Korktuğum Başıma Geldi :(

ayyyy ne kötü olmuşş pırtcı gelin demişlerdir o akşam kızmayın ama halime şükrettim
Kesinlikle adin cikacagina gobegin ciksin diye bi soz ister istemez deniliyor eşim simdi basima kakalayip güler. Ama zaman gecince bende o zamanki halimi hatirlayip gulerim artik

Ayy buda fenaymış çok yaşayın hanımlar bugün bu konu beni çok güldürdü

Ay bende hamileyim eşimin yanında yapmıştım gece uyurken e uyku sersemliği nasıl toparlayacağımı da bilemedim anneeğğ diye bağırdım güya o ses benden çıkmadı manasında saçmaladım adam beni prensesim diye uyandırıyor sabahları ya, prensesler öyle yaparmı

duyan da adam hiç pırtlamıyor zannedecek. boşver ayol insanlık hali

İnanın içimi rahatlattınız kusura bakmazsanız halime şükredeceğim
En azından yakın arkadaşlarınızmış ona şükür

hahahaha Allah iyiliğinizi versin çok güldüm Bende kendimi odaya kilitliyorum eşim beni çıkarmaya çalışıyor ben çıkınca da gazlı karım benim diye dalga geçiyor

Kesinlikle adin cikacagina gobegin ciksin diye bi soz ister istemez deniliyor eşim simdi basima kakalayip güler. Ama zaman gecince bende o zamanki halimi hatirlayip gulerim artik
Ben kaynanamın falan yanında yapsam tüm sülale duyardı. tıpkı eltimin benim yanımda çıkardığı gazı duyurduğum gibi

Bunu izleyin, kafanız dağılsın biraz.
Osuruğa gülen tek millet biz miyiz yahu?
Hiçbiri gülmemiş ben izlerken çatladım
Konu sahibi eğer sezaryen olursan, sezaryen osuruğu diye bir şey var ki o feci hangi akraba altın takarken kim hayırlı olsun derken çıkıverir Allah bilir

bende çok güldüm bu videoya inşallahh normal olur yoksa adım pırtçı anneye çıkar ya da bebek yaptı diye bebeğin üstüne atarım.

Ahahahhaha kız Allah canini almiya emi pirtta yapamicaksak ne diye tasiyoruz o g*tü AsdFgsdafdas hem o adam hic pirt yapmiyor mu sanki bunlar dogal gaz. Olur boyle seyler kafaya sapkadan baska bisey takmicaksin

Yemin ederim yerlerdeyim dolmustayim su an geberdim gulmekten

Ahahahhaha kız Allah canini almiya emi pirtta yapamicaksak ne diye tasiyoruz o g*tü AsdFgsdafdas hem o adam hic pirt yapmiyor mu sanki bunlar dogal gaz. Olur boyle seyler kafaya sapkadan baska bisey takmicaksin
haklısınız da keşke ulu orta çıkmasaydı neyse akşama kadar utancım azaldı en azından insanlarla iletişim kurmaya basladım

haklısınız da keşke ulu orta çıkmasaydı neyse akşama kadar utancım azaldı en azından insanlarla iletişim kurmaya basladım
haliyle ben olsam bende utanirdim ama cokta takilacak bisey degil bisey derse senin g*tun yok mu dersin ya ben bu pirt meselelerine cok guluyorum ne varsa bu kadar gulecek bi soluk cikip gidiyor iste ama benim yanimda yapsaydin istemsizce herkese duyurmus olurdum

senin yengede bayağı rahat insan utanır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…