Merhaba,
Bir arkadaşım sabah koşularına giderken yanına ödül maması aldığını söylemişti. Marketkerde satılıyor çokta ucuz du yanlış hatırlamıyosan 3-5 tl.
Bunu deneyebilirsin ama korkup kaçmaman lazım :)
Mezarlığı seviyor bizim burdaki köpüş ler Kediler de bol bol .:) ödül maması güzel fikir ama her sabah işe giderken biraz zor olur bu.yanımda biri olmadı gerekBen kuyrugunu sallamayan kopege yanasmam mesela :) bide cins cins bakiyosa hic orali olmam yanlarindan gecer giderim korkunun kokusunu aliyolar :) ama sizdekiler aniden cikiyomus pusu kurmuslar:)
Hiç taş atana şahit olmadım ben ama can havliyle insan nasıl tepki vereceğini şaşırabilir yaMahalleli olarak besleme yapsanız belediyeniz Kısırlastırma ve asılarını yapsa köpekler hiç saldırmazlar. hayvanları taşla sopayla tekmeyle kovaladıkca onlarda böyle kendini koruyor yazık en tehlikeli hayvan insan aslında
Bildiğimiz kolonya mı ki buKopeksavari bilmiyorum ise yariyor mu fakat aklinizda olsun cantanizda fis fis kolonya tasiyin. Ters bir durumda da kopege puskurtun.
Uzaklasir.
Çocuklar masumdu evet, pardon ama iki küçük çocuk 5-6 köpeğe ne yapacak? Ne eziyeti? Görseler kaçarlar zaten. Çocuklar kartoplu oynuyormuş. babamı da köpek ısırdı babam ne yaptı köpeğe? Banana saldırdı seneler önce çocukken bende hiç bir şey yapmadım. Köpekler çocuğun yüzünü parçalamış, ana haber bültenlerine gazetelere kadar çıktı çocuklar masummuydu diyorsunuz.
Seni hiç köpek koşturmamış sanırım durduk yere.saçma mı bu kulağın duysun sözlerini emin ol hayvansrver olmasam çoktan şikayet eder kendime de ortak bulurum benim köpeğin öldü günlerdir ağladım.babamı köpek ısırdı yine de evimizde köpek eksik olmadı.eşimin ananesi kuduz köpek ısırmasından ölmüş. Bana verdiğin akıl bu mu.yaz kış bu durum yaşanıyor.ben makul olanı bulmaya çalışıyorumŞimdi buraya ne yazarsam yazayım o köpekleri biri şikayet edecek eminim. Ama içimde tutamam. Biri görürüm belki. Belki biri beni anlar.
Köpek savar nedir ya???
Bu soğukta hayvanlar açlıktan sokağa dökülüyor. Yemek su vereceğinize köpek savar gibi saçma sapan bi şeyin derdine düşmüşsünüz.
Yemek verin karnı tok olan gider kıvrılır yatar bi yerde. Yemek aramaya çıkmaz.
Hava buz gibi. Hayvanlar donuyor. Aç olurlarsa hiç dayanamazlar. Allah rızası için yemek artıklarını kapınızın önüne koyun.
Uzaklaştıracağınıza merhamet edip yemek verin.
Evet sen de al canım o zaman ya bir kere korkunca insan toparlanamıyorben de almak istiyorum, bir yakinim mahalledeki kocaman boylu 5_6 li gurup gezen Köpeklerden çok korkuyor bir kaç kişiyi de kistirmislar zaten..kalbinde de sorun olduğu için resmen tek dışarı çıkamıyor korkusundan onun için temin etmek istiyorum. Şahsen benim de acı deneyimlerim oldu, 7 kocaman ve kavga halindeki köpek grubunun ortasında kaldım 2 ayrı gurup dalasiyordu sanırım, birbirlerini havaya hırlaya kovalarken ortalarindaydim bir anda dizilerimin bağı çözüldü sabahın 6 si kış vakti hava karanlık ise gidiyordum fırınci koştu 2.3 kişiyle bir 15 dk titrememi durduramadım.. ve mahallenin köpekleri değildi beslerdik bilirdik..yani bence barinaga gitmesinden yada belediyenin gelip zarar vermesindense ses ile uzaklaştırmayı tercih ederim. .
