- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
Tam ben de size cevap yazıyordum, sonra bunu gördüm. Ben de "canım aileni dinleme demm" i aileni dinleme anladım. Daha okunaklı bir Türkçe ile yazarsanız biz de "anlayarak" okuyabiliriz.ben aileni dinleme yazmadım biraz daha anlarak okuyun bence siz
ok .Tam ben de size cevap yazıyordum, sonra bunu gördüm. Ben de "canım aileni dinleme demm" i aileni dinleme anladım. Daha okunaklı bir Türkçe ile yazarsanız biz de "anlayarak" okuyabiliriz.
Kültürler farklı olunca inanın ki bi yerden sonra kopuyorBayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?
Çok doğru sonuna kadar katılıyorum cevremde bunun örneğini yaşayan o kadar çok arkadaşım var kiFarklı kültürde iki insanın Türkiye gibi bir yerde anlaşması olanaksız. Bu kadar net söylüyorum.
Aksini idda eden varsa gelsin.
Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Aynı şehirde doğmuş büyümüş eğitim almış bir insan. İçinde olmadan anlayamazsınız. Hiç de tuhaf biri değil aslında. Milliyet ile alakalı daha çok.Dislanmis hissediyor? Nasil bir yasam tarzi var ki dislanacak? Bence tuhaf biri.
Aynı şehirde doğmuş büyümüş eğitim almış bir insan. İçinde olmadan anlayamazsınız. Hiç de tuhaf biri değil aslında. Milliyet ile alakalı daha çok.
Özgüven problemi yok.Bu ulkede kim dislanmis ki o dislanacak... Ozguven problemini milliyetine yuklemesin bence.
Ne yani siz dışlanmış hissetmeyecek misiniz başka şehirde?Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Yalnız şunu görüyorum herkes yapmış bir hata. Bende seviyorum aynı zamanda da ne getireceğinden korkuyorum bu yüzden kaldım böyle.Burda çok konular var ailesi istemeyip evlenen sonra burada ne yapabilirim diye yazan... Kalp her zaman doğruyu söylemiyor bu işlerde biraz mantık ve aile rızasını gözetmek lazım
Aslında şehir değildi konu kültürdü.Ne yani siz dışlanmış hissetmeyecek misiniz başka şehirde?
Ilahi ! Birkac sene önce yazdığınız mesaj ile bugün verdiğiniz akıl neden tezat ki ?
Tesadüfen denk geldi eski konunuza baktım uzak şehre gelin gitmissiniz zorluğunu görmüşsünüz ama şu an başkasına verdiğiniz tavsiye kel alaka ?!
Ona da eşi çok mutsuzum desin diye mi ya da istenmeyen gelin olsun diye mi bu öneriyi sunuyorsunuz?
Senin kulturun ne olacak? Neden ortayol aramiyor, senin istegini de gözönüne almıyor?Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
ben aileni dinleme yazmadım biraz daha anlarak okuyun bence siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?