Korktuğum Başıma Geldi :(

sizinki de kötüymüş valla ne yalan söyleyeyim ben önce gülerdim sonra utancımdan ağlardım

açıkcası bende olsam cok utanırdım herkesin özgüveni farklı işte

açıkcası bende olsam cok utanırdım herkesin özgüveni farklı işte
Ben eşimin yanında yanlışıkla kaçırınca bile kendimi odaya kilitliyorum eşim zor çıkartıyor valla insan anatomisinden bir giriyor en az yirmi dk anca ikna ediyor siz düşünün şuanki halimi

:) çok tatlısınız
Takmayın o kadar. Kızımın yanında bende boş bulunup küçük bir pırt yapmıştım. Akşam babasına söyledi hemen :) Eşinin yanında gaz çıkaracak biri değilim. Çok utanmıştım bende

benden çıkan o sesi bence ilk kez duymuştur ben bile o neydi gız oldum

Allah seni napmasın öyle güzel anlatmışın kiinsanlık hali hepimizin başına gelebilir, birde hamilesin yani takılma unutacaktır, kendi hiç mi yapmıyor sanki

yuh sizde olayı abartmayın bu kadar işi gücü yok açıp millete anlatsın

Fıss pis derler sizinki sadece ses demek koku yok.sesten çok koku rahatsız eder
Üç maymunu oynayın üzülmeyin hamiş halinizle böyle şey için
Duymamıştır bence

çok tatlısın yaaa :)
benimde yakın bi arkdaşım hamilelikten kendini tutamadığını bu yüzden çok rezil olduğunu anlatmıştı
artık ben yapmadım bebek yaptı diyip kaçıyodum diyodu :)
ama iş yeri ortamında kötü olmuş tabi ..bence duysada duymasa da takma kafana insanlık bu ki sen hamilesin

sormayın sormayın aynı dertten muzdaribim eşimin yanında bile yapsam utancımdan kendimi odalara kiltleyen ben iş yerinde pırt denmeyecek kadar büyük bir ses çıkardım inşallah en kısa zamanda unutulurr

benimde bir kez oldu ayaga bır kalktım bır pıst sesı ama napayım ıstemeden oldu yanı , arada da karnım guruldar napalım ınsanlık halı ıstem dısı bazen cıkabılıyor boyle sesler cok takılmayın olmamıs gıbı davranın..

Fıss pis derler sizinki sadece ses demek koku yok.sesten çok koku rahatsız eder
Üç maymunu oynayın üzülmeyin hamiş halinizle böyle şey için
Duymamıştır bence
yok Allah'tan koku yoktu ama o ses nasıl bir sesti anlamadım valla odamdan dışarı adım atmıyorum ki olay tekrar aklına gelmesin diye

bende hamilelikten sonra böyle oldum sürekli gaz sancım var arkadaşınız iyi çözüm bulmuş vallahi

kendimi odalara kapattım inşallah çabuk unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…