Korku ve gerilim film önerileri..

şöyle bişi var sen daha ağır korku filmleri izliyosun. dabbe falan yada dahada gerilim sahnesi aksiyonu bol bi fil izliyosn ya o yuzden bu sana bayat geliyor ben ilk basta gözluklu adamdan süpelendim. sonra olm nere gitti bu ceset la dedim ama ben begendm yanı güzeldi bence

Evet canım film güzeldi gerçekten beğendim bende ama dediğim gibi ben hemen çözdüm Evet kesinlikle öyle Ben ölen kalan istiyorum filmlerde katil olabilir ruhani varlıklar olabilir ama aktif olmalı her an her sn biri ölecek birine bir şey olacak diye tedirgin olmalıyım

Alemsin haaa. Ben dün bile şu dabbe nasıl ki diye fragmanını izliyeyim dedim. iş yerinde kafayı kırıyordum az daha yan tarafımdaki dükkanda mal indiriyorlar yere atıyorlar pat diye ben sıçrıyorum yerimden öyle etkilendim. gece rüyamada girdi ayrıca yusuf yusuf oldum açıkcası

Ben dabbenin sadece cin çarpmasından etkilendim onun dışında bütün filmlerini izledim ama cıx etki etmedi Sen daha çok gerilim gizem seviyorsun sanırım

Ben dabbenin sadece cin çarpmasından etkilendim onun dışında bütün filmlerini izledim ama cıx etki etmedi Sen daha çok gerilim gizem seviyorsun sanırım

yani kısmen. türk işi cinli minli şeyleri sevmiyorum ama Gizem işin içine girdimi tamamdır bnm için.

yani kısmen. türk işi cinli minli şeyleri sevmiyorum ama Gizem işin içine girdimi tamamdır bnm için.

Ben öyle olan filmlerden sadece diğerleri ve altıncı hissi çok sevmiştim ikisinin de sonu harikaydı onları tahmin edememiştim mesela Yok artık demiştim özellikle diğerlerinde

Ben öyle olan filmlerden sadece diğerleri ve altıncı hissi çok sevmiştim ikisinin de sonu harikaydı onları tahmin edememiştim mesela Yok artık demiştim özellikle diğerlerinde

eşimde bilim kurgu filmlerini sever. zombili falan olacak böyle yeni bi dunya kurulacak fakirler gidemeyecek onlar hakkında filmlere bayılır . bak zombili demişkin baş rolünü brad pitt'in oynadığı dünyalar savaşı vardı. 3 boyutlu izlemiştim oda güzeldi. birde bende titanic kadar yer etmiş 5 kere daha izlesem bıkmayacağım "ben efsaneyim" var. eşimle beraber izlemiştik sonra tvde cıktı gene izledik bi daha olsa gene izlerim

Ben bilim kurgu sevemedim bir türlü :26: Ben efsaneyim filmini çok duydum ama bir türlü izleyemedim ön yyargım var o filme karşı neden bilmiyorum çok mu güzel ki :26:

Yerli korku filmleri bana nedense hep saçma gelmiştir :) gerilimi bol film söylüyorum canım The Descent

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bilim kurgu sevemedim bir türlü :26: Ben efsaneyim filmini çok duydum ama bir türlü izleyemedim ön yyargım var o filme karşı neden bilmiyorum çok mu güzel ki :26:

Ya seni bilemem ama ben çok beğendim. Zombiler var ve adam onları tedavi etmek için devamla çaba harcıyor. bu zombiler gün ışığında ortaya çıkmmıyor kan kokusunu çekiyorlar. bu adam bi radyo kanalından hep yayın yapıyor bunu bir kızla bi cocuk buluyor geliyorlar götürmeye calısıyorlar. adam nuh dıyor peygamber demiyor bu sırada bi zombı yakalıyor yoğun uyuştrcyla tedavı etmeye calısıyor. sonunda tedavıyı buluyor ama ölüyor. ben sevmiştim yani güzeldi. :26:

Filmin onunda adam ölüyor mu

Filmin onunda adam ölüyor mu

evet tedaviyi buluyor yanındaki kıza bir tüp içerisinde iyileşen zombinin kanını çekip veriyor. onlara kaçış yolunu gösteriyor. tabi bu sırada zombiler saldırmaya çalışıyorlar ona. kızla çocuk gidiyor ve adam bi el bombası alıyor eline zombilere doğru koşup bombayı patlatıyor.Adam bu illetin tedavisini bulmakta ısrar ediyor çünkü karısı ve çocugu bu zombilerden kaçarken helikopterler carpısıyor ve ölüyor bu nedenle filmin adı ben efsaneyim zaten. Dünyalar savaşıda buna benziyor. ama sonunda brad pitt ölmüyor. zombilere karşı nötr görünme yolunu buluyor. çünkü bulmazsa ailesini barıdırdıkları yerden atacaklar adam bu yuzden vucuduna ölümcül bir hastalık enjekte ediyor. ve ta ta ta taaamm zombinin karşısına dikeliyor ve zombi onu görmüyor bile. hem zombi olmamış insanları hemde ailesini kurtarmıs oluyor.

Allahım yaşadım resmen filmi beee

Hahaha sen ne kadar sevmişsin bu iki filmi böyle valla öyle anlattın ki ben izlemiş kadar oldum zaten teşekkür ettim

hey bende severim onları en çok ben efsaneyimi walking dead dizisini izlediniz mi tam zombi curcunusası harika bilimkurgu tarzında önerebileceğin var mı bana da

Demi evet baya sevmiştim ya Tabi zevk meselesi. Eşimle bazen de olsa uyuşur zevklerimiz.

Bizim hiç uymaz ben korku severim o komedi yani alakası yok zevkimizin bu konuda Hadi tamam derim komedi izleyelim o Cem yılmaz şafak sezer sever ben tam tersi ikisinden de nefret ederim O der tamam korku izleyelim diye ben beğenirim o beğenmez üf püf der o beğenir ben beğenmem ıyy bu ne şimdi derim Şimdi hafta sonu laneti izleyeceğiz bakalım neler olacak

valla cok kafa dengi birine benziyorsun

hey bende severim onları en çok ben efsaneyimi walking dead dizisini izlediniz mi tam zombi curcunusası harika bilimkurgu tarzında önerebileceğin var mı bana da

Bilim kurgu olarak 28 gün sonra ve 28 ay sonra diye iki film var bir biri ardına. öfke hastalığı diye birşey bu maymunlardan insanlara geçiyor. baya oldu onu izleyeeli idare derlik bir performansı vardı. 10 üzerinden 7 veya 8 diyebilirz. Birde maymunlar cehennemi tv dede çıktı sanırsam ama beğenmiştim ben. ordaki maymunuda baya sevmiştim yani Sen neler izledim dizi dısında film önerilerin var mı banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…