köpeğimin bacagını kesmişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu lanet olası memlekette hayvanlara zarar vermenin niye cezasi yok ya!!
Ne farkı var insandan? Konuşamaması mı farkı? Dilsizleri de çekelim vuralım o zaman?! Doğanın içine ettik!

Magandalık bu başka bir şey değil.! Her cahilin elinde silah olursa olacağı bu.

Burda 14 15 yasinda cocuklar ellerinde sacma kuş vuruyorlaar minicik canların ne suçu var. Kac gram et cıkacakta tadinı alacaklarsa

Çok sinirlendim gerçekten, okurken bile içim parçalandı. Lütfen bizi konudan haberdar et. Yiyor mu, iyi mi, toparlandı mı? Yemez içmezse seruma götürmek gerek mutlaka vetin de dediği gibi. Yemin ederim buz kestim sinirden. Kıyamam yaa ağzı var dili yok, derdini anlatamaz, kim bilir nasıl acıyor canı, ne istiyor da söyleyemiyor. Çok geçmiş olsun. Umarım bunu yapan kişi bir şekilde ortaya çıkar, ele verir kendisini.

Size de çok geçmiş olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyorlar işte, dünyadaki en korkunç yaratık bizleriz. Umarım hak ettiği cezayı alır ve sıyrılamaz bu işten. Köpekçiği öperim.

Tabi canım habe veririm insallah iyilesirde güzel haberler veririm resimlerini atarım

Allah kahretsin yani vicdandan hic mi nasipleri yok bunlarin aynisini yasarlar insallah caniler

Burda 14 15 yasinda cocuklar ellerinde sacma kuş vuruyorlaar minicik canların ne suçu var. Kac gram et cıkacakta tadinı alacaklarsa
Valla ben öyle insana da öyle çocuğa da acımıyorum. Büyüyünce ne olacağı belli. Elinde silah ile büyürse sıkıştığında seni de vurur anasını da vurur babasını da vurur. Okumaz etmez hiç bir işe yaramaz.Sonra izleriz haberlerde kendilerini.
Yapacak bir şey de yok. Toplumun o kesimine ulaşamıyoruz. O tabancaları ellerinden alıp yerine oyuncak,defter,kitap koyamıyoruz.

Bu insanlar aramızda geziyor ne zaman bu kadar kötü bir toplum olduk ne ister bir insan o zavallı hayvandan.

Kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Gecen gun birinin annesine soyledim vermeyin silah yazık günah hayvanlara dedim. Eee bizi mi dinliyor kizim amaaaan naparsa yapsin diyorr. Daha lise 1e gidiyor cocuk. Altinda motor elinde silah.
Anası boyle dusunurse ikisinede hersey mustehak

Çok geçmiş olsun, hayvanlara bile isteye zarar veren hiçkimseye tahammülüm yok, çok ağır şeyler söylerim ama site kuralları engelliyor, içimden diyeceğimi dedim
Bu zarar veren 2 bacaklı canlılar doğduklarından itibaren kendilerini dört bacaklı canlılardan üstün görerek yetiştiğinden daha çocukken topluma zararlı olacaklarını belli ediyorlar

Birde çok doğru, vicdanlı, merhamet sahibilermiş gibi kendilerine birtakım dört bacaklı canlıların ismiyle seslendiğinizde hakaret sayıp öfkeleniyorlar, yahu o hakaret saydığın dört bacaklı senin yaptığın eziyeti yapmaz

Konu sahibesi bir süre en azından güvenli bir yer bulana kadar evinizde barınsa bu gariban hergün böyle işkencelere maruz kalıyorsa bir sonraki acımasızlıkta ölür bu yavrucak

Mune abla gercekten lugatta bu insanlara edecek hakaret küfür bile bulamıyorum.
Butün kufurler hakaretler az bunlara...

Simdi arabamızda yatıyor abla arkası geniş. Günes var icerisi sıcak kaloriferide yanıyor. Evimiz sobalı sadece bebegimle benim odamda soba var birde oturma odasında. Guneş batınca oturma odasına alacagız.

