Sıcakta dışarı çıkardınız mı? Evcil hayvanların patileri hassas oluyor, sıcakta asfaltta gezdiyse soyulmuş olabilir. Geçer bir iki güne. Terramicyn sürüp sarabilirsiniz yalamaması için.kızımı gezdirdikten sonra eve geldim bir baktım patisini sürekli yalıyor hemen patisine baktımpatisinin yani teki soyulmuş ya şu an çoküzgünüm veteriner yarın getirin dedi başına böyle bir şey gelen yazsın şu an çok kötüyüm ya
kızımı gezdirdikten sonra eve geldim bir baktım patisini sürekli yalıyor hemen patisine baktımpatisinin yani teki soyulmuş ya şu an çoküzgünüm veteriner yarın getirin dedi başına böyle bir şey gelen yazsın şu an çok kötüyüm ya
kanaması yok canımKanaması var mı?
Kanaması varsa enfeksiyon riskine karşı temiz tut ..
Sterilize edip sar diyeceğim çok kötüyse ama eminim çıkaracaktır yarına kadar dikkatli ol sadece geçmiş olsun ..
golden 2 yasındaOyy kiyamammm. Cinsi ne?
ilaçları sürüp sonramı çorap geçirdiKardeşimde köpeğinin patisi soyulduğunda çorap geçirir çıkarması biraz zor oluyor yalayıp yarayı daha kötü hale getirmesini önlüyor böylece veterinerde gereken şeyleri söyler ama geçiyor hemen bildiğim kadarıyla zaten
Bizimde 2 yasinda disi bir goldenimiz var. Surekli kulaklarinin ici yara oluyor neden kigolden 2 yasında
Evet, bizimki sürekli yarasını yalayıp kemirdiği için daha kötü hale getiriyor o yüzden çorap geçiriyor hatta dışarı çıkardığında bile çorapla çıkarıyorduilaçları sürüp sonramı çorap geçirdi
kulaklarında enfeksiyon mu var acabaBizimde 2 yasinda disi bir goldenimiz var. Surekli kulaklarinin ici yara oluyor neden ki
aslında bende sarmak istemiyorum ama sürekli yalıyor patisini kızım sabah kadar yalamasın diye inanın uyumadım onla top oynadım içim yanıyorGeçmiş olsun öncelikle şimdilik sarmamaya çalışın iyileşmesi için
Veterinerin söyledikleri dışında kantaron yağı önerebilirim yaraların iyileşmesi için çok faydalıdır hayvanlarda da kullanılabilir :)
bende sarıyorum ama doktor sarmayın dedi bu seferde patisini sürekli yalıyor sarmazsamEvet, bizimki sürekli yarasını yalayıp kemirdiği için daha kötü hale getiriyor o yüzden çorap geçiriyor hatta dışarı çıkardığında bile çorapla çıkarıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?