• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprü ve Gocam

Ay inanmıyorum yahu... Gerçekten konularımı takip edenlere hitap ediyorum cümlesini eklesem iyi olurmuş. Şöyle bir konumu okudum da çok karmaşık yazmışım haklısınız da... Nitekim heee,ok,sensin, off bnde knu acıyırm ozmn slk tadında yorumlarınız da çok hoş. Neyse sakinim.

Bir de efendim ciddi ciddi özellikle bakmadım. Hatta sahte bir hesabım var uzun süredir de takip etmiyorum kimseyi. Merak edenler için 2 tane gariban fake arkadaş da mevcut. Dedikodu tadını nasıl aldınız bilmem de sizin gurmeliğiniz. Oh iyi ki açmışım konuyu, üstümde stres atmak isteyen üstün körü yorum yapacak başka iyi niyet yoksunu var mı ? Onlarca arkadaş gibi konu açtığıma pişman olmakla mı yetineyim. Tövbe tövbe ya. Bastırın östrojenleri sa'kinnnn

Ay inanmıyorum yahu... Gerçekten konularımı takip edenlere hitap ediyorum cümlesini eklesem iyi olurmuş. Şöyle bir konumu okudum da çok karmaşık yazmışım haklısınız da... Nitekim heee,ok,sensin, off bnde knu acıyırm ozmn slk tadında yorumlarınız da çok hoş. Neyse sakinim.

sizin iyiliğiniz için söyledim şahsen. yani bitip giden bir insanın arkasından böyle dalga geçmek bana hiç sağlıklı gelmedi. yukarıda birisi daha yazmış,isterseniz Naim Süleymanoğlu benzetmesini de silin oradan daha hoş olur. yazım diliniz okay belki konularınızı bilenler için eğlencelidir de forumda başka başlıklar var sanırım bunlar için.

sizin iyiliğiniz için söyledim şahsen. yani bitip giden bir insanın arkasından böyle dalga geçmek bana hiç sağlıklı gelmedi. yukarıda birisi daha yazmış,isterseniz Naim Süleymanoğlu benzetmesini de silin oradan daha hoş olur. yazım diliniz okay belki konularınızı bilenler için eğlencelidir de forumda başka başlıklar var sanırım bunlar için.
Taşınmış konu şimdi hukuk fakültesine kayıt yaptırma zamanıdır :)

Taşınmış konu şimdi hukuk fakültesine kayıt yaptırma zamanıdır :)

hmm hukuk değil ama mezun olunca forumlara amacına uygun olmayan konuların tespit edilip açılmaması için bir algoritma yazabilirim. güzel fikirmiş.

bu arada kardeşinizin hesabından da sık sık bakmayın ona önerilenlerde çıkarsınız anlar büyük ihtimalle. ya da anlayamaz bilemiyorum anlattığınıza göre karşıdaki insan filan değil sanırım. :)

hmm hukuk değil ama mezun olunca forumlara amacına uygun olmayan konuların tespit edilip açılmaması için bir algoritma yazabilirim. güzel fikirmiş.

bu arada kardeşinizin hesabından da sık sık bakmayın ona önerilenlerde çıkarsınız anlar büyük ihtimalle. ya da anlayamaz bilemiyorum anlattığınıza göre karşıdaki insan filan değil sanırım. :)
Numarasıyla hesap açınca rehberindeki herkese öneri olarak çıkıyor. Algoritma zor riskli iş başarılar dilerim.

Sınavdan çıktım kafam bulaşık teli.

Yine demlikçay demeyin, stres stres stres doldum. Gece bir vakit uyan, 2 3 gibi sabah sınava gir, yağmurda ıslan... Ruhuma yağıyor o yağmurlar. Hala nelerin peşinde...

Bazı sosyal mecralarda ben yoğum. Nitekim kardeşimin sosyal mecraları bilgisayarda sürekli açık vaziyette. Malum sosyal mecradan bir fotoğrafa tıkladım. Kendisi açılmış bulundu . O da ne , aman yarabbi. Arkadaş önerisi, o . Sanki ağzına zorla helva tıkmışlar gibi zorla gülümseyen hulk .Boğaza nazır daha doğrusu manzara itibariyle boğaz manzarası buna nazır gibi. Bana bu kilo vermiş dedilerdi. Devasa kafası, elma yanakları, o elinden alacaklarmış gibi tuttuğu kırılmak üzere olan bardak... Biri şu adamı oradan alabilir mi ? Hayır çirkin bir kere yani neden... Ve karşısında bir çay daha. Kimse de yok etrafta garsonlara çektirmiş fotoğrafı. Karşısında biri varmış gibi ama o biri yok :KK70: . Hayır o cimrilikle nasıl o boğaza karşı yerde çay içtin sen, hem de iki tane ? Soğumasın diye ikinci çay için nasıl da acele etmiştir... Ağzı yanmıştır, Allahın gargameli. Sürekli arıyor engelli yine arıyor. Nafakanın paranın derdinden başka hiçbir derdi yok eminim.. Bir de sevgilim var imajı çiziyor. Hayır çizerken de... Çiz de yani...Ben köprü olsam kendimi suya atardım :KK70:

DÜZENLEME: Özellikle içerik analizinde mükemmel arkadaşlara ve ünlemli,tepkili yazanlara söylüyorum. Hele bir de şöyle bir şey vardı en azından şu şekilde yani '' Sen arkadaşlarına da böyle derdini anlatıyorsan...'' Şöyle ki, arkadaşlarıma hiçbir şey anlatmam ben. Bu olayı bilen iki kişi var ,soranlara da boşanınca söyleyeceğim. Nadir durumlarda ,hatta ağlarken bile bir şey paylaştığım arkadaşlarıma bile anlatırken buraya nasıl yazdıysam öyle anlatırım. Hatta bu olayı anlatırken de çok yakın arkadaşımla bayağı güldük.

İkinci olarak benim geçirdiğim zor zamanları bilemezsiniz ve beynimin içine girip göremezsiniz. Görmek zorunda da değilsiniz. Yazdığım gibi sınavdan çıkmıştım, kafam çok karışıktı. Facebook açması bile bir ay önceymiş haberim bile yok. O adamı takip ederek onursuzca işlere girişmek şöyle dursun aramalarını görünce bile ne kadar sinirleniyorum, cüretine ve terbiyesizliğine şaşıyorum.

Ben hayatım için çırpınırken , benden çaldığı zamanı yerine koymaya uğraşırken şu gezip eğleniyorum havaları, karşımda biri var sana küçücük şeyleri layık görmedim ama şu karşımdaki şahıs ki nedensizce eminim kimse yok, bu ana layık ve çok iyi vakit geçiriyorum havası, stresten allak bullak olmuş zihnimi delik deşik etmeye yetiyor. Birileri için güzel dileklerde bulunabiliyorum, birilerini dinleyebiliyorum ve birilerinin derdiyle dertleniyorum ama kalbimdeki kırıkları yazı diline dökerken insanların yüzü gülsün istiyorum. Son derece itici bir şekilde dedikoduymuş, sen konuşuyorsun değişikmiş tarzı cümleler hiç hoş değildi. Ama dediğim gibi dedikodu mahiyeti taşımıyor yazılarım hanımlar. Özellikle belirteyim TAŞIMIYOR.

Kimse haysiyet katillerinin ne yaptığını merak etmemeli değil mi ? Ben de etmiyorum. Tamamen rastlantısal karşılaştığım bir manzara ama o an için boğazımda düğüm oldu kaldı. Ya beni evliyken de aldattıysa dedim. Öyleyse böyleyse diye diye aptalın dik alasıyım,safım, MALIM hatta dedim. Orada kadın içinde yüzse o insan önemli değil. Ve düşünüp sakinleşince beni aldatmış olması bile çok hafif ruhumdaki yaraların yanında.

Üçüncüsü. Kendisi Allah için boylu poslu, çok güzel bir insan.Yani gocam olarak nitelendirilen hulk. Bana belki gördüğüm herkes demiştir, eşin çok yakışıklı diye. Ama herşey görünüş değil. Ve benim gözümde çok çirkinleşti. Oysa ne kadar severdim ben onu.

Bütün bunları yazmak istedim. İçimi bu şekilde dökmeyi sevmiyorum.