Bildiğimiz kolonya mı ki bu
Buralarda küçük çocuğu olan çok.buna tek başıma kalkışamam.her gün farklı köpekler var yanı olsa alışırlar zaten bizeO köpekleri zaman zaman komşularınla birlikte beslemelisin, belki işe yarar!
Kardeşimde eşiyle işten çıkdıktan sonra buluşup beraber eve gidiyorlar yine akşam saati kardeşim boş binanın önünde eşini bekliyorken bir köpek yaklaşmış yanına oda hoşşştttt dedim abla diyor sen köpek havaya doğru ulumuşşş bi bakdımkiii rahat 10 köpek sürü halinde geliyorlardı diyor boş binaya çıkmış köpekler peşinde allahdan bir odada kapı varmışda girememişlerAnnemlerin orada sokak köpekleri iki çocuğa saldırmış. Çocuğun her yerini ısırmış köpekler.
Ayyy teyzemde böyleÇok iyiler aslında bikaçtane bir arada olunca biraz çeteleşiyolar bide bu zamana kadar bana hiç hırlayan saldıran olmadı korkmadığımdan mı acababen köpüş kedi görür görmez kendi çapımda uzaktan konuşuyorum seviyorum bana kızmaya fırsat bulamıyolar heralde delimine diyorlardır
Valla eskişehirde olmuş diye duydum bir kaç ay önce .Haberlerde izledik.Ben onların yalancısıyım.Ay buna hiç inanasım gelmedi nedense eski mahallemde 4 5 belki daha fazla köpek hep etrafımda gezerdi sen onlara naparsan yap sana bişey yapmıyorlar bir sefer güvenini kazanman yeterli çok ütopik geldi bu haber bana
Haberi buldum martta olmuş .Bayağı önce olmuş gene.Erinç pütün yazın çıkarAy buna hiç inanasım gelmedi nedense eski mahallemde 4 5 belki daha fazla köpek hep etrafımda gezerdi sen onlara naparsan yap sana bişey yapmıyorlar bir sefer güvenini kazanman yeterli çok ütopik geldi bu haber bana
Haberi buldum martta olmuş .Bayağı önce olmuş gene.Erinç pütün yazın çıkar
Ben de şaşırdım .Haberde kadın için şey yazılmıştı.100den fazla derin kesik var falan diye.Bilmiyorum ben de köpekleri çok severim ve en sevecen hayvan olduklarını düşünüyorum.Belki yalan haberdirMerkezi Adana’da bulunan Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık, Türkiye’de ilk kez bir insanın sokak köpekleri tarafından öldürüldüğü iddiasına rağmen, cesede klasik otopsi yapılmamasına anlam veremediklerini söyledi. Genç kadının ’ölüm tutanağı’nda klasik otopsiye gerek olmadığının vurgulandığını belirten Çıtırık, şu açıklamayı yaptı:
"Erinç Pütün’e rahmet diliyor, ailesine bu dayanılmaz acıya katlanmaları için de sabır diliyoruz. Bu olay basında, ’otopsi yapıldı ve köpeklerin parçaladığı kesinlik kazandı’ olarak tamamen yalan bir ifade ile yer almıştır. Otopsi yapılmamıştır. Eğer bu elim olay bir insandan kaynaklandı ise, adalet tecelli etmemiş demektir. Bu konuda ise hiç bir istihbari çalışma yapılmamıştır. Hayatını kaybeden bu genç insana karşı toplumun görevi ve vicdani borcu olarak, emniyetçe istihbari çalışma ve savcılıkça da, ’klasik otopsi’ yaptırılmasını önemle talep ediyoruz.Tutanakta babanın ifadelerine yer verilmiş. Orada baba kızının evden ayrıldığı zaman 4-5 gün gelmediğini anlatıyor. Son ayrılığında kimlerle nerede nasıl görüştüğü, nerelerde kaldığı, kimlerle telefonlaştığının detaylı olarak araştırılmasını talep ediyoruz."
Bak canım ilk haberde bunlar yazıyor kadına otopsi bile yapmamışlar köpekler yaptı demişler o kadarneyse zaten kesinlikle olmaz demiyorumda düzenli yemek veren bir insanı tanıyorlar ve tam tersi herşeyden koruyorlar şaşırdım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?