- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Öyle bir düşüncen yoksa mutlaka alışırsın zamanla daha 1 ay olmuş sonuçta.Sevince de ayrilamazsin zatenHayır şu an zor dayanıyorum gibi bir durum yok ama ben bir hayvansever olarak daha mutlu olacağımı düşünmüştüm. Böyle yorgun olmam ve şikayet etmem beni düşündürdü. Vermeyi falan düşünmüyorum şu an asıl merak ettiğim bu yorgunluk geçici mi acaba. Sitede bir çok köpek sahibi var, onlar da ilk zamanlar zorlanmışlar mıydı?
Ay bu baya tatlıymış hayvan beslemeye çok uzak bir insanım ama şunu görünce de içim gitti yani ne tatlı bir canli
Buralardayım aslında ama pek aktif değilim, işte bunlarla uğraşınca yazmaya pek vaktim olmuyor:) Kırma değil Jack Russell.Sen neredesin bunca zamandır ya :))
Mühim gelişmelerimiz var :)
Ne kırması o bebek?
Jack Russell evet av köpeği aslen. Jesse diye bir Jack Russell var onun gibi olabilir aslında, yerleri silsin, kumandayı getirsin falan6 aylik kopegin bu kadar söz dinlemesine sastim kaldim cinsi ne? Sen sanirim ayakkabıları parlatsin yemek utu yapsin falan istiosun koalina :) ilgisini cekiodur kuslar av kopegiyse ustelik. 1 yasinda oturur karakteri. Tuy dökmesi de mamadan olabilir. Mevsim gecislerinde normal. Surekli dokmemesi lazim. Anlattığın kadariyla hayran kaldim ben hayvancagiza.
Ya ben öyle halısız ev hiç sevmem, rengini beğenip aldığım koltuğa örtü örtmeyi de. Şimdi sevmediğim her şeyi mecburen yapıyorum tamam temizliyorum ama ruhen de bedenen de yorgunum gibi hissediyorum. Şu tüy toplama ruloları aklıma yattı onlardan edineyim, sonra ihtiyaca göre süpürgesiydi örtüsüydü alırım.Kedi,kopek beslemek zordur koalina ya.Biz 16 sene 2 koltuk takimi,3 elektrik supurgesi eskittik.Helal hos olsun. Deyip geciyorsun.Alisiyorsun bir zaman sonra.Su fakir'in el supurgesi var uzerinde pati isareti olan.Ondan alabilirsin.
Ben de öyle düşünmüştüm, akşam eve gelirken bir heyecanla gireceğimi falan düşünüyordum ama daha çok yorgunlukla ve sorumluluğumu yerine getirme düşüncesiyle geliyorum.Aslinda ilk bastaki yeni hevesiyle daha kolay geliyor olmasi lazim
Bizimkinin sakin olduğu baştan belliydi. Öylesine bir çiftliği geziyorduk, 3 tane yavru vardı, iki tanesi klasik Jack Russell atlamalar, zıplamalar, havlamalar eşliğinde oynuyorlardı. Bizimki geldi böyle bağını kucağımıza dayayıp baktı, biz de dayanamayıp eve getirdik:)Jack Russell ,ev içine köpek alırsam bir gün kesinlikle onlardan alcam.Çok zeki ve aslında yaramaz olurlar.
Maşallah sizinki süper,yanına kivrilasim geldi
alışırsınız
Hayvan sevginizi de ayrıca çok sevdim
Ben kedime uslu diyordum.perde yirtar, bardak kirar, koltuk tirmalar, tezgeha cikar filan Normalde soyledigim seyleri anliyor yapmamasi gereken seyleri biliyor ama bazen umrunda olmuyor, dinlemek istemiyor veya gizlice yapiyor. Boyle olsaniz cildirirdiniz heralde. Bence alisirsiniz gercekten kopeginiz coooook kolay bir köpek.