Düzenlemeden sonra bu bdv konusudur. Lakayt yorumlar da ne derece kurallarınıza uygundur bilemem. KİMSENİN KİMSEYİ BU ŞEKİLDE RENCİDE ETME HAKKI YOK. Bilginize. Mune Mune

Bilakıs aksine adını sanını cismini silüetini ona dair hüçbirseyi agzına dahi almaması gerek hala onu yorumlayarak kendisine ettiği 2. Kötülük bu oluyor ozaman!!
Şu ünlemli yorum dizisine cevaben, sizi gerçekten ilgilendirmeyen şeyler bu konuda çok haklısınız. Ama bu nedir ya, ne gereksiz deme hakkınız yok. İyi niyetli olduğunuzu düşünürsek, şu ilk yorumlarınız, cimriydi kötüydü içerikli olan, insan nasıl tasvir etmeli ? Biraz eli sıkıydı ve Allah onu terbiye etsin pek kötü insandı demek, salya sümük ağlamak mı lazım ? Hayır, ben hak etmediğim bir tavır gördüm. Güvendiğim insan hamile karısına , yeni evli karısına, onu seven karısına görülebilecek en iğrenç muameleyi yapan ,basit hreketleri olan bir insandı. Ben de onu böyle yorumluyorum. Etik eleştirilerinizin ölçüsü biraz fazla kaçmasın lütfen. O biraz kısmına hakaret diyoruz. İlla saldırmaya , rencide etmeye gerek yok insanın kişiliğini ve hareketlerini, söylemlerini basite indirgeyip eleştirmek büyük hakarettir. Kendini bilmek lazım.

Karşısında kimse olmadığından nasıl bu kadar eminsin? Fotoğrafı sen mi çektin?
Evliliğin arkasından sinirle konuşulur da,tipine kadar yerin dibine sokulmaz. Bi zamanlar aşıktın ya hani?

Naim Süleymanoğlu benzetmen hiç hoş değil, adam vefat etti biliyorsun depil mi? Ya bir yakını buradaysa?
Naim Süleymanoğlu milli değerimizdir. Halter kaldırırken görüntüsü gözümün önünden hiç gitmez buna benzetmiştim. Zorla gülüyor yazmışım ya o bakımdan. Ayrıca Naim Süleymanoğlu ile gurur duyuyorum. B Ve durumları ben değil çevremdeki herkes böyle yorumluyor. Şu an devam eden mahkeme süreci dolayısıyla. Bana öyle gelmiş de olabilir gayet. Kimsenin olmadığını düşünüyorum zaten emin olamam. Ayrıca ben yüzüne ,bedenine çirkin demedim ki , duruşu ve ifadesini kast ettim. Zorlanıyormuş gibi işte. Çirkin bir kere deme sebebim bu. Çirkin olsa da alırdım ama böyle konuşacaktıysam almazdım kendisini. Güzeldir kendisi. Hem insana çirkin denmez.

Numarasıyla hesap açınca rehberindeki herkese öneri olarak çıkıyor. Algoritma zor riskli iş başarılar dilerim.

teşekkür ederim.

bahsettiğimiz öneriler farklı ama iyiliğiniz için söylemiştim,hoş sağlıklı durum değil yardım alın derken de iyiliğiniz içindi ama anlaşamamışız. bol şans hayatınızda.

Şu ünlemli yorum dizisine cevaben, sizi gerçekten ilgilendirmeyen şeyler bu konuda çok haklısınız. Ama bu nedir ya, ne gereksiz deme hakkınız yok. İyi niyetli olduğunuzu düşünürsek, şu ilk yorumlarınız, cimriydi kötüydü içerikli olan, insan nasıl tasvir etmeli ? Biraz eli sıkıydı ve Allah onu terbiye etsin pek kötü insandı demek, salya sümük ağlamak mı lazım ? Hayır, ben hak etmediğim bir tavır gördüm. Güvendiğim insan hamile karısına , yeni evli karısına, onu seven karısına görülebilecek en iğrenç muameleyi yapan ,basit hreketleri olan bir insandı. Ben de onu böyle yorumluyorum. Etik eleştirilerinizin ölçüsü biraz fazla kaçmasın lütfen. O biraz kısmına hakaret diyoruz. İlla saldırmaya , rencide etmeye gerek yok insanın kişiliğini ve hareketlerini, söylemlerini basite indirgeyip eleştirmek büyük hakarettir. Kendini bilmek lazım.
Sizin hangi dilde hangi kelimelerle ne şekilde hafıylandıgınız beni zaten zerrece ilgilendirmiyor ben madem size bukdar eziyet etmiş bukdar iğrenç bukdar tiksinç bi insan için mübalağlar yaparak konu acmanızı gereksiz buluyorum yasadıgınız olayları degil böyle bi insan için üşenmeden şiirsel bi serzeniş diyorum gereksiz, tek kelime sizden uzak Allaha yakın olmalı

kadın içini döküyo yine birileri eleştiri peşinde..
takmayın kafanıza hayatınızda her şey güzel olsun

Back
X