Çok iyiler aslında bikaçtane bir arada olunca biraz çeteleşiyolar bide bu zamana kadar bana hiç hırlayan saldıran olmadı korkmadığımdan mı acababen köpüş kedi görür görmez kendi çapımda uzaktan konuşuyorum seviyorum bana kızmaya fırsat bulamıyolar heralde delimine diyorlardır
Arkadaşlar evim mezarlığı yakın ve civarda grup halinde köpekler var.iş yerim evime çok yakın yürüyerek gidiyorum. Geçen sabah 6 7 tane köpek vardı.koşturdular beni.ağlayarak işe gittim.çığlık çığlığaydım çok korktum.
belediyeye şikayet edelim dediler ama sonra öldürenler oluyormuş diye duydum.kesinlikle karşıyım.beni korkutsalar da kıyamam onlara.
köpeksavar sipariş verdik ama işe yarar mı bilmem.sanırım yaydığı sinyaline köpekler rahatsız olup uzak duruyorlarmış kullanan var mı.
@biricik54 çok haklı bu yorum, o canlar hep sevgisizlikten bu hallere giriyorlar biraz baş okşama bi kap yemek bi kap suyla onlar sizin bodyguardınız bile olurlar ayrıca çok ince bir düşünce belediyeye haber vermemek içim ısındı sizeOnu hiç duymadım ama siz kaçtıkça peşinize düşerler. Onlarla iyi anlaşmaya bakın bence bir şey yapmazlar. Birazcık konuşun sohbet edin sizi anlarlar ve severler kesin. Evden yiyecek bir şeyler verebilirsiniz hem sevap olur bu soğuk havalarda.
Annemlerin orada sokak köpekleri iki çocuğa saldırmış. Çocuğun her yerini ısırmış köpekler.
Alkış butonu olsa basardım. Her kelimesine katılıyorum.O cocuklar masum muydu bir de onu arastirmak lazim, cocuklarin hayvanlara turlu eziyet ettiklerini, yine de o kopeklerin saldirmak yerine kacmayi tercih etmesini binlerce kez gordum. Durup dururken saldirmasi cok nadir olur. Onun altinda yatan sebep ise yine cocuklar, insanlar. O kadar adaletsiz bir sistem ki, uyuyan kopege tekme atan cocuk (!) masummus, ama ayda yilda bir canina tak edip saldiran hayvan suclu. İlginc bir adalet sistemi. Ne de olsa insaniz (!) her sey bizim hakkimiz...
Alkış butonu olsa basardım. Her kelimesine katılıyorum.
Show tv'nin yaptıgı haberlere dikkat ediyorum hep hayvan düşmanı beykoz ormanlarında besleme yapılan yere gidip başı boş köpek tehlikesi diye haber bile yaptılar.O cocuklar masum muydu bir de onu arastirmak lazim, cocuklarin hayvanlara turlu eziyet ettiklerini, yine de o kopeklerin saldirmak yerine kacmayi tercih etmesini binlerce kez gordum. Durup dururken saldirmasi cok nadir olur. Onun altinda yatan sebep ise yine cocuklar, insanlar. O kadar adaletsiz bir sistem ki, uyuyan kopege tekme atan cocuk (!) masummus, ama ayda yilda bir canina tak edip saldiran hayvan suclu. İlginc bir adalet sistemi. Ne de olsa insaniz (!) her sey bizim hakkimiz...
O cocuklar masum muydu bir de onu arastirmak lazim, cocuklarin hayvanlara turlu eziyet ettiklerini, yine de o kopeklerin saldirmak yerine kacmayi tercih etmesini binlerce kez gordum. Durup dururken saldirmasi cok nadir olur. Onun altinda yatan sebep ise yine cocuklar, insanlar. O kadar adaletsiz bir sistem ki, uyuyan kopege tekme atan cocuk (!) masummus, ama ayda yilda bir canina tak edip saldiran hayvan suclu. İlginc bir adalet sistemi. Ne de olsa insaniz (!) her sey bizim hakkimiz...
Evet sık bastığın zaman hayvan sese alışabilir ve etkisi azalabilir ve tabii yazık yani diğer hayvanlar için de tedirginlik yaratan bir ses yaymak vebal almak demek bence, onların da hakları var ki zaten sen bunların fazlasıyla farkındasın.:) Gör MEmesi sesin nereden geldiğini anlayamadığı için korkup kaçmasına neden olabiliyormuş.Bunları duyduğum iyi oldu.çok sık basmak ve görecekleri şekilde kulanım o zaman.saldırgan köpeği bende çok etki edeceğini sanmam ya
Ay buna hiç inanasım gelmedi nedense eski mahallemde 4 5 belki daha fazla köpek hep etrafımda gezerdi sen onlara naparsan yap sana bişey yapmıyorlar bir sefer güvenini kazanman yeterli çok ütopik geldi bu haber banaKöpekler tekken falan bir şey yapmaz ama grup halindeyse ve pek cana yakın değillerse tehlikeli.Ben de hayvanları çok severim hem de her türlüsünü.
Ama daha geçenlerde haberlere çıktı.Bir grup köpeği ,bir kadın sürekli sevip duruyormuş onlara yemek veriyormuş.Onlar da grup halinde dolaşıyorlarmış sanırım.
Sonra bir gün kadın gene elinde yemeklerle gitmiş ama nedense köpeklerin hepsi kadına saldırmış ve parçalayarak öldürmüşler.
Çok kötü ya ,aslında köpekler çok uysallar neden böyle olmuş ben de anlamadım ve çok şaşırdım.
Gene de dikkatli olmakta fayda var.Belki de kadın ters bir hareket yaptı.Belki siz de çok korktuğunuz için köpekler onlara saldıracağınızı sanmıştır,bilemiyorum valla.
Evet var. Ben kullandım ve kullanıyorum benimde İşyerim sanayii imalat olduğu için dağ gibi biyer valla korku adama herseyi yaptırıyor en azgın büyük köpekte bile fayda ediyo kesinlikle al benceArkadaşlar evim mezarlığı yakın ve civarda grup halinde köpekler var.iş yerim evime çok yakın yürüyerek gidiyorum. Geçen sabah 6 7 tane köpek vardı.koşturdular beni.ağlayarak işe gittim.çığlık çığlığaydım çok korktum.
belediyeye şikayet edelim dediler ama sonra öldürenler oluyormuş diye duydum.kesinlikle karşıyım.beni korkutsalar da kıyamam onlara.
köpeksavar sipariş verdik ama işe yarar mı bilmem.sanırım yaydığı sinyaline köpekler rahatsız olup uzak duruyorlarmış kullanan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?