• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORKTUGUM ŞEY Mİ ???

havalikiz_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
1.245
896
133
Merhaba hanımlar benimkisi dert mi değil mi daha bilemedim
Eşimin telefonuna normal parasız app üzerinden eşlerin çocuklarını takip programı indirdim buradan kim nerede görülebiliyor o baksa telefonundan beni de görür tabi ona daha yüklediğimi söylemedim ve bugün hiç bilmediğim bir yere gitti 1 saat kadar kaldı gittiği yer harita da görülüyor ev yani ben mesaj attım neredesin diye dükkanda olduğunu söyledi , araba yok bugün bende yoksa çoktan gider bakardım bakamadım da , içim içimi yiyor acaba ??? Diye
Birşey belli etmemeye çalışıyorum belki de arkadaşının evidir diye ama şüphe duymadan da edemiyorum
Ne yapmalıyım sizce ?

Açıkça sor diyeceğim ama kendisinden habersiz takip programı yüklemişsin bu da güvensizliğin göstergesi ve doğru bir tutum değil.

Haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Bence zaten komplike bir durum yok ortada.

Merhaba hanımlar benimkisi dert mi değil mi daha bilemedim
Eşimin telefonuna normal parasız app üzerinden eşlerin çocuklarını takip programı indirdim buradan kim nerede görülebiliyor o baksa telefonundan beni de görür tabi ona daha yüklediğimi söylemedim ve bugün hiç bilmediğim bir yere gitti 1 saat kadar kaldı gittiği yer harita da görülüyor ev yani ben mesaj attım neredesin diye dükkanda olduğunu söyledi , araba yok bugün bende yoksa çoktan gider bakardım bakamadım da , içim içimi yiyor acaba ??? Diye
Birşey belli etmemeye çalışıyorum belki de arkadaşının evidir diye ama şüphe duymadan da edemiyorum
Ne yapmalıyım sizce ?

Canım Dükkan Dediğin kendi dükkanımı? Yoksa hani bazen olur ya evlerin altlarında Dükkan olur öyle birşey olabilir mi? Çok aklın takıldıysa ilk fırsatta git o yere şöyle bir bak bakalım, nedir ne değildir, kimler var vs

Canım Dükkan Dediğin kendi dükkanımı? Yoksa hani bazen olur ya evlerin altlarında Dükkan olur öyle birşey olabilir mi? Çok aklın takıldıysa ilk fırsatta git o yere şöyle bir bak bakalım, nedir ne değildir, kimler var vs
Dükkan kendi dükkanımız Can'ım gittiği yer Oray'a yakın bir yerdi ama ev gibi duruyor pazartesi bakıcam başka yolu yok

Açıkça sor diyeceğim ama kendisinden habersiz takip programı yüklemişsin bu da güvensizliğin göstergesi ve doğru bir tutum değil.

Haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Bence zaten komplike bir durum yok ortada.
Haklısın suçlu duruma düşerim ama eğer bir şey çıkandın ki inşallah silicem hemen programı paranoyak yapacak yoksa beni

Programın ismi ne?

Dükkan kendi dükkanımız Can'ım gittiği yer Oray'a yakın bir yerdi ama ev gibi duruyor pazartesi bakıcam başka yolu yok
Yani belki oradan geçiyordu vs bilinmez hemen aklına kötü birşey getirme ama takipte ol :) silme bence proğramı hemen , pazartesi git bak uzaktan vs içine sinerse ozaman sil proğramı cidden paranoyak yapar insanı :)

Lutfen boyle seylere bu kadar basit inanmayin Ucretsiz numara bulma applari de var ama gercekten bulmuyor hicbiri.. Kolay degil o kadar yer tespit etmek

Öncelikle eşinize bu güvensizliğinizin nereden geldiğini merak ettim. Adamın telefonuna gizlice izleme uygulaması koyacak kadar kafaya taktığınıza göre bir sebebiniz olmalı.

Sorunuza gelecek olursak bence iki ihtimal var. Birinci ihtimalin ne olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Bundan emin olmak için de gidersiniz müsait olduğunuzda bakarsınız o adrese.

İkinci ihtimal uygulamanın yüzde yüz doğruluk oranıyla çalışmaması. Adres işyerine yakın demişsiniz. Eşiniz gerçekten işyerinde olabilir. Ama app yanlış yerde gösteriyordur.

Eger dükkana yakin bir yerse korkmayin esiniz gercektende is yerindedir. Bende ve esimdede var o porogramdan. Mesela ben evde olsam bile benim bulundugum yeri eve yakin bi adres cikiyor bazen. Esimdede öyle oluyor bazen calistigi yere yakin adres yada numara farkli cikiyor.

Back
X