- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 45
- Konu Sahibi biricik mericik
-
En son ne zaman ortamindan birinin bişey i sana dokunduğunda gözlerin kocaman açılıp noluyoo bee oldun? Böyle şeyler herkesin başına gelebilecek yanlış anlamadan çok daha öte. Hesabini sorsun savunmayi o adam yapsin yapabiliyorsa..kurumsal firma diye sineye çekmek olmaz sapık heryerde sapik ve bugun ona yarın bizeAy hayır canım nereye imza atıyorsunuz. Kurumsal şirket yıllarca aynı yerde yaşıyorlar. Yanılma payı ile yanılmama payı aynı oranda eşikten ne akla hizmet gidip hesap sorsun. Belki elinde birşey vardı belki cebinde birşey vardı ne bileyim.
Of ben de kendi kendimi taciz ettirdim ya şimdi konuyu okuyunca yine yüzüm kızardı. Hastanede çalışıyorum. Laboratuvardan çıkarken kapının önünde duran adamla kapının arasından geçmeye çalışırken adamda birileriyle konuşurken böyle nasıl anlatayım hani bir yerden geçerken kıvrılırsınız ya. Böyle kıvrak hareketlerle o aradan geçmeye çalışırsınız. Neyse ben o hareketleri yaptım tam geçtim derken adam gayet masumane hafif kenara çekileyim derken benim son adımımı attığım yere gelmiş oldu. Eğer yerinde kalsaydı ben onu atlayıp bir adım ötesine geçmiş olacaktım. Ama bir adım geri gittiği için tam önünde popom tam olarak ona değecek şekilde zank diye durdumhemen hareket edemedim çünkü bahsettiğim kıvrılma hareketlerini ani yapınca son adımda ayaklarımı yere basmam gerekti. Of anlatamadım ama amazon kadını olası geliyor insanın valla nefret ettim erkeklerden de bedenlerinden de.
Ya abet yaa çok şekersin neyse bundan sonra daha sakin olursun yetişmeye ugrasmazsin ve kadın olsun erkek olsun yol vermelerini rica et alışkanlık olsun. Yüzün kizarmasin canım birazda biz erkekleri taciz edelim:)ayy şaka yaptim heeOf ben de kendi kendimi taciz ettirdim ya şimdi konuyu okuyunca yine yüzüm kızardı. Hastanede çalışıyorum. Laboratuvardan çıkarken kapının önünde duran adamla kapının arasından geçmeye çalışırken adamda birileriyle konuşurken böyle nasıl anlatayım hani bir yerden geçerken kıvrılırsınız ya. Böyle kıvrak hareketlerle o aradan geçmeye çalışırsınız. Neyse ben o hareketleri yaptım tam geçtim derken adam gayet masumane hafif kenara çekileyim derken benim son adımımı attığım yere gelmiş oldu. Eğer yerinde kalsaydı ben onu atlayıp bir adım ötesine geçmiş olacaktım. Ama bir adım geri gittiği için tam önünde popom tam olarak ona değecek şekilde zank diye durdumhemen hareket edemedim çünkü bahsettiğim kıvrılma hareketlerini ani yapınca son adımda ayaklarımı yere basmam gerekti. Of anlatamadım ama amazon kadını olası geliyor insanın valla nefret ettim erkeklerden de bedenlerinden de.
Buna benzer bişeyi dün yaşadım
Konduramıcağım biri değildi aksine tam da böyle iğrenç bi tip
Önce foto çekerken omzumdan tutup sıkıca çekti
İkinci foto çekerkende elini tamamen belimde sırtımda gezdirdi resmen aşşağılık
Aynı ofiste yüz yüze bakıyoruz..
Ne oluyo yani noldu rahata mı erdin. Seninde kızın var bu davranışı yapsalar hoşuna mı gidecek?
Sapık ruhlu çok insan var.. görüyoruz tecavüz taciz haberlerini belkide masa arkadaşımız birlikte yemek yediğimiz insanlar herkes olabilir..
Şeker insülin pompası diye internetten bakıyorum şuan, pompa şeklinde resimler gelmiyor, küçük cihaz resimleri çıkıyor.Şeker insülin pompası falan olmasın
Pompa da oluyor bildiğim kadarıyla.Şeker insülin pompası diye internetten bakıyorum şuan, pompa şeklinde resimler gelmiyor, küçük cihaz resimleri çıkıyor.
Benim hissettiğim bir balonun hızla şişmesi gibiydi. Zaten hissettiğim gibi kendimi çektim.
Neden?? Icine suphe düşmüş acaba doğrumu yaniliyor olabilir mi fikir almak istiyor nerden biliyorsun tacize ugrayip ugramadigini da saçmalıyorsun diyorsun? OrdamiydinSaçmalamışsın
kimse de dememiş ki kalçana bişey değmesi bile bi tacizdir
kaç kere toplu foto çekildim popoma değen olmadı
yani o hissettiğiniz penis de olsa atıyorum göbek de olsa bence bu bi taciz.
keşke o anda dönüp sert sert arkanıza bakıp sonra suratına sert bakıp ayşecim dur yanına geleyim diyip kaçsaydınız
neden sessizce buna katlandınız ki
kadınların bu donma huyuna sinir oluyorum abi yapmayın o anlarda atak olun bırakın ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?