- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Bayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?
Erkek olarak böyle düşünüyor, ya bayan olarak sen nasıl yapacaksınKendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Farklı dil konuşmasalar olmaz zaten, incelik yok bazı insanlardaAilem arkamda. Boşanalı 5.5 yıl oldu. Çoook mutluyum. Kimseyi sırtımda taşımak zorunda değilim. Bu arada bir de benim yanımda farklı dil konuşuyorlardı sürekli. Acayip gıcık oluyordum.
O geri döner ama sen dönmeOrtada bir sevgili kalmadı. Dayanamadı artık bana ve beklemeye. Herkes kendimiz gibi olsun istiyoruz olmayana katlanamıyoruz. Biri de ben. Anında engelledi sosyal medyadan çıkardı. Artık gönlünce birini bulabilir ailesi de mürüvvetini gördüğü için sevinir.
Sen annen baban değilsin. Onların hayata bakışı, beklentileri farklı, senin farklı. Aşk önemli evet, ama evlilikte aşktan önce gelen şeyler var. Evleniceğin adam nasıl? Kıskanç, baskıcı, kontrolcü, anneci, kolay öfkelenen, sabırsız, ve bencilse koşarak uzaklaş, bu özelliklerin tam tersiyse dört elle sarıl sakın bırakma! Ana baba lafıyla olmaz o işler, seviyor ve güveniyorsan ilişkine sahip çık. Ailende bunu görünce zamanla herşey olur.Bayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?
Yaşadığı yerin siyasi görüşü dolayısıyla insanlar benimsemiyor bu kişileri. Her horoz kendi çöplüğünde öter misali ve horoz ötmeyi seviyorsa işi var anlayacağınız. Ben siyaset konuşmamayı öğrenmiştim konuşmazdım. Ama bu bir baskı yaratmıyor değil.28 sayfayı okuyamıyorum
bana en can alıcı nokta kendisini güneydoğudan başka bir yerde "dışlanmış" hissetmesi geldi
neden öyle hissediyor???
bu soruya cevap verildiyse, cevabı bilen yazabilir mi?
Geç kaldık bunun için.canım aileni dinleme demm ama bende eşimle farklı kültürüz ama cok ıyı anlasıyoruz benımde aılem karsı cıktı basta ama ben dırendım ve annem aılem benden cok sevıyorlar he aılelere gelınce gerektıkce gorusuyorlar gerek yok cok samımı olmalarına onemlı olan benım anlasmm o dengıyı kurucak ıkınız sınız unutma mutlu olmana bak aılenı ıkna et derım guzel sekılde hakkında hayırlısı :)
Yaşadığı yerin siyasi görüşü dolayısıyla insanlar benimsemiyor bu kişileri. Her horoz kendi çöplüğünde öter misali ve horoz ötmeyi seviyorsa işi var anlayacağınız. Ben siyaset konuşmamayı öğrenmiştim konuşmazdım. Ama bu bir baskı yaratmıyor değil.
Yaşadığı yerin siyasi görüşü dolayısıyla insanlar benimsemiyor bu kişileri. Her horoz kendi çöplüğünde öter misali ve horoz ötmeyi seviyorsa işi var anlayacağınız. Ben siyaset konuşmamayı öğrenmiştim konuşmazdım. Ama bu bir baskı yaratmıyor değil.
Bir keresinde böyle polemik yaşamıştım. Bir arkadaşıyla. Çok da yorum yapmamıştı.Bakın siyasi görüş anlamında siz birşeyler söylemeye kalksanız ne olurdu acaba..
En azından yaşanan terör olayları hakkında konuşsanız ne olacak,belkide anında sizi susturmaya çalışacaklar..
Bir keresinde böyle polemik yaşamıştım. Bir arkadaşıyla. Çok da yorum yapmamıştı.
canım aileni dinleme demm ama bende eşimle farklı kültürüz ama cok ıyı anlasıyoruz benımde aılem karsı cıktı basta ama ben dırendım ve annem aılem benden cok sevıyorlar he aılelere gelınce gerektıkce gorusuyorlar gerek yok cok samımı olmalarına onemlı olan benım anlasmm o dengıyı kurucak ıkınız sınız unutma mutlu olmana bak aılenı ıkna et derım guzel sekılde hakkında hayırlısı :)
ben aileni dinleme yazmadım biraz daha anlarak okuyun bence sizNasıl güzel de öğüt veriyorsunuz aileni dinleme nedir Allah aşkına tutumuzu çok yanlış buldum. Aileler eğer karşı çıkıyorsa emin olun bizim görmek istemediklerimizi gördüğü için sizin eşiniz anlayışlı olabilir ama konu sahibinin sevdiği kişi bakalım anlayışlı mı yada ailesi lütfen yorum yaparken sadece yazmak için yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?