Neden onun memleketi?Bayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?
Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.Neden onun memleketi?
Çalışmaz kesinlikle. Kalıplara da sokmaya çalışmaz.neden yapamayasın ?
Bende İzmirden İstanbul 'a geldim . haal yakın bır arkadaşım yok .
Eşim bana yetyor açıkcası . Herşeyı onunla yapıyorum ben mutluyum .
Eşimle aiemeiz 2 ayrı zıt kutup .
Birbirlerıyle heeç muhattap olmazlar.
Burda öenmli olan eşinin değişmicek olması .
Senın memlektıne götürüp bazı kalıplara sokmaya çalışır mı ?
İki yıldır ailem bitsin diye bekliyor bitmedi. Annem karar senin kararın diyor ama ben istemiyorum diyo.Ailenizin bir bildiği vardır. Farklı kültür, farklı şehir kolay değil. Allah korusun yarın bir gün anlaşamazsanız aileniz ''biz demiştik'' demeyecek mi? Bence böyle şeylerde aile rızası gözetilmeli.
İç Anadolu ve güneydoğukültürlerinizin ne kadar farklı olduğuna bağlı.
mesela ben güneydoğudayım, ne en batı da ne en doğuda yapabiliyorum. bunu tatillerde, görev yaparken, okurken keşfettim.
mesela Eskişehirli arkadaşım Gaziantepte yapamıyor
İç Anadolu ve güneydoğu
Evet gitmesi gereken benim. Ona göre.bence zorlanırsınız. sanırım siz güneydoğuya gideceksiniz. ailenizi dinleyin
Sizin orda dışlanmış hissetmenizin ona göre bi önemi yok demekki.. Bence kesinlikle evlenmeyin.Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Farklı bir yerde yaşamak istemiyor.Sizin orda dışlanmış hissetmenizin ona göre bi önemi yok demekki.. Bence kesinlikle evlenmeyin.
Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?