Köpeğim ve Kızım

CrazyMother

Her iltifata itibar etme....
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
1.464
3.894
53
Öncelikle cevap verecek herkese teşekkürler. 7 yaşında Golden retriever cinsi dişi bir köpeğim var. Onunla tanıştığımız zaman 52 günlüktü, o zamanlar bekardım, beraber bolca vakit geçiriyorduk. En büyük hayalimdi bir çocuğum olursa onunda en iyi arkadaşı olacaktı. 2 sene önce evlendim, eşimle arası gayet iyi, hatta fazla iyi. Bu arada hamilelik ve doğum. Lady şaşırdı kaldı, kızım şuan 16 aylık aralarında farklı bir iletişim var, fakat her ne olursa olsun Lady'nin kıskançlığı bir türlü geçmiyor. Özellikle eşimi inanılmaz kıskanıyor. Kızıma asla zarar vermiyor, fakat psikolojisi fazlaca bozuldu sanırım. Deri yapısı bozuldu, aşırı tüy döküyor, herşey korkan, koltukların arkasına sığınan, gereksiz havlayan bir köpek oldu. En son eve 9 aylıktı tuvaletini yapmıştı. 9 aylıktan beri tuvaletini dışarıya yapar fakat geçen hafta ilk kez durduk yere eve tuvaletini yaptı. Ne yapacağımı şaşırdım, ondan vazgeçmek gibi bir niyetim asla yok. Tatillerimizi bile onunla geçirmek için uygun yerlerde planlıyoruz. Fakat çok üzülüyorum, ne yapabilirim fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bir eğitmenle görüşmeyi düşünür müsünüz?

Merhaba,
sizi çok sevmesinden dolayı bu durum, siz yokken beraber kaldığı kişiler korkutucu bir şey yaptıysa genelde öyle davranıyorlar. bunu kimse kabul etmeyecektir ama kontrol etme durumunuz varsa bunu mutlaka kontrol edin. bir süre sonra evden kaçmaya çalışacak sizden de uzaklaşmaya çalışacaktır. bir de dikkat etmeniz gereken şey korktuğu cisimler var mı onu gözlemleyin, örneğin bir yastık görünce hırlama ya da korkma yaşıyorsa onunla korkutulmuş 0labilir, bir paspas süpürge vs vs
bunların hiçbirinin yapılmadığına gerçekten eminseniz sevmediği kişilerle birlikte gezinti yapıp mutlaka onlardan mama vermesini isteyin hayvanlar özellikle köpekler kendilerini besleyen insanları onları seven insanları sever korur. ara sıra ödül maması vererek daha da sevdirsinler kendilerini, özellik bu cinslerin hisleri daha karmaşık dikkat etmeniz gerekiyor.
sevgiler...

merhaba lady ne durumda toparladı mı merak ettim

merhaba lady ne durumda toparladı mı merak ettim

Sanırım sorunları aştık kısmende olsa, havaların da düzelmesiyle beraber ailecek akşam yürüyüşleri yapıyoruz. Bahçemizde bol bol top oynuyoruz. Deri ve tüy problemi içinde vitamin önerdi veterinerimiz onları kulandık. Çok şükür artık keyfi yerinde. Kızımın doğumu ardından, eşimin ilk evliliğinden olan kızının bizimle yaşamaya başlaması falan derken evde ki düzen fazlaca değişmişti. Yeni düzenimize adapte olduk sanırım. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim.

çok sevindim mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…