- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
ahahahahseninki ıspat edilemez bir durum ama, ben bildiğin 2 erkek arkadaşla evde bağdaş kurmuş oturup gevezelik yaparken birinin yaptığı espriye fazlaca gülmem sonucu..... kahkahalarım yüzümde dondu resmen offf çok fenaydı
Yengeniz hamileliğin verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kullanıyor desenize
Ne bileyim ya adamla öğlen aynı masada yiyeceğiz demez mi bunun içindeki canavarı bir ben bilirim diyevalla utancımdam odamdan wc ye bile çıkamıyorum sırf aaa yarım bıraktığı işi tamamlamaya gidiyor der diye
Ben eşimin yanında yanlışıkla kaçırınca bile kendimi odaya kilitliyorum eşim zor çıkartıyor valla insan anatomisinden bir giriyor en az yirmi dk anca ikna ediyor siz düşünün şuanki halimiaçıkcası bende olsam cok utanırdım herkesin özgüveni farklı işte
erkekler anlamaz ama yaGayet doğal bişey, sen hamilesin istediğin kadar pırt yapma hakkına sahipsin
:) çok tatlısınızYengeniz hamileliğin verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kullanıyor desenize
Ne bileyim ya adamla öğlen aynı masada yiyeceğiz demez mi bunun içindeki canavarı bir ben bilirim diyevalla utancımdam odamdan wc ye bile çıkamıyorum sırf aaa yarım bıraktığı işi tamamlamaya gidiyor der diye
benden çıkan o sesi bence ilk kez duymuştur ben bile o neydi gız oldum
öyle de işte ya akşam evine gidince anlatırsa. ayy sonra karısı çocukları sizin pırtçı napıyo falan diye dalga geçerlerse.. valla ben öyle bir ses duysam acımam tüm herkesi arar x var bizim ofiste bi pırt yaptı inanamazsınız diye... Allah işte dalga geçeceğim şeyleri ilk benim başıma veriyor ki dalga geçmeyim diye
erkekler anlamaz ama yadüşünsenize beni herkese anlatırmış adım pırtçı shelle çıkarmış
çok tatlısın yaaa :)Merhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağımSabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim.
sormayın sormayın aynı dertten muzdaribim eşimin yanında bile yapsam utancımdan kendimi odalara kiltleyen ben iş yerinde pırt denmeyecek kadar büyük bir ses çıkardım inşallah en kısa zamanda unutulurr:) çok tatlısınız
Takmayın o kadar. Kızımın yanında bende boş bulunup küçük bir pırt yapmıştım. Akşam babasına söyledi hemen :) Eşinin yanında gaz çıkaracak biri değilim. Çok utanmıştım bende
valla ben sırf gülmek için anlatırım ama olay benim başıma gelince iş değişiyor. içim fesat vallahiyuh sizde olayı abartmayın bu kadar işi gücü yok açıp millete anlatsın
inşallah duymadıAyrıca ben duyduğunu bile düşünmüyorum kapılar baya kesiyor sesi arada iki metre var diyosun, büyük ihtimal duymadı. :)
yok Allah'tan koku yoktu ama o ses nasıl bir sesti anlamadımFıss pis derler sizinki sadece ses demek koku yok.sesten çok koku rahatsız eder
Üç maymunu oynayın üzülmeyin hamiş halinizle böyle şey için
Duymamıştır bence
bende hamilelikten sonra böyle oldum sürekli gaz sancım varçok tatlısın yaaa :)
benimde yakın bi arkdaşım hamilelikten kendini tutamadığını bu yüzden çok rezil olduğunu anlatmıştı
artık ben yapmadım bebek yaptı diyip kaçıyodum diyodu :)
ama iş yeri ortamında kötü olmuş tabi ..bence duysada duymasa da takma kafana insanlık bu ki sen hamilesin
inşalllahhDuydugunu varsayalim, emin olun gün bitmeden unutur
Takmayin bu kadar :)
kendimi odalara kapattım inşallah çabuk unuturbenimde bir kez oldu ayaga bır kalktım bır pıst sesı ama napayım ıstemeden oldu yanı , arada da karnım guruldar napalım ınsanlık halı ıstem dısı bazen cıkabılıyor boyle sesler cok takılmayın olmamıs gıbı davranın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?