Bu yaşıma kadar hiçbir komşumla kötü olmadım, o komşum benim hayatla sınavımdı resmen, bahçe bizimdi ama ağaçlara emanetçiyiz gözüyle baktık, ne kadar paylaşırsa o kadar çoğalır insan, o komşuya kadar bizim bahçe kapısı ardına kadar açıktı, dileyen dilediği gibi girer meyvesini yer toplar, soluklanırdı, neyse işte amaannn böyleleri uzak dursun tüm canlılardan.Ne kadar kötü niyetli bir insanmış. Hic vermeyede bilirdiniz o meyvelerden. Sanki vermek gibi bir zorunluluğunuz vardı. Çok merak ediyorum acaba o agaca bir damla su verdi mi? Kendisi bir toz tanesine can verebilir mi acaba verilmiş canları zehirlerken hiç korkmuyor.
Gerçekten kötü insanlar için cehennem iyi ki var.
Dilerim Allahtan iki dünyada da yüzleri gülmesin.
Olan o masum canlara olduBu yaşıma kadar hiçbir komşumla kötü olmadım, o komşum benim hayatla sınavımdı resmen, bahçe bizimdi ama ağaçlara emanetçiyiz gözüyle baktık, ne kadar paylaşırsa o kadar çoğalır insan, o komşuya kadar bizim bahçe kapısı ardına kadar açıktı, dileyen dilediği gibi girer meyvesini yer toplar, soluklanırdı, neyse işte amaannn böyleleri uzak dursun tüm canlılardan.
Iyileşecek inşallahGöz yaşlarımı tutamıyorum bu nasıl vahşet
Çok çok uzgunum
Allah bunu yapanların belasını versin
Aminn aminnn inşallah onlarda böyle acı cekerler hayvan yatamıyor bile
Haytap la görüşün hemen . Hayvanları koruma dernegi internetten adresine ulasabilirsiniz . Onlar mudahale eder . Bunu kim yaptıysa isimletini dahi verin yasal işlemleri başlarlar .Kızlar yeri burası değil biliyorum. Dun kopegimin arka bacagına 5 kursun atmışlar. Gerekli tedaviyi yaptırdık. Evin onunde yatıyordu. Bu gece ön ayagının eklem yerinden kesmişler. Derisi yüzülmüş. Veteriner kabul etmiyor burada kalamaz dedi. Belediye bizim sınırlarımızda degil bizde bakmayız dediler. Nereye götürebilirim? Hava buz gibi hic birsey yediremiyorum. Kim bakar bilmiyorum çok üzgünümyanlış yerde konu biliyorum ama cabuk cevap almak istiyorum. Belki biriniz bir akıl verirsinizde yavrucağıma bir care olursunuz. Simdiden tesekkür ederim
Not: Düzcenin bi köyündeyiz merkeze bağlı ama belediye değil köy.
Eki Görüntüle 1946126
Üzerine yattıgı arka bacagı vurulmuş. Ön bacagı zaten içler acısı
Evet yarayı çok ağır değilse iyileştiriyorsunuz, erken fark ederseniz veterinere götürüp kurtarma şansınız oluyor ama zehirhepsi de küçücüktü bebeklerimin bahçede hepsinin ölüsünü görüp ağlamaya bile fırsatınız olmadan kıvranan bebekleri veterinere yetiştirmeye çalışmak, onların acı çektiğini görmek çökertiyor insanı sokakta bağıra bağıra ağladım, sokak köpeğini de ölmüş görünce iyice çıldırdım zaten.
Ağaçları zehirlemesi ayrı bir enteresan, bir ağacımızı manzarasını kapatıyor diğerlerini de yeterince yiyemiyor diye zehirledi, meyveler olunca tüm mahalleye dağıtıyordukta, efendim neden dağıtıyormuşuz ona az meyve kalıyormuş öyle yapınca.
Ağaçlar ona inat kurtuldu, enteresan bir dipnot düşeyim o kurtulan senelerce dallarından meyve fışkıran ağaçlardan biri biz o evden ayrılırken yıkıldı, kurban olduklarım onlar bile seveni anlıyor.
İnsanoğlu kadar kendini düşünen, insanoğlu kadar işkenceci bir canlı daha varsa bende ne olayım.
Kimin yaptığını bilmiyoruz ki. Kendimiz tedavi ettirdik. Sut icirdik ilac verdik umarım iyilesirHaytap la görüşün hemen . Hayvanları koruma dernegi internetten adresine ulasabilirsiniz . Onlar mudahale eder . Bunu kim yaptıysa isimletini dahi verin yasal işlemleri başlarlar .
