Kopyala Yapıştır Yaparken En Son Ne Kaldı?

Alican Yücesoy küçük kadınlardaki arminin sevgilisimiş bir röportajında söylemiş bende googledan arattım meraktankaydirigubbakcemile3

bana doğru dürüst bağırmadı bile,bu kalmıs bı arkadas yazmısda

Cok iyi olur aslinda. :82:
Kendi sac rengin harikaymis... Bayiliyorum dogal kizil saca.
Benim koyu renk sac sevdam var asil... Kendi saclarim acik kumral iki senedir siyaha boyuyorum. Ama artik biraktim boyamayi hem yasim genc hem de boya saclarimi bozmaya basladi. Eski saclarim ne güzeldi halbuki, bukle bukle, dogal balyajli. Boyayi asil birakma sebebim de annemin dogal sac rengimi özlemesi. Tutturdu boyama artik kendi sac rengin ne güzeldi diye. Hakli aslinda... Her sac rengi güzeldir dogal oldugu müddetce. Ayrica dogal sactaki parlaklik, canlilik hic bir boyada yok. Ha diyorsaniz ben sIkIlIyorum, degisiklik isterim saclarimda, o zaman dogal yöntemleri deneyin. Baslik actim, tarifler paylastim orada. Tabi sacimda boya oldugu icin hic birini deneyemedim o ayri. Kesimle de degisiklik yapabilirsiniz. Katli kesim, kahkül vesaire. En azindan tamamini boyamayin. Balyaj attirin, uclarini boyayin vs. Yarim elma balyaj ve krepe balyaj güzel mesala, hem dogal duruyor.
Ben bundan sonra boyamayacagim. Son olarak siyahlari acacagim o kadar. O da iki renk olmamak icin zaten. Yari kumral yari siyah pek hos olmuyor. Ondan sonra boya moya yok. En iyisi beyazlayana kadar boyamamak...

Oha. :44:

Zavallı Değil Haysiyet Olanı, İçinde Yüce Şahsiyet Olanı, Görünce Gözüm Aşkla Yok Olanı, Coşasım Geliyor.. (SERDAR ORTAÇ)

En son bunu kopyalamıştım

Elini tutsam,
Dünyanin öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
Bekle desem,
Dünyanın bir ucunda beni bekler misin?
Denizimde firtinalar çıktığında limanım olur musun?
Karanlık bastırdığında deniz fenerim,
Hava açtığında yıldızlarım olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…