köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Şu an nasıl ağladıgımı anlatamam.Benim melegim geçen sene bugun ölmüştü...Günlerce ağladım..Araba çarpmıştı melegime..Annem cansız bedenini alıp saatlerce aglamış..
Ahhh badem,canım oğlumm...
Nasıl özledim onu bilseniz.
O öldügü anda ona benzerini aldık,oda buyudu artık.
Acıyı bilirim,herkes dalga geçerken ben kendimi yırtardım aglamaktan..
Aylar geçti,onun ilk öldügü gün tüylerini saklamıştım...
Geçen buldugumda gene komalık oldum aglamaktan...
Ama sonradan bitane daha minik girdi ewime.
1 sene oldu oglum gideli,awuttum kendimi hep yeni kızımla.
O bana çok iyi geldi.
Unuttum mu hayır!
Efe hep senle olucak...İstermiydi annesini boyle görsun...
O senin,benim,bizim dostumuz...

ben öldürdüm yavrumu dişlerini çektirmek için veterinere götürmeseydim ölmicekti yavrum kendi ellerimle ölüme ittim onu ben yaptım

nasıl böyle düşünürsün? o acı çekmesin diye tedavi ettirmek istedin. kim olsa aynı şeyi yapardı arkadaşım
sakın ama sakın böyle düşünme...

yavrum sana her gün vermem gereken ağrı kesiciler çantamda kalmış daha bir tanesini bile içemeden gittin annem toparlanamıyorum yapamıyorum gözlerim kapanıyor uyuyamıyorum yanıma geliceksin diye o çok sevdiğin battaniyen kollarımda oğlum su kabın burda ama suyun azalmamış annem içmemişsin allahım boğazım düğüm düğüm nereye ne yazcagımı bilmiyorum böyle yazıyorum

beren ne olur sakin ol of inan üzüntünü anlıyorum allahım toparlanırsın inş biran önce...

nasıl böyle düşünürsün? o acı çekmesin diye tedavi ettirmek istedin. kim olsa aynı şeyi yapardı arkadaşım
sakın ama sakın böyle düşünme...

dişleri belki kendi kendi düzelirdi hemen veterinere götürdüm çekilmesi gerekli ama narkozda verilmesi gerekli dediler allahım bilseydim kabuyl edermiydim yavrum habersiiz gitti veteriner dişlerini çekti kuzum narkozdan uyanamadı allahım ben yaptım ellerimle götürdüm yavrum şu an nefes alıyor olabilirdi ben öldürdüm kuzumu bal kaymagımı dayanamıyorum içim yanıyor allahım

Onlar bir yere gitmedi, içimizdeler Beren, onu kaybetmiş değilsin. Sen onu yaşadın ve o sana ait gitti diye düşünme, sadece dokunamıyorsun ama o hala içinde, hırpalama artık kendini

Senn götürmeseydin acı çekicekti? Bunu istermiydin?
En azından daha fazla canı yanmadı,bunu düşün lütfen

ne olur kendime gelebilmem için bana dua okuyun kendimi kaybediyorum deliriyorum sanırım bana yardım edin

acı çektiğini biliyordun, hiçbişey yapmadan beklemen mümkün müydü? kuzularımız hastalanınca hemen çare arıyoruz elimizden geldiğince, hepimizin yaptığı bu değil mi canım?

yazdıklarını okudukça ben kahroluyorum, seni düşünemiyorum. berencim nolur dediğimiz gibi bir sakinleştirici al, doktora git...

Tum sayfalari okudum ve cok duygulandim ve gercekten agliyorum su anda.kus disinda hic hayvn bakmadim beslemdim sevgisini de bilmem hatta korkarim bile.ama cok severim onlarin sadik ve dost canlisi olduklarini insan baglandimi ekmegi suyu oldugunu bilirim elbet. umarim tez zamanda toprlanirsiniz unutmazsiniz elbet ama hayat devam ediyor yasadigimiz surec. Acisiyla tatlisiyla yasamak zorundayiz aciniz cok taze ustelk o kadar ilginc ki yasam dongusu,bir gun dogum haberi aliyoruz az sonrada olum..bu boyle galiba bu hayat sahnesinde rolu tamamlanan cekliliyor aramizdan.. cok uzuldum ve gecmis olsun dileklerimi yazmak istedim..

Berenciğim, sen acısı dinsin diye götürdün onu veterinere bilemezdin ki böyle olacağını..
Yapılması gereken neyse onu yaptın; üzüleceksin ağlayacaksın elbette ama lütfen kendini suçlama artık nolur..

yağmur yagıyor üşüyodur şimdi titriyordur annesi yanında yok annesi gelemiyor topragın altında kurban oldugum doğum günümü beraber kutlıcaktım ya annem hani hep beraber olucaktık yavrum

yağmur yagıyor üşüyodur şimdi titriyordur annesi yanında yok annesi gelemiyor topragın altında kurban oldugum doğum günümü beraber kutlıcaktım ya annem hani hep beraber olucaktık yavrum

Beren o artık melek, bizler gibi hissetmiyor, Rabbim bir meleği üşütür mü hiç. Şu halin onu kahrederdi, biraz dinlenmeye çalış nolur

Hayvan sahiplenirken malesef hep bizimle olacaklarmış gibi geliyor...
Ama Allah onlara da bize olduğu gibi bi zaman biçmiş..
Belirlenen zaman tükenince...
Meleklerimiz uçup gidiyor...
Senin suçun değildi berenciğim..
Allah bu dünyada ki zamanı bittiği için yanına aldı efeciği...

Beren o artık melek, bizler gibi hissetmiyor, Rabbim bir meleği üşütür mü hiç. Şu halin onu kahrederdi, biraz dinlenmeye çalış nolur

hissetmiyordur dime üşümüyordur titremiyordu rabbimin yanında mutludur dime öbür dünyada beni görücek bana sarılıcak dime

hissettiği şeyler huzur ve mutluluktur canım. çok güzel, sevgi dolu bi hayat yaşadığı için

çok dua edersem rabbime geri yollarmı bana sadece 10 saniyeliğine kokusunu bir kez içime çekip bırakıcam söz veriyorum sizde böyle bir şey oldumu yavrunuz melek olduktan sonra yanınıza geldimi ne olur söyleyin

Canım laptop u sat ozele git
Ne bekliyosun

Bence acile falan gidip sakinleştirici bir iğne falan yaptırmalısın..Sonra da uyumaya çalış..

Yarın da acilen psikiyatrise..İlaca başla..

Kendini bu kadar dağıtmakla daha çok kendine zarar vereceksin..Bir yere varamazsın bu şekilde..

Allah ın her canlıya takdir ettiği bir ömür var..Yapacak birşey yok..

Kendine hakim olmaya çalışmalısın..Başın sağolsun..

allah razı olsun hepinizden sakinleştirici hap içtim ama uyuyamıyorum uyuyunca yvarum gelicek battaniyenin altına giricek gibi oluyor yarın pskaytrye annem randevu almış çok özledim kuzumu çok özledim o mis kokulu patilerini çok özledim sabah uyandıgımda ona günaydın annem demeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…