Anladım canım en axından onu oradan alsın haytap tedavisini yaptırıp sahiplendirsinler . Bunu yapan köpegi öldürmeden rahat bırakmıyacaktır emin olun.Kimin yaptığını bilmiyoruz ki. Kendimiz tedavi ettirdik. Sut icirdik ilac verdik umarım iyilesir
Katil oluyorduk az kalsın, o komşunun kötülükleri durmak bilmedi ama burada hepsini anlatıp insanların vaktini almak istemedim, çok çektirdi hayvancıklara tabii haliyle bize de, kedilerimi kuyruklarından tutup savurup yerlere mi atmıyorlardı, hayvanları çuvala atıp başka yerlere mi atmadılar, günlerce sokak sokak gezip kedilerimi bulup getirdim, çatımıza çıkıp tepinmeler mi diyeyim hangi birini yazayım en son eşim öldürecekti, dua etsinler bugün iyi kötü nefes alıyorlarsa ben engelledim eşimi, ki eşim çıldırdığında koca adamlar zaptedemezken bana nasıl bir güç geldiyse uzaklaştırdım oradan, komşularım fırladı mune götür eşini yoksa gerçekten bunlar sizi ya mezara ya hapse sokacak dediler, birgünde ev değiştirdik.İçim çekildi yeminle, sabrının önünde eğiliyorum, ben olsam katil olmuştum...
Canım facebooka bakmadim hayavanlari koruma dernegi olarak simdi bakiyorum tesekkur ederim. Bizim kopegimiz evde bakiyoruz ama daha iyi bakilacaksa iyilesene kadar barınaga verebiliriz.Anladım canım en axından onu oradan alsın haytap tedavisini yaptırıp sahiplendirsinler . Bunu yapan köpegi öldürmeden rahat bırakmıyacaktır emin olun.
Bir gece adamın gözlerini baģlayıp cuvala koyup ormana atsaydınız keşke. Baska bir gecede kollarından tutup sürükleseydiniz. Gercekten hak ediyormuş.Katil oluyorduk az kalsın, o komşunun kötülükleri durmak bilmedi ama burada hepsini anlatıp insanların vaktini almak istemedim, çok çektirdi hayvancıklara tabii haliyle bize de, kedilerimi kuyruklarından tutup savurup yerlere mi atmıyorlardı, hayvanları çuvala atıp başka yerlere mi atmadılar, günlerce sokak sokak gezip kedilerimi bulup getirdim, çatımıza çıkıp tepinmeler mi diyeyim hangi birini yazayım en son eşim öldürecekti, dua etsinler bugün iyi kötü nefes alıyorlarsa ben engelledim eşimi, ki eşim çıldırdığında koca adamlar zaptedemezken bana nasıl bir güç geldiyse uzaklaştırdım oradan, komşularım fırladı mune götür eşini yoksa gerçekten bunlar sizi ya mezara ya hapse sokacak dediler, birgünde ev değiştirdik.
Zalim zalimliğini yapıyor işte.
Haytapla ilgili mesaj attım, özeline bakar mısın ablacımCanım facebooka bakmadim hayavanlari koruma dernegi olarak simdi bakiyorum tesekkur ederim. Bizim kopegimiz evde bakiyoruz ama daha iyi bakilacaksa iyilesene kadar barınaga verebiliriz.
Ama iyilesince geri almak istiyorum. Evimizin bahcesinin her yerini kapattık.
Tamam abla çok teşekkür ederim :)Haytapla ilgili mesaj attım, özeline bakar mısın ablacım
Adam değil kadın kadın, ah o var ya oooo zalim kadın zalim kadınlar doğurmuştu maalesef.Bir gece adamın gözlerini baģlayıp cuvala koyup ormana atsaydınız keşke. Baska bir gecede kollarından tutup sürükleseydiniz. Gercekten hak ediyormuş.
Barınakta ölür sakın vermeyin , ben sokak köpegi sandım siz genede haytap la görüşün en azından bunu yaoanı bulmaları için . Kendi köpeginiz ise tedavisi zaten size aittir ama belki veteriner konusunda yapdımcınız olurlar.Canım facebooka bakmadim hayavanlari koruma dernegi olarak simdi bakiyorum tesekkur ederim. Bizim kopegimiz evde bakiyoruz ama daha iyi bakilacaksa iyilesene kadar barınaga verebiliriz.
Ama iyilesince geri almak istiyorum. Evimizin bahcesinin her yerini kapattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?