Evimizinde etrafını duvarla kapalıydı aslında arka bahce tarafında açık kucuk bi bölümden dışarı cıkiyordu köpekler orayı kapattık. Artık çıkamazlar. En azından diğer köpegimizi koruruz böyle

Bahçe kapınıza da kilit takın bence, ben benzerini yaşadım seneler önce ama maalesef benim bebeklerim senin köpeğin kadar şanslı değildi, birkaçı hariç hepsi öldü kendine insan diyen biri bahçeme girip tüm kedilerimi, sokakta kimseye zararı olmayan, bir kere bile bir Allah'ın kuluna saldırmamış bir sokak köpeğini ve tüm meyve ağaçlarımı zehirledi, evet ağaçları bile zehirledi, diplerine zehir dökerken yakaladım, o günden sonra da kendi evimde hapis hayatı yaşadım zira bahçe kapıma asma kilit takmam gerekti, başka türlü engelleyemiyordum o şahsiyeti.

Ama işte Allah büyük, minicik kedilerin kıvranarak ölmesi, ağaçlarımın dibine zehir dökülmesi, gariban bir sokak köpeğinin yolun ortasında boylu boyunca uzanmış ölüsünün bir bedeli vardı, o bedel en güzel makamdan ödetildi, 10 yıldan fazla oldu bu olaylar yaşanalı ama ne acımı unutabiliyorum ne öfkem diniyor

Allah kahretsin merhamet duygusundan yoksun vrlıklar insan bile diyemiyorum.Bilemedim ama ilgilenmemek ne demek veterinerin işi ne peki?

Whatsapp ihbar hattından bi haber bültenine çağrıda bulun bence.Ülkemizdeki bazı kendini bilmezlerin,hayvanların işkence unsuru olmadığını öğrenmeleri gerekiyor.

Arkadaşım facebookta haytap grubu var. Hemen oraya mesaj at. Sayfasında konu paylaş. Durumunu anlat. Yardım iste. Mutlaka yardım edecek kişiler çıkacaktır.

Cok gecmis olsun.. Ne isterler böyle savunmazsiz hayvanlardan Insallah bir an önce iyilesir..

Aman Allahım ne kadar zor birsey yarayı yine iyilestiririz ama zehir ne acı bir ölüm Hepsi melek olmuşlar.
Doga düşmanı ne istemiş ağaçlardan bile

Demir kapımız var mune abla ses çıkıyor diger kopegimiz havluyor bizde dışarı çıkıyoruz. Ama bunlardan herşey beklenir haklısınız

Bu arada zorla süt içirdik.

Köpeklerden korkmama rağmen. .. çok çok çok üzüldüm. . Bunu yapan insan olamaz. .daha beteri başına gelsin. .

Evet yarayı çok ağır değilse iyileştiriyorsunuz, erken fark ederseniz veterinere götürüp kurtarma şansınız oluyor ama zehir hepsi de küçücüktü bebeklerimin bahçede hepsinin ölüsünü görüp ağlamaya bile fırsatınız olmadan kıvranan bebekleri veterinere yetiştirmeye çalışmak, onların acı çektiğini görmek çökertiyor insanı sokakta bağıra bağıra ağladım, sokak köpeğini de ölmüş görünce iyice çıldırdım zaten.
Ağaçları zehirlemesi ayrı bir enteresan, bir ağacımızı manzarasını kapatıyor diğerlerini de yeterince yiyemiyor diye zehirledi, meyveler olunca tüm mahalleye dağıtıyordukta, efendim neden dağıtıyormuşuz ona az meyve kalıyormuş öyle yapınca.
Ağaçlar ona inat kurtuldu, enteresan bir dipnot düşeyim o kurtulan senelerce dallarından meyve fışkıran ağaçlardan biri biz o evden ayrılırken yıkıldı, kurban olduklarım onlar bile seveni anlıyor.
İnsanoğlu kadar kendini düşünen, insanoğlu kadar işkenceci bir canlı daha varsa bende ne olayım.

Ne kadar kötü niyetli bir insanmış. Hic vermeyede bilirdiniz o meyvelerden. Sanki vermek gibi bir zorunluluğunuz vardı. Çok merak ediyorum acaba o agaca bir damla su verdi mi? Kendisi bir toz tanesine can verebilir mi acaba verilmiş canları zehirlerken hiç korkmuyor.
Gerçekten kötü insanlar için cehennem iyi ki var.
Dilerim Allahtan iki dünyada da yüzleri gülmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…