Köpeksavar kullanan var mı

Biz buna bulasmayalim en iyisi

Bir kac kopek bir olunca icgudusel olarak hircinlasabiliyorlar. Normalde yolda yanindan sakin sakin gecen kopek grup olunca birbirini gaza getirip havlamaya basliyor.

Ama baska seyler de var mesela atiyorum kirmizi monlu biri ona zarar vermisse kirmizi montlu biri gordugunde saldirganlasabiliyor. Yada o an bir hareketi tehdit olarak algilayabiliyor. O zaman insanlarin korkmalari da normal tabii. Ama butun bunlar kopeklerin sokaklarda maruz kaldigi seyler yuzunden. Kendilerini korumaya calisiyorlar.

Genelde bisikletçilerin kullandığını biliyorum .. İşe yaradığını birinci ağızdan olmamak üzere duymuştum .

köpek savarın uygulaması bile var googleplay de.ama cihaz olarak bir arkadaşımdan duymuştum köpekler kaçıyorlarmış o sesi duyunca

Sinek savar kullandik ,sinekler sineksavarin uzerinde cirit atiyorlardi İnsh kopeklerde ise yarar

Ben kullanıyorum bisiklete binerken. Bazen de dağ yürüyüşlerine giderken yanıma alıyorum ama bir keresinde işe yaramamıştı neden o köpek etkilenmedi bilmiyorum. Benimki ufak bir alet, ses dalgası yayıyor, sadece köpeklerin duyabileceği yani biz duymuyoruz o sesi. Bisiklet kullanırken köpekler çok atlıyor hemen basıyorum düğmesine oldukları yerde kalıyorlar. Hayvanlara zarar veren bir şey değil. Kediler de duyuyor, ben evde kedilerime de denemiştim hemen kulak kabartıp geri geri gidiyorlar, sesten rahatsız olup kaçıyorlar. Al kullan sen de süper kolaylık...

Köpekler tekken falan bir şey yapmaz ama grup halindeyse ve pek cana yakın değillerse tehlikeli.Ben de hayvanları çok severim hem de her türlüsünü.
Ama daha geçenlerde haberlere çıktı.Bir grup köpeği ,bir kadın sürekli sevip duruyormuş onlara yemek veriyormuş.Onlar da grup halinde dolaşıyorlarmış sanırım.
Sonra bir gün kadın gene elinde yemeklerle gitmiş ama nedense köpeklerin hepsi kadına saldırmış ve parçalayarak öldürmüşler.
Çok kötü ya ,aslında köpekler çok uysallar neden böyle olmuş ben de anlamadım ve çok şaşırdım.
Gene de dikkatli olmakta fayda var.Belki de kadın ters bir hareket yaptı.Belki siz de çok korktuğunuz için köpekler onlara saldıracağınızı sanmıştır,bilemiyorum valla.

@biricik54 çok haklı bu yorum, o canlar hep sevgisizlikten bu hallere giriyorlar biraz baş okşama bi kap yemek bi kap suyla onlar sizin bodyguardınız bile olurlar ayrıca çok ince bir düşünce belediyeye haber vermemek içim ısındı size

Annemlerin orada sokak köpekleri iki çocuğa saldırmış. Çocuğun her yerini ısırmış köpekler.

O cocuklar masum muydu bir de onu arastirmak lazim, cocuklarin hayvanlara turlu eziyet ettiklerini, yine de o kopeklerin saldirmak yerine kacmayi tercih etmesini binlerce kez gordum. Durup dururken saldirmasi cok nadir olur. Onun altinda yatan sebep ise yine cocuklar, insanlar. O kadar adaletsiz bir sistem ki, uyuyan kopege tekme atan cocuk (!) masummus, ama ayda yilda bir canina tak edip saldiran hayvan suclu. İlginc bir adalet sistemi. Ne de olsa insaniz (!) her sey bizim hakkimiz...

Alkış butonu olsa basardım. Her kelimesine katılıyorum.

Alkış butonu olsa basardım. Her kelimesine katılıyorum.

İnanir misin her gunum hayvanlara eziyet eden cocuk kovalamakla geciyor. Biktim su ailelerin cocuklarina hayvan sevgisi, terbiye vermeden disari salmalarindan. Guzellikle anlatiyorum olmuyor, en son sizi hastaneye yatirtacagim diyerek korkutuyorum. Oyle kovaliyorum.yalan soyleyerek gozlerini korkutuyorum. Boynuna tel geciren mi ararsin, kopegin makatina boru sokmaya calisani mi? Simdi cocuk diye masum oldu, hayvan isirirsa suclu. Benim de canimi yaksalar ben de isiririm.