Aynen ben de titiz değilimdir dağınığımdır ama tüy ve o köpek kokusuna isyan etmiştim:)Benim kedim de beni dinlemiyordu , gözümün içine baka baka perdeleri tırmalıyordu, eşim "pşşşt " dediği anda en uzak odaya kaçıyordu arkasına bakmadanevde baba otoritesi olmalı böyle bişey diyordum
Koalina o nasıl tatlı bir hayvanmış yaaa. Tüy olayı zor ama , kedim varken hiçbir arkadaşım evime adım atmıyordu. Ki hayvan tüyüne özel çok da süper bir elektrik süpürgem vardı. Tabi süpürge ne kadar şahane olsa da evin 2 gün sonra yine her taraftan tüy püskürüyordu , haftada bir ancak süpürebildiğim için. Ve o ruloların hiç fayda etmediği kumaşlar var. Bir de ben titiz bir insan değilim ama ben bile "offf her tarafım tüy içinde " demiştim bir kaç kere.
Ama çok özlüyorum kedimi... keşke yine yanımda olsaydı da her taraf tüy olsaydı...
Yaza kadar bakıma devam edip yazın da duruma bakıp güzel bir aile bakınabilirsin sahiplendirmek için olmazsa... olmuyorsa olmuyordur çünkü.
Kediniz erkek mi? Benim de 2 kedim dişiydi kesinlikle kum dışına yapma olayı olmadı ama erkek evin muhtelif yerlerine yapıyordu. Gerçi büyüğünü yapmıyordu sadece küçüğünü yapıyordu.Aşkolsun yani
Köpeginiz ütüleri mi yapsin? Daha ne yapsin gariban ??
Benim basimda da bir kedi var, daha once de kedi bakmistim. Hatta bu forumda almak isteyen herkese defalarca 'kedi asla kum disina yapmaz,titiz hayvandir' dedim durdum.
Ama benim kedim tam bir sidikli cikti!
Bazen sokağa cikinca farkediyorum ki kiyafetime isemis,iggrenc bir koku. Bazen dolabin icine yapiyo, gunler sonra farkediyorum. O kiyafetleri 3 kere yikamadan kokusu gecmiyor, bazen yatagima isiyo...
İgrenc ya
Bi keresinde de iggrenncc kesif bir b.k kokusu geldi burnuma. Saga sola bakt bulamadim,yattim uyudum. Ertesi sabah kalktim ise gittim vs... Eve bir geldim ki oda umumi tuvalet kokuyor! Didik didik evde bok aradim, kapakli bir kitaplik var,onun ikinci katina girmiş, kitaplarimin ustune salmiş!
Aptal pislik kedi...
Yine de onu cook seviyorum.
Ama gercekten cooooooook seviyorum. Gecen gun 15 saniye kadar öldüğünü zannettim ve bir anda dünyam karardi
Allah uzun ömür versin de ben her gün elimde arap sabunu,bok temizleyeyim dedim.
Yorgunsuzun,elbet köpek insani yorar ama bir sure sonra bu tempo sizin rutininiz olacak...o zamana daha iyi olursunuz gibi geliyor
Bol patili,bol gagali günler size!
Yaza kadar devam edersen bence sen de tamamen alışmış olursun zaten. Şimdi sıkma kendini mecbur hissetmeden devam et. Yazın yeniden değerlendirirsin ruh halini olmazsa. Ben yazın tamamen başka bir aileye sahiplendirmekten vazgeçeceğini düşündüm yazdıklarından.Aynen ben de titiz değilimdir dağınığımdır ama tüy ve o köpek kokusuna isyan etmiştim:)
Çok darlarda değilim ama aklımın bir köşesinde hep daha mutlu olmalıydım düşüncesi dönüyor, ilk haftalarda iade etmek istedim de sözleşme gereği geri alamayız dediler, eşim de istemedi vermek. Şimdi biraz daha alıştım ama yine çok mutlu değilim. Şu an uykusu geldi gitti yatağına yattı mesela. Çocuğun olsa yatıramazsın istediğin saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?