Olan bitenden bahsediyorum onu da karalayamam. Neden dinliyor çünkü doğru şeyleri söylüyor. Yıllarca babası gurbetteyken ailesinin yanındaymış.
Evet güzel bir yer. Bende severim amedi ve de dört yıl orda yaşadım.Anaaaa bizde eşimin görevinden dolayı burdayız. Buralar çok güzel(merkez) Doğma büyüme İstanbulluyum. Okuluda orda okudum. Ama buraya bayılıyoruz. Yani muhtemelen gelsen sende seversin. Ama şöyle bi durum var; burda aileler çok kalabalık. O kadar ki 2+1 daire yapılmıyo. Yada biz bulamadık. Muhtemelen senin erkek arkadaşınında öyledir. Geldiğinde sürekli bi misafir ağırlama durumunda kalırsın. Bide gerçekten ailen onaylamıyosa mutlaka altında bişey vardır. Bi his vardır. Tekrar gözden geçir derim.
PekiHmmmmmm. En doğruyu o biliyor yani ? Şuanda da böyle düşünüyor olmalı. "Ailemiz için en doğru kararı ben alabilirim, en doğrusu bu, raprap buraya gelecek yoksa bu iş olmaz, çünkü doğru bu, çünkü tek doğru benim" diyor sevgiliniz..
Bence benzin döküp, yakın kendinizi daha iyi...
seni mutlu etse şimdiye kadar ederdi. soğumazdın.Benim sevgilim büyük olan. Bir kere geri dönüşü oldu ama artık olmaz . Yaşanmışlıklar var seviyorum da ama bazı sorunları çözemiyorum. O ise evlenelim herkes görecek ne kadar mutlu olduğumuzu diyor. Beni mutsuz etmedi de.
zaten başta dediğim gibi onda sevgi değil mantık ağır basıyor.Zaman geçiyor evlenelim modunda sömestr tatili diyor. Ben nasıl nişanlanıyım bu kafayla .
babası varken ailesini omuzlaması, onun sözünün geçmesi, her söylediğinin -nedense- hep doğru olması bencilliğinin nedenini açıklıyor.
Olan bitenden bahsediyorum onu da karalayamam. Neden dinliyor çünkü doğru şeyleri söylüyor. Yıllarca babası gurbetteyken ailesinin yanındaymış.
Bu arada sevgilim Diyarbakırlı ve inanılmaz derecede seviyor memleketini.
Ezik kendine guvensiz bir adam.Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
H
evet herşey farklı ırk mezhep siyasi görüş değerler. İpe un mu seriyormuşum ben? Ama saygıyla aşacağımızı düşündük birbirimize hiç karşmadık.
aynen 21 sayfadir yaziliyor... Gerci cogumuza cevap bile verilmedi...Annesi bu kadar dil dökmemiştir...
Çok iyi niyetlisiniz hanımlar.
yahu soğumuşsun.Bu sevgi çok kötü bir illet. Ayrıl diyorsunuz ya kıyamıyorum gözümün önüne geliyor davranışları filan.
Evet mantığm ikna olmuyor.yahu soğumuşsun.
1 senede sadece 3 kez görüşmüşsünüz mesafe bahanesiyle.
sen başkasını bulamam korkusuyla onu bırakmıyorsun gibi geldi bana.
sevgin çok olsa evlenmiştin ama mantığın ikna olmuyor belli ki.
Bu kadar sevemem belki de birini pişman olurum.Evet mantığm ikna olmuyor.
Bu kısmı anlamadımAyrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor.
Aileyle birlikte değil kendi evimiz olacak.Bu kısmı anlamadım
Bu sevgi çok kötü bir illet. Ayrıl diyorsunuz ya kıyamıyorum gözümün önüne geliyor davranışları filan.
Demek ki ben göremiyorum. Bana kıyamadığını düşünürüm hep.Ama o size kıyabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?