Yarin bir gun bunla evlendikten sonra bosanirsan bu adam senden nafaka da alir. Ben sana soyleyim. Sacma salak bir adam , manyak bir aile. Arkanda dursa yine katlan derim de bu adamdan da bir cacik olmaz.
Bizim durum da sizin gibiydi. Tek fark esim hep yanimdaydi bu surecte. Yoksa simdiye coktan kapiya koymustum

Babamin 4 tane evi var. Biz 4 kardesiz. Her biri birimizin olacak sekilde almisti. Yeni evliydik o zaman esimle. Babam evin birini size vereyim. Oturun ya da satin istediginizi alin demisti. Kv kp ellerini tasin altina koymadilar. Varsa yoksa zavalli babam kostu. Ben de kabul etmedim. Asla istemedim. Olmeden miras mi bolusulur. Gerek yok. Kirani almaya devam et dedim kapattim konuyu.
2 dugunum oldu. Benim memleketimde takilan takilari babam eksiksiz elime verdi. Esim tarafinda takilanlarin 1 kurusunu goremedik. Kacirdilar bizden. Hala kac para kac altin verildi bilmeyiz. Ben de o sinirle babama verdim memleketteki dugunde tum takilanlari. Babam kurban oldugum 1 kurusunu ellememis. :) Kizima dogum yaptigimda kendi altiniyla birlikte zorla verdi elime takilanlari.
Esim hala soyler. Babamin bana yapmadigi babaligi senin baban yapti diye. Kp hem yardim etmedi hem de her firsatta bizden para aldi. En son akillandi kocam kisisi de artik yedirmiyor.

Babam esimin evlenmeden once ev almak icin cektigi kredi icin bile 20 25 bin para verip yapilandirmisti. Maksat evladim zorlanmasin. Cabuk bitsin, az odesin diye. Hic sevmez babam kv kp i. Yardim etmedikleri ve ustune bizden gecinmeye calistiklari icin. Hala bana kizim sakin onlar yuzunden kocanla kotu olma der. Uyarir hep. Esinin kalbini kirma diye. Esimi apayri sever. Oglum der yani hep. Babalik yapar.
Bu kiz babalari niye boyle ya

Canim babam. Tirnagi olamaz kimse onun. Ozledim he. Yaza kadar goremeyecegim ozlemim kabardi

Uzun yazmisim amma da :) Velhasil bunla evlenme. Ver eline yuzugu. O evde de pasalar gibi tek basina yasa. Valla sana erkek cok :) nisanlin bu asalakligiyla kiz miz bulamaz daha