HayırEvli misiniz?
İlişkiniz mi var?
öyle bir izlenim mi verdim, niçin bu sorularİlişkiniz mi var?
Bilemiyorum ama ne olduysa karşılıklı da bu durum. Ancak en son denememizde baya kötü sonuçlanmıştı.Takıntı mi oldu acaba?
Yani bir maniniz yoksa bence sütten diliniz tam yanmamış yakın bence azcık.öyle bir izlenim mi verdim, niçin bu sorular
Bilemiyorum ama ne olduysa karşılıklı da bu durum. Ancak en son denememizde baya kötü sonuçlanmıştı.
İkimiz de kabul ediyorduk genelde. Ama gelen %70 o oluyor. Olabilir belki de bilemiyorumTaraflardan biri baskası ile yuzugu takacak.
Bu genelde hep gelen taraf oluyor adım atan yanı.
Hayatına bodoslama dalan.
Her geldıgınde kabul eden oyle dımdızlak kalıp sonunda cok aglayacak.
Bu sekilde son bulacak bu ılıskı.
Profil fotoğrafınızda ultrason resmi var gibi, Anneler kulubündeymişsiniz bir deöyle bir izlenim mi verdim, niçin bu sorular
Giden de o olur.İkimiz de kabul ediyorduk genelde. Ama gelen %70 o oluyor. Olabilir belki de bilemiyorum
Ben de bu şekilde gözlemledim. Bu tip ilişkiler hep böyle sonlanıyorTaraflardan biri baskası ile yuzugu takacak.
Bu genelde hep gelen taraf oluyor adım atan yanı.
Hayatına bodoslama dalan.
Her geldıgınde kabul eden oyle dımdızlak kalıp sonunda cok aglayacak.
Bu sekilde son bulacak bu ılıskı.
Yakalandı opppsssProfil fotoğrafınızda ultrason resmi var gibi, Anneler kulubündeymişsiniz bir de
Evet birebir aynı durumYaaa benim durumum.
Ben hiç öyle ilişkilerine zamk gibi yapışan biri değilimdir. Vadesi dolan ilişkilerimde hep ben yaparım ayrılık konuşmalarını.
Ama 3 yıllık eski sevgilimle tekrar başlayip duruyorum. Araya reklam alsak da yine de bir şekilde yolları aşıp bir araya geliyoruz,kopamiyoruz.
Bunun başkasını bulamamakla falan da hiç ilgisi yok, bizim durumumuzda.
Huy desen birbirimizin zittiyiz, mesafe desen iki bin kilometre, ortak dil desen yok,din desen zaten yok. Şu koca dünyada tek ortak noktamız mangal sevmemiz
Konuyu takipteyim
Belki gece gece canı sıkılmıştır görmemiş gibi yapalımYakalandı opppsss
Bu ask falan degıl, ıkı tarafta ya yeni birilerini bulamıyor ya da buldukları umdukları sekılde cıkmıyor.Ben de bu şekilde gözlemledim. Bu tip ilişkiler hep böyle sonlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?