İlk defa duydum.
Geçen gün bir tanesi beni parçalayacaktı resmen.Ömrümde bu kadar korkmamıştım,niye öyle davrandı anlamadım.Üstelik gayet sakindim,korktuğumu belli de etmedim ama üzerime üzerime yürüdü.Allah'tan birkaç kişi yardımcı oldu uzaklaştı köpekler.

Sevmeyle alakasi yok. Neden bilmiyorum köpekler cetelesmeye müsait. Yazlikta 2 kopegimiz vardi her gelen et getirirdi,severdi. Ama köpekler siteden cikip çete halinde dolasan köpeklere katiliyordu. Kopeksavar aletler kesinlikle ise yarıyor babaannem yürüyüşe giderken kullaniyordu

Show tv'nin yaptıgı haberlere dikkat ediyorum hep hayvan düşmanı beykoz ormanlarında besleme yapılan yere gidip başı boş köpek tehlikesi diye haber bile yaptılar.
O çocugun anneside çıkıp maddi gücümüz yok bize yardım edin demişti haberin sonunda

Çocuklar masumdu evet, pardon ama iki küçük çocuk 5-6 köpeğe ne yapacak? Ne eziyeti? Görseler kaçarlar zaten. Çocuklar kartoplu oynuyormuş. babamı da köpek ısırdı babam ne yaptı köpeğe? Banana saldırdı seneler önce çocukken bende hiç bir şey yapmadım. Köpekler çocuğun yüzünü parçalamış, ana haber bültenlerine gazetelere kadar çıktı çocuklar masummuydu diyorsunuz.

Bunları duyduğum iyi oldu.çok sık basmak ve görecekleri şekilde kulanım o zaman.saldırgan köpeği bende çok etki edeceğini sanmam ya
Evet sık bastığın zaman hayvan sese alışabilir ve etkisi azalabilir ve tabii yazık yani diğer hayvanlar için de tedirginlik yaratan bir ses yaymak vebal almak demek bence, onların da hakları var ki zaten sen bunların fazlasıyla farkındasın.:) Gör MEmesi sesin nereden geldiğini anlayamadığı için korkup kaçmasına neden olabiliyormuş.

Ben bugüne dek bir kaç kez kullandım ama diyorum ya zaten sadece havlayan ve korkutmak isteyenleri kaçırıyor yoksa niyeti bozmuş köpeklerden Allah korusun. Ve artık başı boş saldırgan köpeklere bir çözüm bulunsun. Yetkililer sesimizi duysun :))

zamanında 3 kez köpek saldırısına uğradıktan sonra bende inanılmaz bir köpek fobisi başladı. hatta aramızda tel örgü bile olsa misal, korkudan her yerim titrer.
sonra bu köpeksavardan aldım. 1 kere kullanmak zorunda kaldım ve kesinlikle işe yarıyor diyebilirim. son zamanlarda yanımda taşımamaya başlamıştım ki, sabah işe giderken 2 tane belime kadar gelen köpek arkamdan gelmeye başladılar, öyle korktum ki, sadece korkmuş titrek bi sesle onlarla konuştum yol boyu (30 dakikalık yol). konuşurken de "lütfen ben korkuyorum, hadi gidin yanımdan, lütfen" diyordum sonra hırçınlıkları azaldı ama peşimden de gitmediler. titreye titreye durağa vardık. ben binince gittiler.

tekrar o anları yaşamamak için yeniden aleti yanımda taşımaya karar verdim çünkü tüm gün titredim sonra.

Ay buna hiç inanasım gelmedi nedense eski mahallemde 4 5 belki daha fazla köpek hep etrafımda gezerdi sen onlara naparsan yap sana bişey yapmıyorlar bir sefer güvenini kazanman yeterli çok ütopik geldi bu haber bana

Evet var. Ben kullandım ve kullanıyorum benimde İşyerim sanayii imalat olduğu için dağ gibi biyer valla korku adama herseyi yaptırıyor en azgın büyük köpekte bile fayda ediyo kesinlikle al bence

Şimdi buraya ne yazarsam yazayım o köpekleri biri şikayet edecek eminim. Ama içimde tutamam. Biri görürüm belki. Belki biri beni anlar.

Köpek savar nedir ya???

Bu soğukta hayvanlar açlıktan sokağa dökülüyor. Yemek su vereceğinize köpek savar gibi saçma sapan bi şeyin derdine düşmüşsünüz.

Yemek verin karnı tok olan gider kıvrılır yatar bi yerde. Yemek aramaya çıkmaz.

Hava buz gibi. Hayvanlar donuyor. Aç olurlarsa hiç dayanamazlar. Allah rızası için yemek artıklarını kapınızın önüne koyun.

Uzaklaştıracağınıza merhamet edip yemek verin.

Kopeksavari bilmiyorum ise yariyor mu fakat aklinizda olsun cantanizda fis fis kolonya tasiyin. Ters bir durumda da kopege puskurtun.
Uzaklasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…