- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
ben öldürdüm yavrumu dişlerini çektirmek için veterinere götürmeseydim ölmicekti yavrum kendi ellerimle ölüme ittim onu ben yaptım
nasıl böyle düşünürsün? o acı çekmesin diye tedavi ettirmek istedin. kim olsa aynı şeyi yapardı arkadaşım
sakın ama sakın böyle düşünme...
yavrum sana her gün vermem gereken ağrı kesiciler çantamda kalmış daha bir tanesini bile içemeden gittin annem toparlanamıyorum yapamıyorum gözlerim kapanıyor uyuyamıyorum yanıma geliceksin diye o çok sevdiğin battaniyen kollarımda oğlum su kabın burda ama suyun azalmamış annem içmemişsin allahım boğazım düğüm düğüm nereye ne yazcagımı bilmiyorum böyle yazıyorum
dişleri belki kendi kendi düzelirdi hemen veterinere götürdüm çekilmesi gerekli ama narkozda verilmesi gerekli dediler allahım bilseydim kabuyl edermiydim yavrum habersiiz gitti veteriner dişlerini çekti kuzum narkozdan uyanamadı allahım ben yaptım ellerimle götürdüm yavrum şu an nefes alıyor olabilirdi ben öldürdüm kuzumu bal kaymagımı dayanamıyorum içim yanıyor allahım
dişleri belki kendi kendi düzelirdi hemen veterinere götürdüm çekilmesi gerekli ama narkozda verilmesi gerekli dediler allahım bilseydim kabuyl edermiydim yavrum habersiiz gitti veteriner dişlerini çekti kuzum narkozdan uyanamadı allahım ben yaptım ellerimle götürdüm yavrum şu an nefes alıyor olabilirdi ben öldürdüm kuzumu bal kaymagımı dayanamıyorum içim yanıyor allahım
yağmur yagıyor üşüyodur şimdi titriyordur annesi yanında yok annesi gelemiyor topragın altında kurban oldugum doğum günümü beraber kutlıcaktım ya annem hani hep beraber olucaktık yavrum
Beren o artık melek, bizler gibi hissetmiyor, Rabbim bir meleği üşütür mü hiç. Şu halin onu kahrederdi, biraz dinlenmeye çalış nolur
daha öncedende oğlumla ilgili konular açtım ama bu sefer ki başka 14 yaşında terier dişleriyle sorunu çok bugün sabahtan bu saate kadar acılar içinde inliyor veteriner 6 ya randevu verdi çok yoğun oldugu için uyutup dişlerini çekiceklermiş bir de diş taşı temizlemesi yapıcaklarmış ama çok üzülüyorum şu an yanımda yatıyor onun yanında ayrılınca hemen ağlıyor sabahtan beri yanına yatıyorum laptoptan yazıyorum çok üzgünüm ne olur bu dişleri düzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?