Kopyala Yapıştır Yaparken En Son Ne Kaldı?

-ilgisiz gozukurum ama yatar kalkar seni dusunurum. belki bunu bilemez yada hissedemezsin. ama ben bilmek ve hissetmek isterim. ilgi beklerim. uzerime dusmeni beklerim.

-sakin yalan soyleme!nefret ediyorum bundan. dogruyu soyle, ne olacaksa olsun... ama ben dengesizim... dogruyu soylesen bile bir kusur bulurum sende.. dogruyu soyledigin icin mesela.. keski yalan soyleseydin ! en azindan ben bunun yalan oldugunu ogreninceye kadar problem yoktu... ben yine saf ve sen yine dunyanin en mutlu kadiniydin...

yengeç burcu özelliklerini onaylıyordum da bunlar kalmış :)

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin: Sen bilirsin

bu kalmış en son bende

Ben Tarkanla cocuk getirdim ve hayallerim gercek oldu

ece hn da baş

bu kalmış ne dedikodusu yazıyorsam artık

Salih bomba yaa , messi geliyoe messi

yanlış yere yazmıştım sabah , bu kalmış

benim tek avantajım tatlıdan nefret etmem
bu nereye yazdım acaba bu kalmış :)

Gitme'' !.Yüreğim yokluğunu kaldıramayacak kadar yorgun...Bir nefes uzağımda olmana dayanamazken...Bir ömür benden uzağa gitme...''Susma'' !.Anlamını yitirmesin kelimeler....Bir tek sözüne şu gönlüme yeniden bahar gelir...''Etme'' !.Gözleri...ni,gözlerimden çekip...Bir bilinmezliğe sevdamı mahkum etme...''Uzat'' !.Elinden zehri bile şerbet sayar içer yüreğim...Sensiz bu dünya cennet olsa neyleyim...''Gel'' !.Herşeye hazır bu yürek seninle..Bir sabah gün ışığı gibi doğ yüreğime...Sana son sözüm hadi aç yüreğini.....!**....

Bende de bu kalmis))

AD SOYAD:
T.C. NO:

Bende de bu kalmış sınav sorularından sanırım
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…