- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
canim benim ya bak burda ne kadar bayan var hepsi aileni dinle diyor, benim durumumda ise ben istenilmeyen gelindim, karsi taraf sana saygi duyuyorsa ve istiyorsa diye extra altini cizdim , herseyin basi saygi cünkü, onlarin seninle bi problemi var mi?
ben ayrilmadim ve sevdigim kisiyi bu sebeplerden terk etmedim, bizim ayrilma sebebimiz farkli, malesef istenmeyen gelindim falan baya skntilar cektim..Sanırım bu korkular yüzünden siz de ayrıldınız ve pişmansınız,fakat o pişmanlık evlilikte de olabilirdi.Şu an uzak olduğunuz için sorunlar gözünüze küçük görünüyor olabilir...
Onların kalıplarına uyduğu sürece, isteklerini yerine getirdiği sürece tabiki isterler. Kim istemez ki böyle bir gelin?
Bu arada sevgilim Diyarbakırlı ve inanılmaz derecede seviyor memleketini.bu aslinda biraz konu sahibinn kisiligi ile de alakali, uyumlu ve herkesle anlasan bir tip midir mesela, ya da herkes benden uzak olsun tarzinda rahat bir kisilik midir, en dogru karari kendisi verecektir umarim..
Güneydogunun en büyük sehri Gaziantep oldugu icin kafalar karisti tabi...Bu arada sevgilim Diyarbakırlı ve inanılmaz derecede seviyor memleketini.
Sessiz sakinimdir. Arkadaşlarım evlenme diyor ezilirsin hiç cevval değilsin ki baş edebilesin diyorlar.bu aslinda biraz konu sahibinn kisiligi ile de alakali, uyumlu ve herkesle anlasan bir tip midir mesela, ya da herkes benden uzak olsun tarzinda rahat bir kisilik midir, en dogru karari kendisi verecektir umarim..
onlar dediğin kimler?Yok sadece beklemek istemiyorlar.
insanlar ne yaptı da katılaştı, ne konularda kararlı oldu?Ilımlıdır aslında benle tanıştıktan sonra insanların ona olan tavrına bakarak katılaştı.
Doğrudur bana göre diyarbakırdı .Güneydogunun en büyük sehri Gaziantep oldugu icin kafalar karisti tabi...
o zaman asla evlenme, aşktan ölsen bile.Sessiz sakinimdir. Arkadaşlarım evlenme diyor ezilirsin hiç cevval değilsin ki baş edebilesin diyorlar.
İnsanlar şivesini farkedip adres vermedi. Nerelisin diye sorduktan sonra.onlar dediğin kimler?
insanlar ne yaptı da katılaştı, ne konularda kararlı oldu?
Ya sen orada ne kadar katılaşacaksın?Ilımlıdır aslında benle tanıştıktan sonra insanların ona olan tavrına bakarak katılaştı.
Ilımlıdır aslında benle tanıştıktan sonra insanların ona olan tavrına bakarak katılaştı.
Ya sen orada ne kadar katılaşacaksın?
Bunun ne kadarını hoşgörüyle karşılayacak.Onlar sana karşı değil ve rahatlar.Çünki onlar belki koloni,fakat sen onlara karşı tek olacaksın.Ben marmara bölgesindeyim.Burada bir aile demeyeyim sülale var.Ne kadar rahat yetişmiş,okullarda okumuş,annesinin gözbebeği kız onlara gelin olduysa,hepsini kediye dönüştürdüler.Nasıl yaptılar bilmiyorum.Çünki kendileri de memnun görünüyor durumdan.
Evin önüne satıcı gelirse terlik vs alabiliyorlar,ona bile tavır yapılıyor.
Kv almalıymış.
Çarşı pazar tek başına asla yok.Eş arabayla götürür,başında bekler izbandut gibi,geri eve bırakır.Aynı olursun demiyorum,ama burada bile böyleyse annenin korktuğu başına gelebilir...
hmm.İnsanlar şivesini farkedip adres vermedi. Nerelisin diye sorduktan sonra.
Sessiz sakinimdir. Arkadaşlarım evlenme diyor ezilirsin hiç cevval değilsin ki baş edebilesin diyorlar.
Ailesi kendi halinde insanlar gibi.
Aldıklarıma hiç karışmaz cimri hiç değil. Ailesi onu dinler fikri hep önemlidir onlar için. Siyasi görüşü özgürlükçü olmaktan yana güneydoğunun solcusu. Ailesi evli çocuklarının hayatına karışmıyor ama gelinleri yok. Aile kalabalık 8 kardeşler.hmm.
bu sürekli olan bir şey değildir.
öyle olsa Türkiye'nin her ilinden dışlanırlardı.
siyasi görüşü nedir?
mesela çok eşlilik var mı, kalabalık aile mi?
ailesi baskın mı? ailesinden izinsiz bülbyük kararlar alabilir mi?
aileyle tanıştın. özel hayat anlayışları nasıl?
hep beraber yer, içer, vakit geçiririz düşüncesi mi hakim?
bir de bence en önemli mevzu;
maaş kartın onda mı duracak, sende mi?
cimri mi? her aldığına karışır mı?
tanıyabildin mi yani,
Demekki ailebiz gormus biseyler. Sizin yerinizde olsam ailemi dinlerdim. Hem siz onun memnleketine adapte olabilecekmisiniz?Sebep çok ararsanız. Tanıştı ama ailem tanıştığına pek memnun olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?