Köpeğe çarpan da insan malesef

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Dün Konyadaydım.
Havaalanına gidiyorduk.Yola bir köpek çıktı.
Biz direksiyonu sağa kırdık.
Arkamızaki denyoda köpeği görmesine rağmen köpeğe hızla çarptı.
Tak diye ses geldi resmen.
O ses hala kulağımda :26:
Köpek düştü sonra toparlandı ve topallayarak gitti.
Bacağı kırıldı sanırım.Nasıl acıdı içim anlatamam :26:
Böyle bakarkörlden neret ediyorum
Hayvanlara göz göregöre çarpanlardan nefret ediyorum acımasız insanlar

buna benzer olay yaşamıştım tasmalı sahıpli küçücük bı yavru köpek sahıbıde çocuk köpeğini gezdiriyor işlek olmayan bır yolda bır motor hızla geldi köpeği korkuttu hayvan nereye kaçıcanı bilemedı arkadan gelen arabanın altında kaldı ve malasef öldü nerdeyse 3 yıl geçti olayın üzerinden ama dun gıbı hatırlıyorum çocukla bırlıkte bende ağlamıştım motordakıler köpeğin ezildiğini anladı dahada neşelendılerr ne iğrenç insanlarla aynı dunyada yaşıyoruz

İçinde insani duyguları barındırmayan hiç kimseye insan sıfatını yakıştırmıyorum.

İnsanlar (!) bu yaptklarını nasıl sındırebılıyorlar acaba

diğer bir arkadaşımız kediden korktuğunu hayvanlara fobisinden bahsetmiş. ben de öyleyimdir. hayvanlara bazen bakamam bile. ama küçük çocuğun oyun için olsa bile bir kediyi köpeği kovalamasına dayanamam üzülürüm. allah hayvanlara acı veren insanlara akıl fikir kalp vicdan versin. can ya benimki nasıl cansa onunkide can.

İşte o an arabadan inip , ALLAH ne verdiyse, döveceksin o adamı. Kimse alamayacak elinden.
Köpek kaçmadan keşke arabaya alıp bir veterinere götürebilme imkanınız olsaydı, sokak köpeklerine para almıyor veterinerler.

belki gerçekten görmemiştir, sonucta siz onun gözünden bakmıyorsunuz dünyaya
dalgındır
şu an o adamı yargılamak kadar yanlıs sizin tavrınız
ben bazen önümdeki insana baktığım halde dalgınlıktan kim oldğunu farketmiyorum
sonucta hayvan düşmanı diyelim bu adam malını da mı sevmiyor, arabasına zarar gelir hiç mi düşüünmüyor
bu kadar kolay yargılamayın insanları

keske o zaman onun düşünemediğini siz yapsaydınız da bir veterinere götürseydiniz o köpeği
ben öyle bitecek sandım yazı
e siz de pek umursamamıssınız köpeği

O anki şartlarınızı bilmiyorum ama alıp veterinere götürme şansınız yok muydu...

Oradaki bir insan olsaydı da bırakabilecek miydiniz...

Dediğim gibi yargılama için değil ama keşke birşeyler yapsaydınız........

bende okurken senin gibi düşündüm,
sonuçta küttt diye çarptıysa araba da zarar görmüştür,
görse neden çarpsın...:26:

gormemisde olabilir pisliginede yapar ne psikopat insanlar var ya arabasınımı dusunucek burda mahallede adam kediy carptı bide pislik dizik aynasından baktı cekti gitti Allah bin beter etsin..boyle hasta ruhlu insanlar zevkinede carpar arabayı dusunmez..arabayı dusunup aman carpmıyım diye dusunen insanda varsa oda ayrı bir vaka tabi..egerki bile bile yaptıysa zaten Allah burnundan getirir

Görmemek ne demek ya, araç kullanan sürücüden bahsediyoruz, seyir halindeyken önünden geçen bir şeyi görmemek ne demektir Allah aşkına. Hadi kedi olsa diyeceğim çok küçük iyice aşağıdan geldi göremedi falan, ama köpek görülmeyecek bir şey değil.

Evet ama arkadas arabayi birden kirmis, ve arkasindaki araba o arada tam o hizla kiramamis ve carpmis olabilir,
yani ben olayi böyle anladim,
tabiki eger bilerek carptiysa bu cok cok canice birsey, bende asla kiyamam hayvanlara, yazik yani,
ama refleks yapamamis olabilir o an, arkadaslar bunu kastediyo

bayıldım bu yoruma...aynen katılıyorum:13:

bence insan değil. dünyaya fazla gelmiş bir pislik sadece
umarım kendisinede aynen o zavallı masuma yaptığı gıbı çarparlar

bence insan değil. dünyaya fazla gelmiş bir pislik sadece
umarım kendisinede aynen o zavallı masuma yaptığı gıbı çarparlar

adamın gördüğünden ne kadar eminsiniz.bence hiç kimse göz göre göre bir canlıya çarpmaz.

"görmemek ne demek" asıl bu ne demek
insandan bahsediyoruz robottan değil
eger herkes herkesi görse kazalarda olmazdı dimi
gecen ay benim arkdasım elektirik direğine carptı öyle köpek kadar da değildi,devasa bir direkti
ama demekki göremedi,dikkati dağınıktı falan filan

insanlar hergün onlarca kaza yapıyor herkes birseyleri görmüyor
hadi birine tukaka yorumlar yapalım diye adamın ahını almak cok yanlıs
belki adam hala o köpeği düşünüyor bilemeyiz

emin olmadan alim olmak tavrı rahatsız edici

adamın gördüğünden ne kadar eminsiniz.bence hiç kimse göz göre göre bir canlıya çarpmaz.

boyle bir dunyada bundan eminmisin :26: maalesef yapıyorlar bile bile insanada carpıyolar hayvanada..ama temde giderken birden yolunuza kopek kedi cıktıgında carpma olasılıgı fazla sonucta akan bir trafik var..hersey birtarafa carpıp bırakıyolar bile bile carpmaktan ne farkı varki bunun

zaten ben bazen burada reel yorumlar yapılmadığını düşünüyorum. hani konu evrensel ya evrensel bir şeyler söylemek lazım sanki. insanlar genel olarak büyük çoğunluk ne düşünüyorsa aynısını telafuz etmek zorunda hissediyor sanki kendini. şimdi de bu konuda hayvan sever kesiliyoruz. yorumlarında katılıyorum sana. adam görmeden geçmiş de en büyük ayıbı o yapmış hayvanın yaralandığını gördüğü halde yoluna devam etmiş. bu aynen kaza yapan bir araç görüp tenhada duyarsız kalmak gibi. biri insan biri köpek ortak nokta ikisi de can taşıyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…