- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Ama oldu ki karşılaştınız ve bir şey yapamıyorsunuz facebook'taki hayvansever gruplarına köpeğin yerini bildirin elbet gidip bakan olacaktır. Hiçbir şey olmazsa bana mesaj atın. Bu mesajı okuyan herkesin aklında olsun lütfen. Hatta 155'te ilgileniyor artık hayvanlarla.
ne kadar doğru bilmiyorum ama trafik kazası geçiren sokak hayvanlarına ücretsiz ambulans hizmeti varmış, arayıp haber verince geliyorlarmış diye duymuştum...
ne kadar doğru bilmiyorum ama trafik kazası geçiren sokak hayvanlarına ücretsiz ambulans hizmeti varmış, arayıp haber verince geliyorlarmış diye duymuştum...
(null)
bundan 4-5 sene önce bir arkadaşımın halasının kızı şehirler arası yolda giderken önüne köpek çıkmış ve direksiyonu kırmış,
direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı yola geçmiş ve tırın altına girmiş,
arabada 3 ölü
ne kadar direksiyonu kırmamalıyım diye düşünsemde bu bir refleks, saniyelik bir olay,
beyin zaten direksiyonu kır sinyallerini gönderiyor...
Dün Konyadaydım.
Havaalanına gidiyorduk.Yola bir köpek çıktı.
Biz direksiyonu sağa kırdık.
Arkamızaki denyoda köpeği görmesine rağmen köpeğe hızla çarptı.
Tak diye ses geldi resmen.
O ses hala kulağımda :26:
Köpek düştü sonra toparlandı ve topallayarak gitti.
Bacağı kırıldı sanırım.Nasıl acıdı içim anlatamam :26:
Böyle bakarkörlden neret ediyorum
Hayvanlara göz göregöre çarpanlardan nefret ediyorum acımasız insanlar
Servisteydim durma ihtimalim yoktu.
Hadi durdum uçağı kaçıracaktım ve servisteki onca kişininde bileti yanmış olacaktı.
Ki onların bu konuya bakış açısı nasıl olur bilmem.
Bi iki kişi bağırdı sadece düşünün.
Çarptıktan sonra durup alabilirdi.
Eminim carpan insan keyfinden carpmamistir
madem o kadar dert ettiniz, kopegin yasadigini gordukten sonra durup yardim etseydiniz.
konusmak ne kolay yahu..
Adamin yaptiginda hic bir yanlis yok bu arada belirtmeden de gecmeyeyim. sizde trafikte giderken onunuze cikan bir hayvana carpmamak icin asla direksiyonu kirmayin.
insanlara çarpıp kaçanlar varken hayvanlara çarpıp durmayanlar pek de garip gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?