• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kopyala Yapıştır

Size öyle geliyor olabilir mi? Bilemedim ailenin size tepki gösterdiği pantolon tunik Diğer geline kaynana tarafından alınıyor. Ben anlayamadım bu konuda eksik bişeyler var yada fazla bişeyler..
Eltilerimi kafaya taksam şuan hastaneliktim 7 tane var... umurlarımda değiller... ben onların umurundamıyım hiç bilmiyorum...
7 elti mi maşallah ya hangi birine kafaya takacaksin umrunda olursun. boşver ya hee de geç eltilerle:)

ne zararı var ki size?
tarzınızı beğeniyor, takip ediyor, ben olsam mutlu olurdum zevklerim beğeniliyor diye,
sonuçta birlikte gezmeye giderken ikiz gibi tıpatıp aynısını giymediği sürece aynı telefon, aynı koltuk, aynı tarz giysi bunlar takılacak şeyler değiller, zaten sokakta kadınların yüzde 90 ı pantolon giyiyor :olamaz:
degilmi bende bayılıyorum pantolonlara.. uzun etek giyen biri görsem çok mutlu olucam ya:D

ne zararı var ki size?
tarzınızı beğeniyor, takip ediyor, ben olsam mutlu olurdum zevklerim beğeniliyor diye,
sonuçta birlikte gezmeye giderken ikiz gibi tıpatıp aynısını giymediği sürece aynı telefon, aynı koltuk, aynı tarz giysi bunlar takılacak şeyler değiller, zaten sokakta kadınların yüzde 90 ı pantolon giyiyor :olamaz:
benim feracemin ve ayakkabimin aynisini.aldi aa sendemi aldin hic gormedm dedi. ve yanimda gayet ikizim gibi giydi.

Size öyle geliyor olabilir mi? Bilemedim ailenin size tepki gösterdiği pantolon tunik Diğer geline kaynana tarafından alınıyor. Ben anlayamadım bu konuda eksik bişeyler var yada fazla bişeyler..
Eltilerimi kafaya taksam şuan hastaneliktim 7 tane var... umurlarımda değiller... ben onların umurundamıyım hiç bilmiyorum...
konudaki eksik seyi soylim kaynanama yaranmak icin binbir takla atio eltim. ben ise calisiyorum ve mesafeli gorusuyorum

benim feracemin ve ayakkabimin aynisini.aldi aa sendemi aldin hic gormedm dedi. ve yanimda gayet ikizim gibi giydi.

o zaman tek çözüm: sizinle tıpatıp aynı giyindiğinde onunla dışarı çıkmayın, gerekçe olarak da bu ne böyle ikiz gibi olmuşuz, çok rahatsız oldum diyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar
benim eltim sürekli benim yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyor eşimle nişanladığımdan beri. mesela ben evlendikten sonra benim koltuk takımının renginden koltuk aldı. benim yatak odamın aynısını aldı. Ben hangi renk elbise alsam bir sonraki gün aynı renkte elbise almaya çalışıyor. geçenlerde telefonum bozulduğu için telefon aldım. bugün oda kendi telefonuna kap almış. ben normalde pantolon tunik giyerim ve eşimin ailesi sürekli beni uyarırdı giyme diye. ben karışılmasına izin vermez ve giyerdim. kaynanam eltime tunik ve pantolon almış. dün pantolonla kalktı namaz kaldı. sürekli aynı şeyleri yapmaya çalışan insanla mücadele edip onun seviyesine düşmek istemiyorum.
ne yapmam gerekiyor ona karşı?
Benim kızımın adı Miray eltimlerde ogullarının adını Giray koydular daha sayayım mı:)

Haha. Evet benim x diyen? Eee?
Nedir olayin yani ?
Kardes isin gucun yok galiba bugun?
Universite mantigidir X, Y, Z.
Sen kacirdin galiba orayi.
ünv mi ne bölümü okudun sen? X Y Z renk bölümü mü okudun?
valla banada öğret de X Y Z rengi bileyim:D

Cok cirkin ve cok pahali bir kiyafetin cakmasini bul. Bir kac gun giy falan markadan aldim de. O da kostura kostura alinca "ahhahh tahmin ediyordum bu sacma seye bu kadar para verecegini" diye dalgani gec ;)

Back
X