- 14 Nisan 2018
- 236
- 618
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inanmıyorum yahu... Gerçekten konularımı takip edenlere hitap ediyorum cümlesini eklesem iyi olurmuş. Şöyle bir konumu okudum da çok karmaşık yazmışım haklısınız da... Nitekim heee,ok,sensin, off bnde knu acıyırm ozmn slk tadında yorumlarınız da çok hoş. Neyse sakinim.
Taşınmış konu şimdi hukuk fakültesine kayıt yaptırma zamanıdır :)sizin iyiliğiniz için söyledim şahsen. yani bitip giden bir insanın arkasından böyle dalga geçmek bana hiç sağlıklı gelmedi. yukarıda birisi daha yazmış,isterseniz Naim Süleymanoğlu benzetmesini de silin oradan daha hoş olur. yazım diliniz okay belki konularınızı bilenler için eğlencelidir de forumda başka başlıklar var sanırım bunlar için.
Taşınmış konu şimdi hukuk fakültesine kayıt yaptırma zamanıdır :)
Numarasıyla hesap açınca rehberindeki herkese öneri olarak çıkıyor. Algoritma zor riskli iş başarılar dilerim.hmm hukuk değil ama mezun olunca forumlara amacına uygun olmayan konuların tespit edilip açılmaması için bir algoritma yazabilirim. güzel fikirmiş.
bu arada kardeşinizin hesabından da sık sık bakmayın ona önerilenlerde çıkarsınız anlar büyük ihtimalle. ya da anlayamaz bilemiyorum anlattığınıza göre karşıdaki insan filan değil sanırım. :)
Sınavdan çıktım kafam bulaşık teli.
Yine demlikçay demeyin, stres stres stres doldum. Gece bir vakit uyan, 2 3 gibi sabah sınava gir, yağmurda ıslan... Ruhuma yağıyor o yağmurlar. Hala nelerin peşinde...
Bazı sosyal mecralarda ben yoğum. Nitekim kardeşimin sosyal mecraları bilgisayarda sürekli açık vaziyette. Malum sosyal mecradan bir fotoğrafa tıkladım. Kendisi açılmış bulundu . O da ne , aman yarabbi. Arkadaş önerisi, o . Sanki ağzına zorla helva tıkmışlar gibi zorla gülümseyen hulk .Boğaza nazır daha doğrusu manzara itibariyle boğaz manzarası buna nazır gibi. Bana bu kilo vermiş dedilerdi. Devasa kafası, elma yanakları, o elinden alacaklarmış gibi tuttuğu kırılmak üzere olan bardak... Biri şu adamı oradan alabilir mi ? Hayır çirkin bir kere yani neden... Ve karşısında bir çay daha. Kimse de yok etrafta garsonlara çektirmiş fotoğrafı. Karşısında biri varmış gibi ama o biri yok. Hayır o cimrilikle nasıl o boğaza karşı yerde çay içtin sen, hem de iki tane ? Soğumasın diye ikinci çay için nasıl da acele etmiştir... Ağzı yanmıştır, Allahın gargameli. Sürekli arıyor engelli yine arıyor. Nafakanın paranın derdinden başka hiçbir derdi yok eminim.. Bir de sevgilim var imajı çiziyor. Hayır çizerken de... Çiz de yani...Ben köprü olsam kendimi suya atardım
![]()
Şu ünlemli yorum dizisine cevaben, sizi gerçekten ilgilendirmeyen şeyler bu konuda çok haklısınız. Ama bu nedir ya, ne gereksiz deme hakkınız yok. İyi niyetli olduğunuzu düşünürsek, şu ilk yorumlarınız, cimriydi kötüydü içerikli olan, insan nasıl tasvir etmeli ? Biraz eli sıkıydı ve Allah onu terbiye etsin pek kötü insandı demek, salya sümük ağlamak mı lazım ? Hayır, ben hak etmediğim bir tavır gördüm. Güvendiğim insan hamile karısına , yeni evli karısına, onu seven karısına görülebilecek en iğrenç muameleyi yapan ,basit hreketleri olan bir insandı. Ben de onu böyle yorumluyorum. Etik eleştirilerinizin ölçüsü biraz fazla kaçmasın lütfen. O biraz kısmına hakaret diyoruz. İlla saldırmaya , rencide etmeye gerek yok insanın kişiliğini ve hareketlerini, söylemlerini basite indirgeyip eleştirmek büyük hakarettir. Kendini bilmek lazım.Bilakıs aksine adını sanını cismini silüetini ona dair hüçbirseyi agzına dahi almaması gerek hala onu yorumlayarak kendisine ettiği 2. Kötülük bu oluyor ozaman!!
Naim Süleymanoğlu milli değerimizdir. Halter kaldırırken görüntüsü gözümün önünden hiç gitmez buna benzetmiştim. Zorla gülüyor yazmışım ya o bakımdan. Ayrıca Naim Süleymanoğlu ile gurur duyuyorum. B Ve durumları ben değil çevremdeki herkes böyle yorumluyor. Şu an devam eden mahkeme süreci dolayısıyla. Bana öyle gelmiş de olabilir gayet. Kimsenin olmadığını düşünüyorum zaten emin olamam. Ayrıca ben yüzüne ,bedenine çirkin demedim ki , duruşu ve ifadesini kast ettim. Zorlanıyormuş gibi işte. Çirkin bir kere deme sebebim bu. Çirkin olsa da alırdım ama böyle konuşacaktıysam almazdım kendisini. Güzeldir kendisi. Hem insana çirkin denmez.Karşısında kimse olmadığından nasıl bu kadar eminsin? Fotoğrafı sen mi çektin?
Evliliğin arkasından sinirle konuşulur da,tipine kadar yerin dibine sokulmaz. Bi zamanlar aşıktın ya hani?
Naim Süleymanoğlu benzetmen hiç hoş değil, adam vefat etti biliyorsun depil mi? Ya bir yakını buradaysa?
Numarasıyla hesap açınca rehberindeki herkese öneri olarak çıkıyor. Algoritma zor riskli iş başarılar dilerim.
Sizin hangi dilde hangi kelimelerle ne şekilde hafıylandıgınız beni zaten zerrece ilgilendirmiyor ben madem size bukdar eziyet etmiş bukdar iğrenç bukdar tiksinç bi insan için mübalağlar yaparak konu acmanızı gereksiz buluyorum yasadıgınız olayları degil böyle bi insan için üşenmeden şiirsel bi serzeniş diyorum gereksiz, tek kelime sizden uzak Allaha yakın olmalıŞu ünlemli yorum dizisine cevaben, sizi gerçekten ilgilendirmeyen şeyler bu konuda çok haklısınız. Ama bu nedir ya, ne gereksiz deme hakkınız yok. İyi niyetli olduğunuzu düşünürsek, şu ilk yorumlarınız, cimriydi kötüydü içerikli olan, insan nasıl tasvir etmeli ? Biraz eli sıkıydı ve Allah onu terbiye etsin pek kötü insandı demek, salya sümük ağlamak mı lazım ? Hayır, ben hak etmediğim bir tavır gördüm. Güvendiğim insan hamile karısına , yeni evli karısına, onu seven karısına görülebilecek en iğrenç muameleyi yapan ,basit hreketleri olan bir insandı. Ben de onu böyle yorumluyorum. Etik eleştirilerinizin ölçüsü biraz fazla kaçmasın lütfen. O biraz kısmına hakaret diyoruz. İlla saldırmaya , rencide etmeye gerek yok insanın kişiliğini ve hareketlerini, söylemlerini basite indirgeyip eleştirmek büyük hakarettir. Kendini bilmek lazım.