Kopyala Yapıştır Yaparken En Son Ne Kaldı?

Bu akşam çok efkarlıyım
Kalbim neden kan ağlıyor
Bunu bir bilsen sevgilim
Güneş solgun gündüz gece
İçimde sen bir bilmece
Izdırabı heceliyor
Sensiz yalnız sensiz içim
Gözyaşlarım yağmur gibi
Yanağımı ıslatıyor
Kollarım bekliyor seni
Öpsem ellerini
Yine de sana hasretim

Dudaklarımda bir ateş
Avuçlarımda alevsin
İlahımsın sevgilimsin
Sen benim her şeyimsin

Hayatım anlamsız şimdi
Sendin bana neşe veren
Seviyorum sevdim
Sen benim sıcak güneşim
Güzel tatlı tek eşimdin
Kara sevdam sevgilimdin
Unutamam asla seni
Her gün arıyorum yasla seni
Ne olursun dön bana
Kollarım bekliyor seni
Öpsem ellerini
Yinede sana hasretim

Dudaklarımda bir ateş
Avuçlarımda alevsin
İlahımsın sevgilimsin
Sen benim her şeyimsin

şarkı sözü kalmış

Mesaj (Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !): kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile

BDP'denson dakikaaçıklaması: Kılıçdaroğlu'na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!

- BDP'den yeni açıklama: Kılıçdaroğlu'nun boykot edeceğini bilseydikseçimittifakı yapardık.

-CHPreferandumun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne gidecekmiş. "Bizim başkan oy veremedi sayılmaz" diyolarmış..

- Kemalin dediğini yap yaptığını yapma :)

bi arkadaşıma yollmıştım az önce :)

T E S L İ M A T : Sipariş tarihinden itibaren azami 30 gündür. Sipariş tarihi, peşin ödemenin yapıldığı tarihtir.

T E K L İ F G E Ç E R L İ L İ K S Ü R E S İ : İşbu teklif ( 7 ) gün süre ile geçerlidir.

N O T : - Cam temini ve montajı tarafımızdan yapılmadığı taktirde kesin kabul işlemleri doğrama montajını müteakip ve cam montajından önce yapılır. Cam montajında çıkabilecek her türlü hasar ve kanat ayarsızlıklarından şirketimiz sorumlu değildir.
- Bu metinde yazılı olmayan hususlarda " Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Teknik ve İdari Şartnameleri" geçerlidir.

- Teklifimizin uygun karşılanacağını ümit eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

fiyat teklifim çıkıyor ...

2010-2011 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Kayıt Yenileme Tarihi---------------29 Kasım 2010 - 21 Aralık 2010
Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi------22 - 23 - 24 Aralık 2010

kafayı aöf'le bozmuşumkaydirigubbakcemile3
bu kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…