köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Gözyaşlarımdan mesajı zor yazıyorum sabah 7 de uyandım efe uyanmıştır diye ama oğlum gözleri açıktı ama hala narkozun etkisindeydi kusmaya başladı hemen doktora götürdüm doktor yaşından dolayı narkozdan çıkamamıştırdedi hemen serum verdiler ağlamaktan yazamıyorım oğlum bana bakıyor ama patisini kaldırmıyor gözlerim şiş şu an çok kötüyüm

Canımmmmm
Çok üzüldüm...
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.

İçim acıdı ya çok üzüldüm okuyunca efeye Umarım kısa sürede toparlanır da eski sağlığına kavuşur

korkma çok normal narkozu atana kadar ki bu 3 gün falan sürebiliyor
yeme içme bozukluğu, keyifsizlik, saldırganlık olacaktır.
çok zor dayanması biliyorum benimde dişi kedim ameliyattan sonra o kadar kötü durumdaydı ki günlerce
uyku uyuyamadım, o yemedikçe yiyemedim. huyu suyu değişmişti yavrumun, saldırıyordu bana
yine de sarmalayasım geliyordu onu acıları dinsin diye
umarım toparlar bir an önce allah şifa versin meleğine. sana da bol sabır.

Allah şifa versin,inşallah ayağa kalkar.Canım kendini üzme yaşayacak ömrü varsa hiçbirşey engel olamaz biliyorsun.Bak narkoz etkis diye birşey var o neden ile bu durumdadır.Yanında sen varsın,vet.var,biz dua ediyoruz,inşallah iyi olur.

Ama oğlumun durumu çok kötü sadece bakıyor bana patisini kaldıramıyor bebeğime serum verildi o küçücük bedenine damar yolunu bulamadılar çok sinirlendim zaten tepki vermiyor sürekli kusuyor ne olur Allah'ım yardım et ona ne olur duş edin yanındayım şu an gözleri açık bana bakıyor...

Beren'ciğim

benim kızım da narkozdan sonra benzer şeyler yaşadı. kusması normal diye düşünüyorum. güzel düşünelim güzel olsun inşallah...

Canım ufaklık bize geldiğinde çok hastaydı.Vet. durumu kritik demişti,kurtaramayabiliriz ama Yüce rabbim ömür verdi mi?Tüm zorluklar aşılıyor.

Son düzenleme:
Beren'ciğim

benim kızım da narkozdan sonra benzer şeyler yaşadı. kusması normal diye düşünüyorum. güzel düşünelim güzel olsun inşallah...

Peki senin kızında hareket edemiyormuydu benim oğlum ayağa kalkamıyor ama ses çıkarıyor ayakta duramıyor kafası sürekli yere düşüyor

Canım ufaklık bize geldiğinde çok hastaydı.Vet. durumu kritik demişti,kurtaramayabiliriz ama Yüce rabbim ömür verdi mi?Tüm zorluklar aşılıyor.

Şu an gözyaşlarım yüzünden tam yazamıyorım doktor belki 2 gün durucak burda belkide akşama iyi olucak diyor dualarınızı istiyorum ve buna benzer olay yaşayan ne olur yazsın veteriner olan yazsın ne olur

Peki senin kızında hareket edemiyormuydu benim oğlum ayağa kalkamıyor ama ses çıkarıyor ayakta duramıyor kafası sürekli yere düşüyor

sabah uyandığında kendine gelmişti ama tam yürüyemiyodu oraya buraya çarpıyodu canım ama yaşı ufaktı efecik daha fazla etkilenmiştir normal. ilk zaman gözlerini bile zor açıyodu. bi de benimki kedi

iyi olacak inşallah canım ben inanıyorum, dua ediyorum

Son düzenleme:
Doktor durumu iyi gitmiyor dedi ama ben inanıyorum oğluna beni bırakmıcak dayanacak annesine sarılıcqk akşam eve götücem onu yemeğini yicek şımarıcak biliyorum

Benim yavrum dayanıcak tasması elimde şu an ayağa kalkacak beni götür burdan dicek biliyorum evet biliyorum

canım benim kızım 3 gün boyunca yemedi içmedi. tuvaletine bile gidemiyor yattığı yerde yapıyordu
hasta bezleri serdim altına yara olmasın diye ilaçlarla siliyordum onu.
3. gün sonunda sürünerek yürümeye başladı felç kalacak sandık
veterinere gittik kaç kez serumlar takıldı 1 hafta sonra yavaş yavaş toparlamaya başladı
umutsuz bir durum olsa veterineriniz söyler zaten
şu an sadece ilacı atamadı vücudu. ve besin alamıyor bu sebeple serum takılması onun için faydalı

Doktor serum verdiğim halde çişini yapmıyor diyor belki 2 saat sonra yapıcak çişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…