köprüden önce son çıkış

bekarsınız galiba

bence iyi insan olmakla alakali muhattaplarin iyi insansa yoluna devam et, bir sivasli ve bir anteplinin anlasamamasi ne demek ya, hepsi anadolu insani sonucta. o zaman kimse baska sehirlerden evlenmesin?

siz o kadar söylediginiz icin nefret ediyor olmasin oO
Evlendiği kişinin ve ailesinin yaşattıkları yüzünden malesef.. Keşke ailemiz onaylamadigi halde çok mutlu olsaydı..Ki mutlu olmaları için annem kadın başına evinin bütün eşyalarını aldı çocuğa iş buldu yetmedi kredi çekip altına araba çekti çocuğun iş yeri uzak diye ehliyetini de aldı hatta..
Ama karşı taraf son anda bile gurursuzluga insanlık insanlık dışı hareketlerine devam etti kardeşime 1 gelinlik almışlardı onu bile aldı memleketine donerken yetmedi buzdolabına koyduğu malzemeleri dahi almiş şaka gibi dimi arabayı almış ama : )

O yüzden lütfen ailenizi dinleyin kızlar hata yapmayın aileniz kötülüğünüzu istemez..
momo25

Ülkemizin her ama her karışında pekala yaşanır,ama huzur varsa.Karşı aile bu evliliğe razıysa tamammıdır herşey?
Bizim, iyi bari evlen sevdiğinle dememiz,kerdeşimin eşinin mutluluğana garantimidir?
Evlilikte insanı kültür farklılığı kadar zorlayan ne var acaba?
Ailemle yaşadığım yerden bir saatlik mesafeye evlendim,babamın,kızım o işler sizin sandığınız gibi değil,evden eve bile kültür ve alışkanlıklar değişir deyişini ondan sonra anladım,ki gayet anlayışlı ve hoşgörülü bir insanımdır.

o kanaate nerden vardiniz?
takındığınız rahat tavırdan ayrıca bi sonraki mesajınıza cevaben şunu demek istiyorum farklı şehir mevzusu değil burdaki asıl mevzu ailesinin onay vermemesi ailenin onay vermediği çoğu evlilik mutsuz sonuçlanıyor ailesi yanında olsa çocukta orda da yaşarız burdada önemli değil dese dediğinizde haklısınız lakin çocuk benim memleketimde yaşayacağız diyip kestirip atıyor kızın aileside destekçi değil daralıp bunaldığında bu kız napacak illaki daralacak tek başına bin pişman olacak sonra

cok büyük gecmis olsun, ben erkek tarafi sandim sizi, dilerim bundan sonraki hayatinda kizkardesiniz cok mutlu olur...

ailenin neden onay vermedigi de önemli bir mevzu, hayatindaki kisi ve ailesi iyi sorun sadece uzakliksa bence cok fazla büyütlüyor kültür catismasi sonucta birbirinden cok farkli iki sehirden bahsetmiyoruz..

bence iyi insan olmakla alakali muhattaplarin iyi insansa yoluna devam et, bir sivasli ve bir anteplinin anlasamamasi ne demek ya, hepsi anadolu insani sonucta. o zaman kimse baska sehirlerden evlenmesin?
Anneden ala iyiliğimi düşünen mi olur,böyleyken, evliyken onun bile mudahalesini kabul etmem.Evlilik çok başka bir şey,evlen de tekrar konuşalım bu mevzuyu

benzer seyleri yasadim aile onayi önemli ama ne icin onay vermedigi de önemli. ve bi de sunu merak ediyorum konu sahibi aydinlatirsa iyi olur, onun memleketinde yasamak olayi yeni mi cikmis? yoksa cocuk bastan beri bu tavri mi takinmis..

Anneden ala iyiliğimi düşünen mi olur,böyleyken, evliyken onun bile mudahalesini kabul etmem.Evlilik çok başka bir şey,evlen de tekrar konuşalım bu mevzuyu

canim, benim evlilik ile ilgili tecrübem olmadigi kanaatine varmaniz bana garip geliyor, simdi sizle tam ayni düsünmüyorum diye ben bekar miyim yani neyse kendimizi konusmayalim konuyu dagitmayalim.

Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Kendi kulturunu sana dayatacak hazir ol..
Ayrica ailen yapamazsin diyorsa yapamazsin.
Sen kendi kulturunden uzak kalinca dislanmis hissetmiyecek misin. Ne ilginc kafa yapisi bu boyle. Maalesef sevgilin su an icin sana saygi duyuyor olabilir ancak ileride kendi kulturune uymayan her halini elestirecek.

Evdeki insanlar benim yüzünden çok mutsuz. Sevgilimde mutsuz bende. Çünkü sonuç yok. Nasıl kaybederim diyorum , benim kurduğum hayaller in kahramanı başkası olmasın istiyorum.

Aşk için herşeye değer , ben bunun üstesinden gelirim bu güç bende var diyorsan peşinden gitt ne diyim...

benzer seyleri yasadim aile onayi önemli ama ne icin onay vermedigi de önemli. ve bi de sunu merak ediyorum konu sahibi aydinlatirsa iyi olur, onun memleketinde yasamak olayi yeni mi cikmis? yoksa cocuk bastan beri bu tavri mi takinmis..

aynı şeyleri yaşadığınıza göre siz daha iyi akıl verirsiniz gibime geliyor ama siz evlenin diyorsunuz sizinle aynı şeyleri yaşasın istiyorsunuz peki şu anda evli ve mutlumusunuz merak ettim baştan ya da sonradan söylemiş ne farkeder evli değiller vazgeçebilir neden onay vermediğini söylemiş annesi uzak yer zor olur kimin yok kimsen yok demiş ki haklıda gurbette olanlar bilir bu durumu

Çalışmaz kesinlikle. Kalıplara da sokmaya çalışmaz.
Su an iyimserligine hayran kaldim inan. Kaliplara somayacak insan kendi kulturune bu kadar bagimli yasamaz. Resmen baska yerde yapamiyor adam. Uyumsuz. Seni de o kaliplara sokmaya calisacak. Adimi yaz bir kenara.. Maybe soylemisti dersin.

Kesinlikle hak veriyorum ben aynı şehirdeyim ailem ve onun ailesiyle ama kültürlerimiz çok farklı biri batı biri Doğu ve eşim şu anda çok değişti sürekli beni doğu kalıbına sokmaya çalışıyor ve daha 3 aylık evliyim her gün kavga gürültü olmuyor uyuşamadık ve ıyışamayacağoz eşim ailesinin ağzına bakıyor çünkü.. bence daha sevgiliyken dön derim

Su an iyimserligine hayran kaldim inan. Kaliplara somayacak insan kendi kulturune bu kadar bagimli yasamaz. Resmen baska yerde yapamiyor adam. Uyumsuz. Seni de o kaliplara sokmaya calisacak. Adimi yaz bir kenara.. Maybe soylemisti dersin.
Doğru söylüyor benim eşimde öyle görünüyordu ama baya baya sokmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…