Korku ve gerilim film önerileri..

LilYumiyum

You Belong To Me..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
7.679
3.799
448
Hemen hemen bütün korku ve gerilim filmlerini izlemişimdir.. Çok severim fakat artık o kadar alışılmış yapılıyor ki nerede ne olacak tahmin ediyorum ve hiç etkilenmiyorum.. Son zamanlarda bir kaç film hoşuma gitti.
Sizden de film önerisi istiyorum izlerken korkacağım uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir film.. A birde Sevgilimle izleyeceğim çok açık sahneler olmazsa memnun olurum Şimdiden Teşekkürler

Öyle bir film bul, izle ki gör dünya kaç bucak..

nedir bu korku film merakı

Öyle bir film bul, izle ki gör dünya kaç bucak..

nedir bu korku film merakı

Canım akıllanmam ben Çok seviyorum ya bilmiyorum hoşuma gidiyor en son cin çarpmasını izledim işte onda biraz etkilendim ama akıllanmadım şimdi sinemaya gelecek 5i sanırım onu bekliyorum Öneri yok mu öneri

bizimkiler de güzel film yapıyorlar .....el-cin, semum, ...sinemada gittim film bitene kadar öldüm... sanırım adı şeytanir racim mi neydi yalnış hatırlamıyosam...öyle bişreydi tavsiye ederim....

:18::18::18::18::18::18::18:

ayy ben onu izlemedim ama cesaret edemem sanırım :18::18:

Hasan Karacadağ ın filmlerini izliyorum hoşuma gidiyor.. Bilmiyorum belki bizim dinimize uygun filmler yapıyor ondan da olabilir cinler beni hep ürkütmüştür mesela:26: Özellikle cin çarpması hepsini izledim canım:26:

ayy ben onu izlemedim ama cesaret edemem sanırım :18::18:

Edersin edersin çokeğlenceli ben iki defa izledim

eğlenceli mi evet kaybettik seni galiba korku film yolunda

ama şu geçen dediğin otel filmine bugün bakabilrim :18:

1 ve ikiyi mutlaka izlemelisin ben çok sevdim.. Birde arınma gecesi diye bir film var korku değil ama senaryosundan dolayı bol bol gerildiğim bir film

1 ve ikiyi mutlaka izlemelisin ben çok sevdim.. Birde arınma gecesi diye bir film var korku değil ama senaryosundan dolayı bol bol gerildiğim bir film

ikisini de hemen not ediyorum..güya sen öneri istiyordun

sinister izledin mi? açık sahne yok ve çokta gerdi beni
sözde sen bana öneri vereceğdin

Onu DVD almıştım canım aklımda o film yorumlarına puanına falan baktım çok nadir olumsuz eleştiri var böyle giderse onu izleyeceğiz:26: Canım sen arınma gecesini yada katliam gecesini izledin mi koleksiyoncu da olabilir onu da beğenmiştim..Korku seansı da var ama izlemişsindir diye düşünüyorum sinister ı izleyen herkes izlemiş neredeyse

kız arınma gecesi çok dehşet bişi dimi en sonunda kadını burnunu nasıl kırıyor. Eşimle izledim ben o filmi keşke türkiyedede olsa böyle bişi. beniim eski karıyı hemen öldürürdüm ben dedi

hemen hemen izlediğimiz gerilim fiilmlerimiz aynı arınma gecesi korku seansı katliam gecesi falan yeni güzel filmler keşfedersen bizleri haberdar etmeyi unutma bakalım

evet izledim korku seansını ben kanlı, işkenceli şeyleri sevmiyorum pek sinister ve conjuring tarzı şeyler favorim dabbeyide çok tırstığımdan izleyemedim sen yine izlemişin

hemen hemen izlediğimiz gerilim fiilmlerimiz aynı arınma gecesi korku seansı katliam gecesi falan yeni güzel filmler keşfedersen bizleri haberdar etmeyi unutma bakalım

Hahaha sende bendensin desene Ben yanıma insan bulamıyorum artık film izleyelim dediğim zaman herkes kaçışıyor bıktılar benden Arınma gecesi çok güzeldi konusu falan çok gerdi beni şimdi arınma gecesi 2 çıkacak temmuzda sanırım onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…