Korktuğum Başıma Geldi :(

Bir imam cami de namaz kıldırıyormuş. Nasıl olmuşsa bir pırt kacirivermis .
Cemaat;
-Ey hoca abdestsiz namaz olur mu? Ne ettin demişler .
Hoca;
-Ben özümü Allah'a tapşırmışam. Gerim ne zirlayar zırlasın demiş.
Takılacak mevzu değil insanlık hali .

doğru demiş imam :) ama işte benim en hassas olduğum konu birde işyerinde

yorumlarınıza gülmeden edemedim..
hahahaha hala komiğime gidiyor..
en büyük derdiniz bu olsun..
bence unutmuştur anlamamıştır belki de.

Ne kadarda bişey olmaz desemde olmuş ama canım benim hamilesin sen yapcak bişey yok mecbur bakcaksın
Ekim anne adaylarına uğramıyorsun alınıyoruz biz ama

Bir de beni düşün. Ben eşimin yanında yapmıştım doğumdan bir hafta önce. Gülme krizine girmişti. Hala dalga geçiyor. Taklidimi çıkarıyor. Bir de ağlamıştım. Hahahaha. Takma kafana. Normal bu.

Ne kadarda bişey olmaz desemde olmuş ama canım benim hamilesin sen yapcak bişey yok mecbur bakcaksın
Ekim anne adaylarına uğramıyorsun alınıyoruz biz ama
valla şuan için bayağı bayağı saklanıyorum bakalım yemekte nasıl utanmadan yiyeceğim
bana hiç bildirim gelmiyor ama

eş yanında bir nebze olsun unutuluyor falan. hoş ben eşimin yanında kaçırsam bile çok utanırım ama iş yeri daha kötü

Bu gayet dogal bir sey. Hic de dert etmeyin kendinize. Almanlar her yerde fosur fosur... bunye cunku bu. Cok hos bir sey olmasa da geliyorsa yapacak bir sey yok.

Bu gayet dogal bir sey. Hic de dert etmeyin kendinize. Almanlar her yerde fosur fosur... bunye cunku bu. Cok hos bir sey olmasa da geliyorsa yapacak bir sey yok.
istemeden olan ne kadar kötü ya.. şuan Almanya da olmayı çok isterdim

Gerçek manada utanmasi gereken insanlar bile bu kadar utanmıyor
Sikmasaniz mı kendinizi bu kadar
Ayrıca çok sekersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…