Kopyala Yapıştır Yaparken En Son Ne Kaldı?

The Clubhouse

ben ne kaldığını hatırlamıyordum bile. konuyu görünce yazım kutucuğuna sağ tıkladım "yapıştır" çıkacakmı diye, çıktı yapıştırdım bu imiş

"İnsanlar tek başına olmanın, sizi yalnız yaptığını düşünür ben buna katılmıyorum. Çevrenizin yanlış insanlarla dolu olması dünyadaki en büyük yalnızlıktır." Kim Culbertson

Her 'Cuma' bir huzur, Her sabah yeni bir umuttur.!
Huzurunuz ve Umudunuz daim, Dualarınız kabûl olsun!

This will install PlayerLiteHJ 1.0.1.1.LHJ on your computer.

It is recommended that you close all other applications before continuing.

Click Next to continue, or Cancel to exit Setup.

Bunu kopyalamışım ama haberim bile yok

SENİ ÇOK SEVİYORUM

Yuhh be çocuğa bu nu bile kopya la ypstr yapiom hep klavye m yuzunden

Sen ''Anaç Kadın'' çıktın!
Hani arkadaşı hasta olduğunda yardımına koşan, ders notlarını paylaşmaktan hiç ama hiç çekinmeyen, herkesin doğum gününü hep ilk hatırlayan tipler vardır ya, ha işte sen tam olarak onlardansın! Öylesine temiz bir kalbin var ki, iyiliğin karşısında herkesin içi gidiyor bilesin. Etrafındakileri mutlu ettikçe, sen de mutlu oluyorsun. Yalnız şunu da unutma: Her şeye yetişmen de, herkesi memnun etmen de mümkün değil. Böyle durumlarda o tatlı canını sakın ama sakın sıkma!

Test sonucu kopyalamıştım:))

Her şeyi geçtim ama, iyi niyetimin sonucunda haketmediğim hareketleri görmeyi kattiyen geçemem!
söz paylaşmıştım en son o kalmış

Ölüler yaşayanlardan daha çok çiçek alır, çünkü pişmanlık minnetten çok daha güçlüdür

çok beğendim ben. Yalnız var ya o İspanyol profesör 2 gün önce doğumun sinyalini almış olmalı, ona rağmen 12 gün sonrasına sezeryan günü vermiş, aslında istememiş sezeryan olsun
Bi arkadaşıma göndermiştim

Sizin var
15 puan üzerinden 9. Sen bir dünya gezginisin.
Büyük iş. Uçan renklerle bu sınava hakimsiniz. Belki de birçok başkenti zaten ziyaret etmişsinizdir. Zaman zaman kişide ve zaman zaman da atlasla. Arkadaşlarınız böyle etkileyici bir deneyim ve bilgi zenginliğiyle yarışabilecekler mi? Onlara bu sınavı gönderin ve onlara meydan okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…