Gözyaşlarımdan mesajı zor yazıyorum sabah 7 de uyandım efe uyanmıştır diye ama oğlum gözleri açıktı ama hala narkozun etkisindeydi kusmaya başladı hemen doktora götürdüm doktor yaşından dolayı narkozdan çıkamamıştırdedi hemen serum verdiler ağlamaktan yazamıyorım oğlum bana bakıyor ama patisini kaldırmıyor gözlerim şiş şu an çok kötüyüm
Ne olur dua edin ayaklansın annesine baksın bi patisini kaldırsın ne olur
Gözyaşlarımdan mesajı zor yazıyorum sabah 7 de uyandım efe uyanmıştır diye ama oğlum gözleri açıktı ama hala narkozun etkisindeydi kusmaya başladı hemen doktora götürdüm doktor yaşından dolayı narkozdan çıkamamıştırdedi hemen serum verdiler ağlamaktan yazamıyorım oğlum bana bakıyor ama patisini kaldırmıyor gözlerim şiş şu an çok kötüyüm
korkma çok normal narkozu atana kadar ki bu 3 gün falan sürebiliyor
yeme içme bozukluğu, keyifsizlik, saldırganlık olacaktır.
çok zor dayanması biliyorum benimde dişi kedim ameliyattan sonra o kadar kötü durumdaydı ki günlerce
uyku uyuyamadım, o yemedikçe yiyemedim. huyu suyu değişmişti yavrumun, saldırıyordu bana
yine de sarmalayasım geliyordu onu acıları dinsin diye
umarım toparlar bir an önce allah şifa versin meleğine. sana da bol sabır.
Beren'ciğim
benim kızım da narkozdan sonra benzer şeyler yaşadı. kusması normal diye düşünüyorum. güzel düşünelim güzel olsun inşallah...
Canım ufaklık bize geldiğinde çok hastaydı.Vet. durumu kritik demişti,kurtaramayabiliriz ama Yüce rabbim ömür verdi mi?Tüm zorluklar aşılıyor.
Peki senin kızında hareket edemiyormuydu benim oğlum ayağa kalkamıyor ama ses çıkarıyor ayakta duramıyor kafası sürekli yere düşüyor
Ama oğlumun durumu çok kötü sadece bakıyor bana patisini kaldıramıyor bebeğime serum verildi o küçücük bedenine damar yolunu bulamadılar çok sinirlendim zaten tepki vermiyor sürekli kusuyor ne olur Allah'ım yardım et ona ne olur duş edin yanındayım şu an gözleri açık bana bakıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?