ne yapmalıyım
Bu erkek anaları iyice bokunu çıkardı bu işinCocugumuz için birşeyler yaparken kocamla, annesi geldi ve ben kocamla bişey konuşurken geldi kocamın özel bölgesine elini dokundu ve ben o an sinirle pes artık bukadarda olamaz kendine gel nabıyosun sen her şeyin bi sınırı olmalı diye tepkimi koydum eşşm ne oldugunu anlayana kadar ama sonrasında hiç ses etmeden annesiyle birşeyler yapmaya devam etti güle oynaya ve bu benim çok zoruma gitti gururum incindi . anneside bu durumda bişey olmadıgını oglunu istediği gibi sevebileceklerini benim engel olamayacagımı söyledi görümcemde bunda bişey yoktu ki o ( ben yani ) çok büyüttü dedi sizce ne yapmalıyım
Fazlasıyla koydum ama umursamıyor bileSanırım çocuklarda mahremiyet kavramı 5- 7 yaş gibi oturmuş oluyor. Soyunurken elleriyle kendilerini kapamaya örtmeye çalışıyorlar.
Bu nasıl ana-oğul ilişkisi?
Oğlunun bir yerini de sevmesin artık.
Doğru olan sizsiniz koyabileceğiniz en büyük tepkiyi koyun. O ortamda çocuk büyüteceksiniz siz. Rezillik
Siz ya fake siniz ya da fazlasıyla" alık "ilk evlendiğinde annesinin memesini okşayıp uyuyan adama ne diye çocuk yaptınız?Kıçına tekmeyi vurmak ,9 ay gebelik çekip,doğurmaktan ve sonrasında sinir hastası olmaktan daha kolaydı.Küçüklüğünden beri böyle sevilmiş benle evleneceği güne kadar annesinin memesinde yatmış ve ben ne anneci oldugunu ne böyle bi ilişkileri oldugunu evlendikten sonra öğrendim heryerde her ortamda oglum benim memelerimi okşar uyurdu evlenene kadar evlendi gitti şimdi diye herkesin içinde beni küçük düşürüyor ve herkes bunu çok normal karşılıyor ama ben böyle görmedim böyle eğitilmedim her gün ayrı bi şok geçiriyorum
Bu evlendiğim 5 yıllık sevgilimdi ve ben bu yuzunu evlenince gördüm okadar üzülüyorum ki herşeyin oyun çıkmasınaasabım bozuldu benim. konulu yetişkin filmine düşmüşsün gözünü mü bağladılar evlendirirken?
Haklısın Bende sıkıntı bukadar olacagını tahmin bile edemezdim edemedim deSiz ya fake siniz ya da fazlasıyla" alık "ilk evlendiğinde annesinin memesini okşayıp uyuyan adama ne diye çocuk yaptınız?Kıçına tekmeyi vurmak ,9 ay gebelik çekip,doğurmaktan ve sonrasında sinir hastası olmaktan daha kolaydı.
Tövbe tövbe, fake olduğunuzu düşünüyorum ve inşallah öyledir. Bu ne arkadaş, midem bulandıDaha öncesinde kocamın annesinin götüne vurdugunu memesine dokundugunu gördüm ve kavga ettim sürekli ilk evlendiğimden beri bacaklarından yukarısına doğru sürekli elleri gidip geliyodu ama dokunmuyodu ilk defa yanımda dokundu o gün
ALLAH aşkına neyi tahmin edemediniz? Sizde koca adamlar annesinin memesini okşayıp uyuyor,annesinin kıçına vurarak mı sevgisini gösteriyor? Sapık olsun ,çarpık zihniyeti olsun ne olursa olsun başımda erkek olsun,ona birde çocuk vereyim şanı yürüsün.....Haklısın Bende sıkıntı bukadar olacagını tahmin bile edemezdim edemedim de
keske az daha acikgoz olsaydin. ortamlarda bile "oglum mememi eller uyur" diyen anne ne kadar kendini gizlemiş olabilir ki? kadin yaptiginin ayip oldugunu düşünse gizlerdi düşünmediği icin bence gayet belli etmistir onca Nişanlilik surecinde, sizin aşktan, evlilik hevesinden göresiniz gelmemistir.Küçüklüğünden beri böyle sevilmiş benle evleneceği güne kadar annesinin memesinde yatmış ve ben ne anneci oldugunu ne böyle bi ilişkileri oldugunu evlendikten sonra öğrendim heryerde her ortamda oglum benim memelerimi okşar uyurdu evlenene kadar evlendi gitti şimdi diye herkesin içinde beni küçük düşürüyor ve herkes bunu çok normal karşılıyor ama ben böyle görmedim böyle eğitilmedim her gün ayrı bi şok geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?