Kopyala Yapıştır Yaparken En Son Ne Kaldı?

Sana gitme demeyeceğim.
Üşüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar.
Yanımda kal.

Ztn gercek ask olsa bitmezdi emin ol...

Bu kalmis. :)

Birine verdim çevirmedi o da birine vermiş oda bir başka birine derken sonun da bir çeviren olmuş
Ve bunlar ben sizi ararken olduğu için sizi boş yere rahatsız etmiş oldum
İlginiz için teşekkür ederim :)

Hahaha bu kalmış

aile hayatında ve sosyal hayatta ortaya çıkacak stresin, sıkıntının ve endişenin en kısa sürede son bulacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına tabir edilir. Aynı zamanda, boş hurafelerden ve batıl düşüncelerden sakınıp Allah’a sığınmaya ve bilim ve akıl yolundan gitmeye delalet edilir.

Öleceğiz bir gün gömecekler. Birkaç gün övecekler sonra kalan malını bölecekler. Hatta memnun kalmayıp üstüne bir de sövecekler.
Bu kalmış

Kontrakt na miłość - Niespodzianka dla Zeynep od Ojca
Bu kalmış

bu kaldı tabi youtube mp3 dönüştürücü için ama dönüştürmedi hakları korunuyormuş videonun

"Hz"EYÜP dermansiz kaldi
"imdat" demedi...
"Hz" YUSUF karanliga düstü
eyvah! demedi,...
"Hz" IBRAHIM atese düstu
yandim demedi...
"Hz" HAMZA kaninin yudumlanmasina"" feryat etmedi....
"Hz" BILAL kayalarin altinda kaldi" "ezildim" demedi...
UNUTMA SIKINTI DERT TASA SEViLEN KULDAN BASKASINA INMEDI... Rabbim dilimizden sükrü..
kalbimizden imani" eksik etmesin..HAYIRLI CUMALAR. ..

Bildiğin cuma mesajı kalmış yahu

mevsimi sinek, böcek dönemi. Her yerde onlara rastlamamız olağan. Bizi ısırmamaları için koruyucu önlemler alabileceğimiz gibi ısırmaları halinde de doğal tedavi yöntemlerini uygulayabiliriz. İlaçlatmaktan ise sadece sinek ve böceklere değil, doğadaki tüm canlılara ve insanlara zarar verdiği için lütfen kaçının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…