- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi ShellShock
-
Kesinlikle adin cikacagina gobegin ciksin diye bi soz ister istemez deniliyor eşim simdi basima kakalayip güler. Ama zaman gecince bende o zamanki halimi hatirlayip gulerim artikayyyy ne kötü olmuşş pırtcı gelin demişlerdir o akşamkızmayın ama halime şükrettim
Ayy buda fenaymış çok yaşayın hanımlar bugün bu konu beni çok güldürdüBeterin beteri var arkadasım bişey olmaz ondan ..
En fazla şirkette başka çalışan varsa aralarında osirikli Shell e çıkar adın
Üniversite zamanında yine zayıflamaya çalışıyorum her zaman ki gibi
Bagırsak çoşturucu ne varsa karıştırıp çayını yapıp içiyorum
Kızların bize toplandığı bi akşam gülerken bagırsakları nasıl çoşturduysam arda ardına sesler sonuç altıma kaçırmıştım
Bildigin tuvalete gitmeye kalmadan kendiliğinden gidi verdi
Allahtan hepsi cok yakın arkadaşımdı sabaha kadar güldük ama gülmemiz benim altıma sı.tığım gercegini değiştirmiyor
Şimdi yıllar oldu ne zaman buluşup gülüşmeye başlasak aman sen fazla gülme diyorlar
duyan da adam hiç pırtlamıyor zannedecek. boşver ayol insanlık haliYengeniz hamileliğin verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kullanıyor desenize
Ne bileyim ya adamla öğlen aynı masada yiyeceğiz demez mi bunun içindeki canavarı bir ben bilirim diyevalla utancımdam odamdan wc ye bile çıkamıyorum sırf aaa yarım bıraktığı işi tamamlamaya gidiyor der diye
İnanın içimi rahatlattınız kusura bakmazsanız halime şükredeceğimBeterin beteri var arkadasım bişey olmaz ondan ..
En fazla şirkette başka çalışan varsa aralarında osirikli Shell e çıkar adın
Üniversite zamanında yine zayıflamaya çalışıyorum her zaman ki gibi
Bagırsak çoşturucu ne varsa karıştırıp çayını yapıp içiyorum
Kızların bize toplandığı bi akşam gülerken bagırsakları nasıl çoşturduysam arda ardına sesler sonuç altıma kaçırmıştım
Bildigin tuvalete gitmeye kalmadan kendiliğinden gidi verdi
Allahtan hepsi cok yakın arkadaşımdı sabaha kadar güldük ama gülmemiz benim altıma sı.tığım gercegini değiştirmiyor
Şimdi yıllar oldu ne zaman buluşup gülüşmeye başlasak aman sen fazla gülme diyorlar
ben hiç gülemedim zaten resmen kabuğuma çekildim utançtanOsuruga gulenin osuruk kadar aklı yoktur diye bi laf vardır. Ama ben de hep gülerim
Ay bende hamileyim eşimin yanında yapmıştım gece uyurkene uyku sersemliği nasıl toparlayacağımı da bilemedim anneeğğ diye bağırdım güya o ses benden çıkmadı manasında saçmaladım adam beni prensesim diye uyandırıyor sabahları ya, prensesler öyle yaparmı
yapıyordurda en azından benim gibi ulu orta yapmıyordurduyan da adam hiç pırtlamıyor zannedecek. boşver ayol insanlık hali
Ben kaynanamın falan yanında yapsam tüm sülale duyardı. tıpkı eltimin benim yanımda çıkardığı gazı duyurduğum gibiKesinlikle adin cikacagina gobegin ciksin diye bi soz ister istemez deniliyor eşim simdi basima kakalayip güler. Ama zaman gecince bende o zamanki halimi hatirlayip gulerim artik
Osuruğa gülen tek millet biz miyiz yahu?Bunu izleyin, kafanız dağılsın biraz.
öyle yapınca da hem pırtçı hem yüzsüz derler diye odama kapandımAlemsiniz valla sanki hiç yapmamış gibi rahat olun
bende çok güldüm bu videoyaOsuruğa gülen tek millet biz miyiz yahu?
Hiçbiri gülmemiş ben izlerken çatladım
Konu sahibi eğer sezaryen olursan, sezaryen osuruğu diye bir şey var ki o fecihangi akraba altın takarken kim hayırlı olsun derken çıkıverir Allah bilir
Yemin ederim yerlerdeyim dolmustayim su an geberdim gulmektenöyle de işte ya akşam evine gidince anlatırsa. ayy sonra karısı çocukları sizin pırtçı napıyo falan diye dalga geçerlerse.. valla ben öyle bir ses duysam acımam tüm herkesi arar x var bizim ofiste bi pırt yaptı inanamazsınız diye... Allah işte dalga geçeceğim şeyleri ilk benim başıma veriyor ki dalga geçmeyim diye
haklısınız da keşke ulu orta çıkmasaydıAhahahhaha kız Allah canini almiya emipirtta yapamicaksak ne diye tasiyoruz o g*tü AsdFgsdafdas hem o adam hic pirt yapmiyor mu sanki bunlar dogal gaz. Olur boyle seyler kafaya sapkadan baska bisey takmicaksin
Yemin ederim yerlerdeyim dolmustayim su an geberdim gulmekten
haliyle ben olsam bende utanirdim ama cokta takilacak bisey degil bisey derse senin g*tun yok mu dersinhaklısınız da keşke ulu orta çıkmasaydıneyse akşama kadar utancım azaldı en azından insanlarla iletişim kurmaya basladım
senin yengede bayağı rahat insan utanır bencehamilelikte oluyor öyle şeyler.
benim yengem de hamile kız kardeşimle aynı yerde çalışıyor yengemde şirkette gazını cıkartmıs ve kardeşim de dahil olmak üzere herkes duymus ama yengem utanmamış ve halada yapıyormuş
rahat olun neler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?