- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
evet izledim korku seansınıben kanlı, işkenceli şeyleri sevmiyorum pek sinister ve conjuring tarzı şeyler favorim dabbeyide çok tırstığımdan izleyemedim sen yine izlemişin
Hahaha sende bendensin deseneBen yanıma insan bulamıyorum artık film izleyelim dediğim zaman herkes kaçışıyor bıktılar benden Arınma gecesi çok güzeldi konusu falan çok gerdi beni şimdi arınma gecesi 2 çıkacak temmuzda sanırım onu bekliyorum
Ben yine bir ara sadece işkence filmi arıyordum canımDabbe de korkulacak pek bir şey yoktu ki canım bir dediğim gibi cin çarpması etkiledi beni onda da kuzenim korkuttu sürekli yanımda fısır fısır dua okudu korkayım diye
Ceset diye bi film var açık sahnesi bol yalnız baştan söyliyeyim gerçi izledin mi bilmiyorum amaSüper bi akıl oyunu bayılmıştım resmen. Gene böyle akıl oyunlarını seviyorsan Gizli pencere ve sihirbazlar çetesinide önerebilirim
ben cin li minli şeyleri( dabbe, şeytanı racim gibi türk yapımı ) izleyemiyorum izlersem tuvalete bile eşimi kaldırıyorum çünküama Gerilim severim.
işte o dediğinden bahsediyorum adını bile yazamıyorum tırsaklıktanbenimkiyle izleyecektik sinemada fragmanı beni çok gerdi bilmiyorum yok yere başıma dert almayayım dedim vazgeçtik
The Descent diye bir korku filmi var cehenneme bir adim turkcesi izlediysen tavsiye ederim esim bile etkisinde kalmisti...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben en son karanlık sırlar mı sular mı neydi onu izledim akıl oyunu bol filmi çözmekten güzel mi değil mi anlayamadım düşün yaniCeseti izlemedim sanırım ilk defa duydum inanamıyorum çok şaşırdım Koğuş var bir akıl oyunu şizofreni ve kişilk bozukluğuyla ilgili.. Gene eşimle izledik biz o filmi. Tv falanda çıkmıştı sanırım. belki biliyosundur. eşim çözemedi. " ne saçma lan bu film " falan dedi. halbuki ben beğenmiştim. " vay be" demedim ama çözdüm filmianlatınca eşim vay be demişti ama
Ben en son karanlık sırlar mı sular mı neydi onu izledim akıl oyunu bol filmi çözmekten güzel mi değil mi anlayamadım düşün yaniCeseti izlemedim sanırım ilk defa duydum inanamıyorum çok şaşırdım Koğuş var bir akıl oyunu şizofreni ve kişilk bozukluğuyla ilgili.. Gene eşimle izledik biz o filmi. Tv falanda çıkmıştı sanırım. belki biliyosundur. eşim çözemedi. " ne saçma lan bu film " falan dedi. halbuki ben beğenmiştim. " vay be" demedim ama çözdüm filmianlatınca eşim vay be demişti ama
....................
Hemen hemen bütün korku ve gerilim filmlerini izlemişimdir.. Çok severim fakat artık o kadar alışılmış yapılıyor ki nerede ne olacak tahmin ediyorum ve hiç etkilenmiyorum.. Son zamanlarda bir kaç film hoşuma gitti.
Sizden de film önerisi istiyorum izlerken korkacağım uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir film.. A birde Sevgilimle izleyeceğim çok açık sahneler olmazsa memnun olurumŞimdiden Teşekkürler
İzlemediyseniz gerilim filmi olarak Julia'nın Gözleri'ni tavsiye edebilirim. Ben çok gerilmiştim şahsen izlerken
Daha önce duymuştum ama ertelediğim filmlerdendi. Şimdi tekrar baktım olumlu yorum almış hep izleyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Şimdiden iyi gerilmeler o zaman size :18:
İnşallahh inşallaaahhh
Bir de Yetimhane ve Ceset filmleri var.
bunları bende henüz izlemedim ama tavsiye ediyorlar.
Arkadaş gurubumuzu en kısa zamanda toplayıp izlemeyi düşünüyorum :)
Yetimhaneyi biliyorum ama ceseti bende az önce duydum
Korku filmi izlemek için arkadaş grubun mu var ne kadar şanslısınBen yine zorla izlettiriyorum senede bir iki kere Allahtan sözlüm kırmıyor da arada onunla izliyorum
Evet, aslında bizde korku filmi izlemeye yeni başladık sayılır. Ama 2 haftadır bir araya gelemedik. 3 aileyiz eşlerimizle izlemesi zevkli oluyor
Yoksa sadece eşimle izlesem daha çok korkarım gibime geliyor kişi sayısı az olduğu için sanırım
Alakasız bir şey sormak istiyorum izninle canımBende seviyorum öyle film izlemeyi de açık bir sahne çıkınca sorun olmuyor mu ben çok utanırım :26:
Allahtan her izlediğimizde yoktu yani olsa da hani biranlıktı ama bir tanesi vardı ki sorma yaa..
izlerken diğer bayan arkadaşlar o sahneden önce mutfağa gitmişlerdi birşeyler getirmek için oda da tek bayan bendim ne yapacağımı bilemedim telefonumla uğraşıyormuş gibi yaptım olmadı
sonra dayanamadım bende gittim mutfağa erkeklerde o sahneyi ilerlettiler zaten ben çıkarken
O durumlar gıcık oluyor açıkcası ama iletletmekten başka çare yok
Ceset diye bi film var açık sahnesi bol yalnız baştan söyliyeyim gerçi izledin mi bilmiyorum amaSüper bi akıl oyunu bayılmıştım resmen. Gene böyle akıl oyunlarını seviyorsan Gizli pencere ve sihirbazlar çetesinide önerebilirim
ben cin li minli şeyleri( dabbe, şeytanı racim gibi türk yapımı ) izleyemiyorum izlersem tuvalete bile eşimi kaldırıyorum çünküama Gerilim severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?