- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Öyle bir film bul, izle ki gör dünya kaç bucak..
nedir bu korku film merakı
Canım akıllanmam benÇok seviyorum ya bilmiyorum hoşuma gidiyor en son cin çarpmasını izledim işte onda biraz etkilendim ama akıllanmadım şimdi sinemaya gelecek 5i sanırım onu bekliyorum Öneri yok mu öneri
bizimkiler de güzel film yapıyorlar .....el-cin, semum, ...sinemada gittim film bitene kadar öldüm... sanırım adı şeytanir racim mi neydi yalnış hatırlamıyosam...öyle bişreydi tavsiye ederim....
:18::18::18::18::18::18::18:
ayy ben onu izlemedim ama cesaret edemem sanırım :18::18:
Edersin edersin çok eğlenceli ben iki defa izledim
eğlenceli mi evet kaybettik seni galiba korku film yolunda
ama şu geçen dediğin otel filmine bugün bakabilrim :18:
1 ve ikiyi mutlaka izlemelisin ben çok sevdim.. Birde arınma gecesi diye bir film var korku değil ama senaryosundan dolayı bol bol gerildiğim bir film
ikisini de hemen not ediyorum..güya sen öneri istiyordun
E senden bekledim ama hala gelmedi
"göz" filmi var ben izlemedim ama benim takip ettiğim sitede baya bi imdb puanı almış beğenilmiş :18:
Evet izledim canım o filmiHangi siteyi takip ediyorsun
yani diyecek bişey bulamıyorum bence sen öneri ver millete baksana izlemediğin kalmamış
özelde atıyorum siteyi burdan yasak
sinister izledin mi? açık sahne yok ve çokta gerdi beniÇok izlediğim için bulamıyorum canım artık sanırım:26: Özelden at tabi canımcım
sinister izledin mi? açık sahne yok ve çokta gerdi beni
sözde sen bana öneri vereceğdin
Hemen hemen bütün korku ve gerilim filmlerini izlemişimdir.. Çok severim fakat artık o kadar alışılmış yapılıyor ki nerede ne olacak tahmin ediyorum ve hiç etkilenmiyorum.. Son zamanlarda bir kaç film hoşuma gitti.
Sizden de film önerisi istiyorum izlerken korkacağım uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir film.. A birde Sevgilimle izleyeceğim çok açık sahneler olmazsa memnun olurumŞimdiden Teşekkürler
Onu DVD almıştım canım aklımda o film yorumlarına puanına falan baktım çok nadir olumsuz eleştiri var böyle giderse onu izleyeceğiz:26: Canım sen arınma gecesini yada katliam gecesini izledin mi koleksiyoncu da olabilir onu da beğenmiştim..Korku seansı da var ama izlemişsindir diye düşünüyorum sinister ı izleyen herkes izlemiş neredeyse
Onu DVD almıştım canım aklımda o film yorumlarına puanına falan baktım çok nadir olumsuz eleştiri var böyle giderse onu izleyeceğiz:26: Canım sen arınma gecesini yada katliam gecesini izledin mi koleksiyoncu da olabilir onu da beğenmiştim..Korku seansı da var ama izlemişsindir diye düşünüyorum sinister ı izleyen herkes izlemiş neredeyse
kız arınma gecesi çok dehşet bişi dimien sonunda kadını burnunu nasıl kırıyor. Eşimle izledim ben o filmi keşke türkiyedede olsa böyle bişi. beniim eski karıyı hemen öldürürdüm ben dedi
hemen hemen izlediğimiz gerilim fiilmlerimiz aynı arınma gecesi korku seansı katliam gecesi falanyeni güzel filmler keşfedersen bizleri haberdar etmeyi unutma bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?